Peršokti prie turinio

Nuotrauka

2.0 HDi variklio apsaugos varžtai

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 33

#21 kujuots

kujuots
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale/Klaipeda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.2Hdi 98(88->116) kw // 607 2.2Hdi 98kw

Parašyta 2016 kovo 30 - 23:00

Ai jus vis su tais zaisliniais matoriukais ir ju bedom....
https://www.google.l...P1pQ6VMIK6UWHM:

Kazin ka ruke francas tokius kurdamas, jei jum tokiu reik

Šį pranešimą redagavo kujuots: 2016 kovo 30 - 23:01

• 0

#22 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2016 kovo 30 - 23:45

Gerai prikolini, seni.

Šiaip šitas motoras netgi labai neblogas, netgi labai geras. Paskutinis tikrai geras akmeninis dyzelis. Kuro sistema jau nebe akmeninė, bet vistiek dar gana kieta :)

Pagal poreikius kiekvienam. Tau reikia 2.2, kitam reikia jau šešiukės, trečiam užtenka bile kokia tai sraigė kabėtų ir pūstų (tipo 66kw, ar tai HDi, ar senas 1.8/1.9TD). Man pvz labai patinka seni XUD atmosferiniai dyzeliai, kur važiuot ir traukt jo nepriversi nė pro kur, o visa trauka, kiek jos ten tėra, ir tai kokiam 1000rpm diapazone, bet už tai tie 44, 47, 51 ar kiek ten dar buvo pas 2.1D, berods 60? kw tavo subinę veža bent pusę lemono vien tepalus ir filtrus keičiant :) Bet taip pat, kai noriu palakstyt, tai būna visai smagu ir kažkas lengvo su virš 100kw.

• 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

autofrance.lt

#23 kujuots

kujuots
  • Senbuviai
  • Vieta:Silale/Klaipeda
  • Automobilis:Peugeot 406 2.2Hdi 98(88->116) kw // 607 2.2Hdi 98kw

Parašyta 2016 kovo 31 - 00:01

Taip, kam uztenka vazinet, kam norisi palekt, o vienam cia forume prius patinka!!!
  • 0

#24 aruncikas

aruncikas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:peugeot 407

Parašyta 2016 kovo 31 - 18:02

jus man meistrai gal galit parsyti kaip as galeciau sutvarkyti 407 sw pečiuka,nes viena karta jau keistas ir senos dalys ne išmestos,bet kaškaiptai nulušta kelejvio pusės,ta kuri išimta pusė ir nulūzus,mano ta dalis pergrešta išilgai ir isuktas varštas 10cm.ilgio jeigu niekas viduj nemaišys tai tas daugiau nenuluz.Bet gal ira kitoks budas šita nesamone sutvarkyt,ar uzsisakyti pezo gamykloj,kad išlietų aliuminio vartykles
  • 0

#25 kokonas

kokonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas ir Shilute
  • Automobilis:Citroen C5 ir Peugeotas 307

Parašyta 2016 kovo 31 - 18:19

Ce apie sklendes?
  • 0

Naujos autodalys.
Automobiliu remontas(visu)

Kompiuterine diagnostika

Konsultacijos Tel 865766726[B]

#26 aruncikas

aruncikas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2016 kovo 31 - 18:53

taip tos kur sukiojasi,nori viena puse gali nustatyti daleiskim plius20 kita puse plius 25,pasisukiojo man puse metu ir daugiau nebesisukioja,vairuotojo puse veikia kaip nauja
  • 0

#27 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2016 kovo 31 - 19:17

ar uzsisakyti pezo gamykloj,kad išlietų aliuminio vartykles

Jei turi priėjimą prie Peugeot gamyklos ir gali jų paprašyt tokių padaryt, tai būtinai taip ir padaryk.

Šiaip kokybiškas remontas su originaliom remontinėm sustiprintom sklendėm, kurios laiko, apie 230-240eur.

Bus juokinga, kai po kokių 10 metų tai atitiks pusę mašinos kainos :D

Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2016 kovo 31 - 19:18

• 0

autofrance.lt

#28 kokonas

kokonas
  • Senbuviai

Parašyta 2016 kovo 31 - 19:41

Manai turint salygas galima ir be 200€ pasidaryti :)
  • 0

Naujos autodalys.

Kompiuterine diagnostika

#29 aruncikas

aruncikas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2016 kovo 31 - 19:52

Visur as tu sklendziu ieskojau niekur neradau,apart srotos,bet as itariu kad jas lauzo ten kaskas ira ne taip,kaskur turetu strikti,arba prancuzas kasko nedaziurejo,ir dabar mum litvonam reikia spresti sitas bedas :hmm:
  • 0

#30 tadas1991

tadas1991

Normaliai

• Senbuviai

Parašyta 2016 kovo 31 - 21:38

Aš jau ne vienoj vietoj buvau rašęs, kodėl jos lūžta - sklendė į angos kraštą atsiremia anksčiau, negu jos antgalis į tam skirtą atramėlę. Taigi gaunasi, kad uždaryta sklendė visada yra perkreipta.

Apie kokias sąlygas čia kalbat, kokonai?

