zibintu reflektoriai
Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2004 lapkričio 14 - 17:28
Parašyta 2004 lapkričio 15 - 09:11
A S F A L T A S-U Ž K N I S A-J U O D A I
MEMELLAND
Svečias_ORG_*
Parašyta 2004 lapkričio 15 - 17:39

Parašyta 2004 lapkričio 15 - 17:53
kas tas yr, "folginis lipdukas"?nepulkit tu reflektoriu keist. Nusipirkit folginio lipduko ir isklijuokit, jei jau stikla nurovei. Su sena BMW as taip TA praejau.

Parašyta 2004 lapkričio 15 - 20:15

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638
Parašyta 2004 lapkričio 15 - 20:17
oj oj oj, pala isaus ir tau diena kai reflektoriams bus hana.Paprashykit zmonu kad duotu kepimo folijos
![]()
Tik kazhi ar nenukais lempa, neturetu turbut

A S F A L T A S-U Ž K N I S A-J U O D A I
MEMELLAND
Svečias_Zygimantas_*
Parašyta 2004 lapkričio 16 - 11:11
Kad folija tokia yra zinau, o lipdukai tai prima karta girdziu, kur ju ieskoti??kas tas yr, "folginis lipdukas"?
Kur ieskot?
Parašyta 2004 lapkričio 16 - 12:04

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2004 lapkričio 16 - 14:49

Vilnius
Svečias_Pežas_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 08:55

Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 09:02
Nu gal iskart nenudegs, o svarbiausia kad pro stikla nebutu matomi rudys, svarbiausia kad butu sidabrinis, o kiek jis atspindi patikrinsi pirma nakti, gal tik gali sviesos srauto reguliavimas nusimusti!mintis kirba dazyti bet bijau kad dazai nudegs ir atspindžio gero nebus

Vilnius
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 09:19

Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 10:31
Patikrinau viena dalyka, po pirkimo masinoj stovejo kazkokios taiwanio faros, net nezinomos firmos, kiek reguliavau, efektas man buvo nepatenkinamas. Po to atsirado galimybe pasirinkti kitas faras, ilgai zaba smauke, bet nupirkau naujus Valeo, uz tai dabar kiekviena tamsu vakara dziauguosi savo pasirinkimu, ir kitiems rekomenduoju!nenorėčiau su tokia samadielka tamsią naktį susitikti
P.S. Kai masina gyvena tik nuo iki techapziuros, tai faras dazyti pats tas.
Vilnius
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 11:28
Ideja is esmes gal nera bloga.. Tik as irgi negirdejau apie jokius mistinius lipdukus (kazi ar isvis toki egzistuoja).Patikrinau viena dalyka, po pirkimo masinoj stovejo kazkokios taiwanio faros, net nezinomos firmos, kiek reguliavau, efektas man buvo nepatenkinamas. Po to atsirado galimybe pasirinkti kitas faras, ilgai zaba smauke, bet nupirkau naujus Valeo, uz tai dabar kiekviena tamsu vakara dziauguosi savo pasirinkimu, ir kitiems rekomenduoju!
P.S. Kai masina gyvena tik nuo iki techapziuros, tai faras dazyti pats tas.

Yra pleveles. Oracal, JAC, Neschen ir kruva kitu gamintoju. Tarp begalybes spalvu yra ir su veidrodiniu pavirsium. Gal idealiai tos chromo emalgamos neatstos, niekas nesigincyja, bet galvos ir ne is ruros isdygusiu ranku pagalba galima isgaut daugiau nei patenkinama rezultata. Svarbiausia, kad nesusigaranksciuotu - taip gali ir visa lempa netycia uzsidegt.. ;) Be to, buna ir specialiu pleveliu specifiniams temperaturiniams rezimams. Nusipirkt galima... kolkas i galva ateina tik 'popieriaus pasaulis prie savanoriu hyperio, heliopolis ir siaip, kas lauko reklamom uzsiima.
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 11:40

Šį pranešimą redagavo maiklass: 2006 rugpjūčio 18 - 11:41
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 11:43
As tai siulyciau reflektorius ne keist, o i svalke kartu su visu 20 metu senumo trantu.. Bet tik pabandyk cia kuriam nors apie tai uzsimint - ne, mano masina, mano liutas, grazuolis.. Tai kas, kad visas sugriuves. Obosramsia, nepodamsia.Oi kreivai viskas čia atrodo... IMHO vienareikšmiškai - keisti reflektorius/žibintus.
O jei jau mintys kyla dėl TA su kažkokiais lipdukais ekspirementuoti - gal jau geriau tada tecnikinę praeiti su basanavižiaus atvaizdu ant panelės? Nes kažkaip nenorėčiau su tokia samadielka tamsią naktį susitikti

Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 11:47
Cia jau be reikalo taip :mad:As tai siulyciau reflektorius ne keist, o i svalke kartu su visu 20 metu senumo trantu.. Bet tik pabandyk cia kuriam nors apie tai uzsimint - ne, mano masina, mano liutas, grazuolis.. Tai kas, kad visas sugriuves. Obosramsia, nepodamsia.Oi kreivai viskas čia atrodo... IMHO vienareikšmiškai - keisti reflektorius/žibintus.
O jei jau mintys kyla dėl TA su kažkokiais lipdukais ekspirementuoti - gal jau geriau tada tecnikinę praeiti su basanavižiaus atvaizdu ant panelės? Nes kažkaip nenorėčiau su tokia samadielka tamsią naktį susitikti![]()
Svečias_Pežas_*
Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 13:09

Parašyta 2006 rugpjūčio 18 - 13:42
Kritika (teisinga) yra gerai. Bet is tavo pareiskimo man pasirode kad tu arogantiskai pasirodai savo materialine padety ir menkini kitus. As tikrai nevazineciau su "20 metu senumo trantu" jei galeciau sau leist nauja.Nu kodel.. O jei taip objektyviai, be emociju?.. Ar jau apskritai kritikuot nebegalima?
Cia jau be reikalo taip :mad:
Nu tiek to, o tai toliau ir apie politika pradesim, kas visai ne y tema sitame poste butu.
O del tu dazu, ydomu ar lietuvoj jau yra tokiu? Nes zmogus is oldtimeriu sake ne lietuvoj pirkes.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0