Peršokti prie turinio

Nuotrauka

ne i tema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1091

#721 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 gegužės 09 - 21:32

sestadieni ziuretos levos ir neidomios rungtynes (lr vs zalg), vakar jau gero lygio kasis (macabi vs T Ceram), manau lkl finalas bus neidomus ir nuobodus. <_<

Jai loštų LR su šiauliai būtu žymiai idomiau, nors kova aikštelėje būtu :)
  • 0

#722 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2005 gegužės 10 - 21:48

Trecias kelinis tai geras :beer:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#723 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2005 gegužės 10 - 22:13

Trecias kelinis tai geras :beer:

Ketvirc irgi neblogs ... :rolleyes:

Su pergale ... :beer:
  • 0

#724 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2005 gegužės 10 - 22:20

"VISI ESAM ZALGIRIO FANAI"-saukinys is Hales :blush: Smagu kai laimi geriausi :beer: :beer: :beer: manau finalas turejo buti su Siauliais, but idomiau ;]
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#725 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 gegužės 10 - 22:24

xe xe, svajot gerai :beer: ;)
  • 0

#726 Svečias_Darius55555_*

Svečias_Darius55555_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 gegužės 10 - 22:41

Su pergale :beer: :beer: Ryt varau pas kunigėlį. Reik peršnekėt su juo. Kas prisidės?? bytų duosiu :)

Šį pranešimą redagavo Darius55555: 2005 gegužės 10 - 22:41

• 0

#727 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai

Parašyta 2005 gegužės 10 - 22:46

Su pergale :beer: :beer:

Ryt varau pas kunigėlį. Reik peršnekėt su juo. Kas prisidės?? bytų duosiu :)

jop, Kunigelis vaizda gadina :angry: Geriau ta bachuriuka is Eurolygos pakviestu komentuot <_<
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#728 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2005 gegužės 11 - 08:51

Su pergale :beer: Super Zalgiriukas varo B) Reiktu Rytui susimti, o ne apie kitu metu eurolyga dabar svajoti, kitaip intrigos nebus. :P
  • 0
Roots to roots

#729 zidanas

zidanas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Klaipėda
  • Automobilis:208

Parašyta 2005 gegužės 11 - 09:40

Ryt varau pas kunigėlį. Reik peršnekėt su juo. Kas prisidės?? bytų duosiu :)

A kudel? :unsure: B)
  • 0

ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN |  ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208

Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!

#730 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2005 gegužės 11 - 10:30

jop, Kunigelis vaizda gadina :angry: Geriau ta bachuriuka is Eurolygos pakviestu komentuot <_<

Aš tai siūlyčiau juos abu susodint, gal intriga įvyktų tiesioginiam eteryje :lol:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#731 fla

fla
  • Senbuviai
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:peugeot

Parašyta 2005 gegužės 11 - 10:32

kada liverpulis zaidzia? :unsure:
  • 0

405x2;306;205;806;307;406; 5008 (mire) now -  308, 308 sw 

#732 Baghio

Baghio
  • Senbuviai
  • Automobilis:Volvo V40. WV Golf .

Parašyta 2005 gegužės 11 - 10:51

Ir uz ka Vilniuje sirgt? Rytas? Sakalai...? Gal uz Polonija? :wacko:
  • 0

#733 Svečias_urbis_*

Svečias_urbis_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 gegužės 11 - 10:56

Ir uz ka Vilniuje sirgt? Rytas? Sakalai...? Gal uz Polonija?  :wacko:

uz Zalgiri....a ka, ne lygis?

p.s. su pergale :beer:
  • 0

#734 Tolis

Tolis
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Toyta Avensis '06 D-CAT