Sklendžių remontinis komplektas užsakant per Autopaslaugą 87eur. Interkarsas turi kažkiek užsivežęs Lenkijoj ir mažmeninė kaina lygiai tas pati, bet kas turi didmenos nuolaidas, gali gauti pigiau. Manau, jum kainuotų panašiai, kiek ir man, gal dar truputį pigiau. Sakykim, kad užsidedam juokingą antkainį arba jokio antkaino ir parduodam už kokius 75, nors šita prekė yra sunkokai prieinama ir dargi rizikinga ją pardavinėti, nes jei pas žmogų kokios bėdos pačiame pečiuje arba varikliukuose - dės pats - sulūš ir sustiprintos, ir kaltins aišku pardavėją...

Lieka darbas apie 150eur. Ar jūs pigiau 407 ar C5 II (sklendės ir pečiai identiški) panelę lupat, pečių pilnai traukiat ir ardot, sklendes keičiat?

Aš tai tikrai ne, todėl dar nei vienas, kuris kreipėsi ir sužinojo kainą, nesusidomėjo. Kai kažkas norėjo nusipirkti pigiau, nei parduotuvėj, pačias sklendes, tada kai dar jos kainavo daug brangiau, tai pasiūliau berods už 80eur, tai irgi pasirodė per brangu. Išvada - jei norit už centus ir dar su garantija - lieka remontuotis patiems :)

Galimi kiti variantai - skerdimas ir pjaustymas, sklendžių klijavimas, šrotinių sklendžių dėjimas, bet tokiam darbui, deja, garantija iki raktelio pasukimo į degimo poziciją :) Nesakau, kad neveiks, pats esu daręs ir veikė, ir vis dar veikia žmogui, bet garantijos jokios vistiek, o jam tos sąlygos tądien tiko. Šiandien nebežinau, ar besiimčiau, nes darbo trukmė gavosi turbūt labai panaši tą panelę nulupt, tik visi to lupimo labai bijo.

• 0

autofrance.lt

#31 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2016 kovo 31 - 21:47

As esu ne vienam peugeot 407 keites sklendes, jei pakeiti i nauja originalia, visven laiko pora metu paskui luzta. Geriausiai tai as jas suremontuoju naudodamas spec metalines ploksteles/kampuocius su epoksidu, laikoa garantuotai ir jau tikrai visam gyvenimui. Sklendes isimu be paneles nuemimo, aisku yra ko veikt, bet pasidares spec itempejus paneles vietai pasidaryt kaika atleidus. Tada pjaunu su spec uzsisaakytu mikro diskiniu pjukleliu(vietos tragiskai ten prieit), viskas paskui uzlituojama ir tiek ziniu. Darbo geram pusdieniui vienai sklendei padaryti, aisku galima ir greiciau, bet tada jau as priesinuos savo ideologijai. Jei darai daryk gerai. Arba isvis nedaryk ;)

Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2016 kovo 31 - 21:48

• 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#32 kokonas

kokonas
  • Senbuviai

Parašyta 2016 balandžio 01 - 03:09

Ash turejau maumenyje "pasidaryk pats" ;)

Bet, jei nera noro ar galimybiu (ta ir turejau omenyje) tai lieka sumoketi pinigus ir gauti viska sutvarkyta. Ash pats kartais ne viska darausi nes zinau jog nebus salygu ar noro ir bus jovalas o ne darbas tada kreipiuosi ir sumoku, nes kol dirbsiu ta neiprasta darba gal geriau uzhdirbsiu pinigus :) ir juos sumokesiu ;)

Paneles lupti 307, 407, C5I ar C5 II nera ten sudetinga, prilupe nemazhai :) plius ardosi labai tvarkingai, ne taip kaip wagenu :)

Jei garazhe mazhai vietos, atsidaryti durelems, atsuki dureles nuo vyriu  ir nuimi, patogiau panele ishtraukti ;)

• 0

Naujos autodalys.

Kompiuterine diagnostika

#33 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2016 balandžio 01 - 07:16

Aisku viskas padaroma, emes ir as paneliu ne viena, bet uztrunki visa diena vien isrinkimui/surinkimui, o jei dar sviesos davikli pamirsti :))))) anyway, eliminuoju rizika ir stegiuos kaip galima maziau ardyt, kad netrasketu paskui panele. Aisku jei jau peciuka keist tai tik panele lupt. Aisku kokonas man toli toli iki taves praktikoje paneliu lupimo, gal kokia 10 emes tik, tai greitis tavo turbut 2x didesnis nei mano, visgi stengiuos prie to nekist nagu, nebent nera galimybiu tai apeit ;)
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt

#34 aruncikas

aruncikas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2016 balandžio 01 - 14:59

aciu uz patarima,dabar interkarse neziurejau,bet paziuresiu,o lupt per prievarta kaska atsukus nepasirasyciau,nes kada buvo isardyta,tai teko ir man dalyvaut,tai nezinau kaip ten galima isimt neatidarius visos tos dezes,bet aciu ir uz tai,bet daugiau man patiko sustiprinimas su metalu,turiu sena dar sklende eisiu pasitreniruoti,gal kas gausis,arba bus penki per viena,tada reikes bandyti epoksidke ta penkis per viena suklijuoti,o jei nesigaus tai tada bus daug siuksliu

pirma karta teko :dntknw:  sumoketu 400lit. dabar neturiu zalio supratimo,bet itariu kad teks 200 musu pinigais moketi,bet ikrites i bala sausas neislipsi

• 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0