2.0 HDi variklio apsaugos varžtai
Parašyta 2016 kovo 29 - 22:42
Parašyta 2016 kovo 30 - 03:13
https://www.autoaibe...187338?typeno=0
pas mane kainuoja po 2 eur 1 vnt. komplektas susideda ish 4 laikikliu. po 1 neparsiduoda
Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)
Kompiuterine diagnostika
Konsultacijos Tel 865766726[B]
Parašyta 2016 kovo 30 - 10:53
neapsimoka ju deti jie vel nuluz,buvau nupirkes prikklijaves nuluzo,paskui sugalvojau prisukamus metalinius sudejau,cia buvo307 hdi 2litru tada baigesi problemos
Parašyta 2016 kovo 30 - 11:59
Priklijavęs...
Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune
Parašyta 2016 kovo 30 - 12:48
buvau priklijaves ir islakste
Parašyta 2016 kovo 30 - 13:05
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2016 kovo 30 - 13:25
prieš metus - du, nuvažiavau į peugeot centrą nusipirkau 3 klipsus po 20lt, gryžau namo - nei vieno nebeliko, parsinešiau dangtį namo, metai - du stovi kampe patenkintas
Parašyta 2016 kovo 30 - 16:40
Chebra, suprantu, kad ten tik dėl grožio, nu bet suprantat, negaliu aš variklio be to plastiko iš viršaus palikt, nu nesižiūri kai kapotą atidarai. Man turi būt visos dalys užmontuotos, kurios buvo iš gamyklos išriedėjus. Noriu, kad būtų uždengtas ir variklis ir akumas plastikais. Tiesiog mėgstu tvarką. Sugalvosiu ką nors jei luš greit po pirkimo, bet dabar dar nusipirksiu orginalius, plastmasinius. Jeigu kas tai jau močniau kaip nors užtvirtinsiu ta plastiką. Turbūt tiesiai iš auto vici nusipirksiu, nes jis man pakeliui į sodybą važiuojant kaip tik.
Parašyta 2016 kovo 30 - 16:43
Nu bet genialūs sprendimai. Klijuot gumą ant varžto galvutės Aš irgi naujus 406 užsakiau, bet jaučiu nutarškės vėl po mėnesio..
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Parašyta 2016 kovo 30 - 16:47
po 2 eur turiu kruva
Naujos autodalys.
Kompiuterine diagnostika
Parašyta 2016 kovo 30 - 16:53
Tikrai nupirkčiau, bet Kaune šią savaitę nebūsiu, tai ko gero, pežo centre Vilniuj pirksiu.
po 2 eur turiu kruva
Parašyta 2016 kovo 30 - 17:01
Nusipirkit vieną 6 mm strypą su sriegiu, 8 veržles 6 mm ir keturias poveržles platesnes, dar žarnos, geriau guminės, pusmetrį. Kainuos eurą, o gal dar mažiau ir bus geriau nei iš gamyklos. Su tokiu patobulinimu jau šeši metai važinėju.
Tiesa, jeigu žarna užsisuka ant 6 mm varžto, tai jo išorės diametras mažokas, todėl pas mane iš pradžių užsukta kažkokia žarnelė kurios vidinis diametras 5 - 6 mm, o ant jos užmauta storesnė žarna.
Šį pranešimą redagavo Bivainis: 2016 kovo 30 - 17:13
Parašyta 2016 kovo 30 - 17:06
usipirkit viena 6 mm strypą su sriegiu, 8 veržles 6 mm ir keturias poveržles platesnes, dar žarnos, geriau guminės, pusmetr5. Kainuos eurą, o gal dar mažiau ir bus geriau nei iš gamyklos. Su tokiu patobulinimu jau šeši metai važinėju.
Vo. Čia man patinka. Inžinerinis mąstymas Jaučiu reikės padaryt kažką panašaus.