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:12

Kaip spaudos konferencijoje pareiškė "Lietuvos ryto" treneris Tomo Machoričius, po to kai jo treniruojama komanda paklupdė Europą, žaidėjai nemano, kad jiems būtinai reikia laimėti kažkokios Lietuvos čempionatą. " Be to, nepamirškite, kad mes žaidžiam su Eurolygos komanda, todėl nenorime praleisti progos pasigrožėti "Žalgirio" žaidimu, - kalbėjo "Lietuvos ryto" strategas Machoričius. - Mes mielai sėdėtume tribūnoje tarp žiūrovų, bet Jonukas mus varo į aikštę". Trenerio nuomonei pritarė NBA skautus savo rankų mostais ir taituruotę ant kairio peties žavintis R. Javtokas. " Prisipažinsiu, kad man labiau prie širdies lakstyti ant "britvos" ir žaisti "Playstation 2" žaidimus, nei krepšinis. Bet Jonukas prašo, tai ir žaidžiu. Tačiau kodėl aš turėčiau atimti kamuolį iš Tanokos Beardo? Juk jis taip gražiai deda į krepšį, o Jonukas pyksta, kad į mūsų." Kitas Vilniaus ekipos žaidėjas Jarutis pritaria tokiai nuomonei ir išdavė paslaptį, kad trenerio Machoričiaus ruošiama staigmena buvo - jo pasirodymas aikštėje. "Man reikėjo būtinai pataikyti tritaškį metimą ir aš tai padariau! Tačiau skirtingai, nei treneris manė, toks fantastiškas mano metimas neišmušo "Žalgirio" iš vėžių. Jie ir toliau mus džiugino gražiu žaidimu. Man asmeniškai patiko Tanoka Beardas" - džiūgavo Jarutis. " Kas liečia Jaruti, - dalijosi savo įspūdžiais Jonukas, - aš pats asmeniškai jį įsodinsiu į karutį ir išvešiu į mišką. Greitai pradės dygti grybai, galės ten grybauti, o ne aikštelėje." Gintaras Einikis: "Nesuprantu kame reikalas? Jonukas prieš rungtynes išgėrė visą mano į rūbinę atsineštą alų. O paskui pūtojasi, kad pralaimėjome. Jis aklas ar ką? Nemato, kad po krepšiu Tanoka su Lavriku mus pasino. Ar aš durnas, kad rinkčiaus blokus? Tegu pats eina į aikštę ir pabando tokia gynybą įveikti". S.Kuzmickas: " Žaidžiau gerai, per tris dienas ženkliai patobulėjau. Ypač malonu buvo paliesti Tanoką Beardą, nors bijojau, kad galiu gauti per galvą". P. Čiukinas: " Aš bent iš arti norėjau pažiūrėti į Tanoką, bet Jonukas liepė rankšluosčius padavinėti. O tai darau gerai, patikėkite! Geriausiai Europoje!" Tairon Nesby: " Man keistas Jonuko troškimas laimėti prieš "Žalgirį". Nesveikas jis. Kontrakte to nėra įrašyta. Užtat dainą įrašiau. Matytumėt, kaip gražiai Jonukas pagal ją šoka! Lyg transvetitas iš San Francisko!.." Jonukas: " Žaidėm geriau nei "Žalgiris", bet kaip visada, tik keli netaiklūs metimai leido Kauno komandai švesti pergalę. Ei, chebra, tėvas skambino... Ar negalėčiau pas ką nors iš jūsų pagyventi iki kitų rungtynių? Eurolyga laimėsim, pažadu." S. Jasaitis: " Laksčiau po aikštę kaip juodbėris, bet lauke šalta, tai krepšinio lankai buvo sukietėja. Kitą kartą pakramptysiu, kad minkštesni būtų." A. Šliužas: " O aš pakramčiau ir man įkrito keli tritaškiai. Gyvenime jų nepamiršiu. Juk preiš "Žalgirį" lošiau, o ne prieš Kazanės " Makedonieti", ar kaip ten.. R. Štelmacher: " Sutrikau, kai R. Pack surinko keturias pražangas. Iki tol buvo smagu žiūrėti, kaip jis organizuoja "Žalgirio" atakas. Tiesa, geras emocijas gražino Tanokos ir Bagatskio žaidimas. Sirgau už Ainarą, be galo jį gerbiu." Delninkaitis: "Ką? Tai nebuvo paskutinės rungtynės? O tai džiaugiuosi, kad dar kartą pamatysiu Lietuvos elitinę komandą".
  • 0
P305 GTX - R.I.P.
P605 SRdt - sold
Charizmatiškoji Carisma '98 - sold

Toyota Avensis '06 D-CAT "Vincas"

Geriau vėliau negu anksčiau...
Kaunas

#735 Baghio

Baghio
  • Senbuviai

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:21

ka gali bepridurt, trolis mumis tikras lietuvis yra. toliau kas uz kauno, to net nemato, ir turbut ji laiko tikraja, o ne laikinaja sostine :) kazin ar palengvejo pasityciojus?
  • 0

#736 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:28

kche kche kche... :blush: LR dar ne visx prarasta, tikėkimės sekančių gražių rungtynių... :rolleyes:
  • 0

#737 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:31

Ai blin nieko geriau nesakysiu....
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#738 Baghio

Baghio
  • Senbuviai

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:31

kche kche kche... :blush:

LR dar ne visx prarasta, tikėkimės sekančių gražių rungtynių... :rolleyes:

kad ir prarasta, bet taip varyt ant kitu, manau yra labaaaaai jau zemas lygis. bet, pas ka kokia kultura, tas taip ir sneka. Kai kam uztenka gal ir 9 klasiu issilavinimo :lol:
  • 0

#739 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:38

kad ir prarasta, bet taip varyt ant kitu, manau yra labaaaaai jau zemas lygis

Ash kaip tik skaitau, kad čia pakankamai aukštam lygy pasišaipyta - jei ir apie Žalgiry teip būt rašoma - lygiai taip pat sedėčiau i kikenčiau... ^_^

Iš žemo lygio žodynėlio būtų "gaidys", "šūdas" ir kiti mažiau lietuviški žodžiai... :rolleyes:
  • 0

#740 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2005 gegužės 11 - 15:39

Ale vistik kada Liverpulis žaidžia? :unsure:
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

Vartotojų skaito šią temą: 1