Juokas o kaip trauka zemuose sukiuose pas tave tarp 1000-2000 apsuku? pas mane nuo 2000 pradeda traukt..
kitas klausimas pro turbinos tarpine leidzia tepala, gal del to ir netraukia nes jei leidzia tepala tai ir slegis gal nesusidaro??
Nuo tuščių iki užprogramuotų (paprastai apie 2500) ir neturi traukti visais arkliais. Jei čipuotas,tada turba turi pradėti veikti prie kitokių sūkių. Paprastai apie 2000. Pas ką čipavai,to ir paklausk. Kodėl anksčiau "traukė" o dabar ne,tai atsakymas paprastas: Seną turbą čipuotojas išmelžė iki galo,todėl galėjo atsirasti vamzdyno nesandarumai. Paskiau pati turba nustipo. Įdėjus naują turbą,vamzdyno nesandarumai niekur nedingo. Tik tepalo dėmės vis didės ir didės.Vien žo ,-gerai apsičiupinėk visą orą. Tame tarpe ir oro srauto matuoklę.Nenoriu būti blogu pranašu,bet labai galimas dalykas,kad pas tave stovi nebe tavo oro srauto matuoklė. Esu pats nudegęs ,kai po remonto pas garažinius, ir ne tik,randu savo auto nebe tokią, kokią atidaviau. Pvz. paskutinis nutikimas: Nuvariau auto į servisą su apatiniu variklio dangčiu, o pasiėmiau be. Tiesa,kadangi esu mokytas,dar sarvise atsidariau kapotą ir viską pamačiau. Nemanau,kad tie" automechanikai" dar kada nors norės mane matyti.
Edited by gau173, 2015 August 17 - 10:55.