Šį pranešimą redagavo diawollo: 2016 kovo 30 - 17:33
Peugeot 406:
3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI
Parašyta 2016 kovo 30 - 17:27
gal einu pas spintele paieskoti vaistu,40 laipsniu,ta pati varijanta ir as buvau padares ir pravazinejau metus laiko ir visos detales lieka savo vietoj,tik gal kiek daugiau kuro pradeda ryti,nes nuo varstu pasunkeja
Parašyta 2016 kovo 30 - 19:31
Mes tai po 50ct (čia dar prie lito) perkam VW tipo laikiklius, kur irgi privulkanizuota (ne priklijuota, kaip kai kas galvoja) guma prie dviejų varžtų.
Ten skiriasi tuo, kad ne vienam gale sriegis ir kitam plastmasė, o abiejuose galuose M6 sriegiai. Ir amortizuoja gerai (geriau, nei ant sriegto strypo užmovus žarnelę), ir laiko gerai, ir galima susukti tas veržles, kur su rankenėlėmis. Ir neplyšta vienam bolidui jau treti metai.
O šiaip originalūs guminiai laikikliai turi laikyti ir 10 metų, jei visi savo vietose ir varikliui su vibracijomis viskas tvarkoje. Bet originalūs, o ne lenkiški.
Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 kovo 30 - 19:31
Parašyta 2016 kovo 30 - 19:40
Parašyta 2016 kovo 30 - 19:48
O šiaip originalūs guminiai laikikliai turi laikyti ir 10 metų, jei visi savo vietose ir varikliui su vibracijomis viskas tvarkoje. Bet originalūs, o ne lenkiški.
Turėtų laikyt idealiom sąlygom neexplotuojant mašinos Bet dėja inžineriai nenumetė, kad žmonės vistik važinėsis su jų automobiliais..
P.S. o skirtumo tarp vulkanizacijos ir klijavimo visiškai nėra, nes vulkanizacija įmanoma tik tarp dviejų gumos gabalų, o ne tarp metalo ir gumos
Ka jus cia vargstat, 406 buvo visi isladyti, susukau tuos paprastus su plasmasike, tipo nuo vibracijos, atlaike net avarija
Gal foto kaip tie paprasti atrodo?
Peugeot 406:
Parašyta 2016 kovo 30 - 20:09
Turėtų laikyt idealiom sąlygom neexplotuojant mašinos Bet dėja inžineriai nenumetė, kad žmonės vistik važinėsis su jų automobiliais..
P.S. o skirtumo tarp vulkanizacijos ir klijavimo visiškai nėra, nes vulkanizacija įmanoma tik tarp dviejų gumos gabalų, o ne tarp metalo ir gumos
Na aš dėl pavadinimų nesiginčysiu, kaip kas vadinama ir kaip ką iš tikro reiktų vadinti, nes čia ne mano sritis. Bet kalbu apie tai, kas bent jau plačiai vadinama vulkanizacija, t.y. kaip gaminami visi sailenblokai, variklio pagalvės ir kiti sąmoningi ar nesąmoningi metalo ir gumos junginiai.
Manau, kad skirtumas yra, nes vulkanizuojant nenaudojama papildoma adhezinė medžiaga, o prie specialiai šiurkščiai paruošto metalo paviršiaus prilydoma ir atvėsinama pati guma. Aišku, tikslaus proceso nežinau, gal ten ir kokie priedai dar naudojami, bet kontaktas tarp gumos ir plieno gaunasi labai neblogas ir daug geresnis už bet kokio šalto klijavimo.
Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 kovo 30 - 20:09
Parašyta 2016 kovo 30 - 21:08
https://www.google.l...n_RZo1JXcrLnsM:Turėtų laikyt idealiom sąlygom neexplotuojant mašinos Bet dėja inžineriai nenumetė, kad žmonės vistik važinėsis su jų automobiliais..
Gal foto kaip tie paprasti atrodo?
Parašyta 2016 kovo 30 - 22:33
Kažkaip įtariu, kad kujuots kalba apie 2.2HDi 98kw variklio galinio dangčio tas veržles.
Tai reiktų sužinot, kad čia kalba apie visai kitą reikalą ir kitą variklį
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0