Peršokti prie turinio

Nuotrauka

ne i tema

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1091

#81 Svečias_bole_*

Svečias_bole_*
  • Svečiai

Parašyta 2003 gegužės 19 - 10:31

Negru visi nekencia...

Sorry guys, bet nieko prieš juos neturiu ... :ph34r:

ps: Danijoj vienam klube praleidau vakarą su labai faina juoduke ... :wub: Na gal ji labiau mulatė buvo, bet anyway... Negalvojau, kad tarp mūsų rasistų yr... :blink:

Mamutas> Neimk į plaučius. Aš nerimtai. Neturiu nieko prieš negrus kaip rasę. Man tik nepatinka, kad jie net į tokią krepšinio šalį kaip Lietuva yra priimami išskėstom rankom kaip kažkokie kašio dievai.
  • 0

#82 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2003 gegužės 19 - 10:31

OT: Ateina negras i darbo birza ir klausia:
- Ar yra darbas juodaodziui?
- Aisku, uzdarbis 10 tukst, tarnybine masina, telefonas, ir t.t.
- Jus juokaujat?!
- Jus pradejot... :ph34r:

ps: OK ok, neimu in plaučius ... :beer:
  • 0

#83 Francis

Francis

Motion And Emotion

• Senbuviai
  • Vieta:www.wilno.lt
  • Automobilis:Peugeot 308SW GT Peugeot e2008 GT Pack

Parašyta 2003 gegužės 19 - 10:35

Pakeliam uz negrus ir kitos rases zmones, kurie padeda laimeti musu mylimoms ir dievinamoms komandoms :beer: :beer:
  • 0

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.

#84 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2003 gegužės 19 - 10:35

Man tik nepatinka, kad jie net į tokią krepšinio šalį kaip Lietuva yra priimami išskėstom rankom kaip kažkokie kašio dievai.

Pagalvojus, o kas kaltas, jei patys lietuviai gauna pasiūlymą iš kitos šalies už daugiau $ ir tepa slides velniop iš čia ... Macijauskas kiek girdėjau irgi slides ruošia jau... :huh:
  • 0

#85 Svečias_bole_*

Svečias_bole_*
  • Svečiai

Parašyta 2003 gegužės 19 - 10:40

Man tik nepatinka, kad jie net į tokią krepšinio šalį kaip Lietuva yra priimami išskėstom rankom kaip kažkokie kašio dievai.

Pagalvojus, o kas kaltas, jei patys lietuviai gauna pasiūlymą iš kitos šalies už daugiau $ ir tepa slides velniop iš čia ... Macijauskas kiek girdėjau irgi slides ruošia jau... :huh:

Taigi, prisiperka pigių negrų, o savus į užsienį B)
  • 0

#86 lordas

lordas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:Peugeot 407

Parašyta 2003 gegužės 19 - 11:53

Nu siaip as tai nieko pries neturiu pries negrus, ar kitos rases zmones, bet is draugu atsiliepimu, kurie buvo amerikoje, tai negru ten tikrai visi nekencia ir savotiskai bjo :blink:

Ai nereikia cia... - visi savi ;)
  • 0

#87 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2003 gegužės 19 - 22:45

Rytoj manau viskas bus aisku ir sioje temoje bus padetas taskas! B)
  • 0
Roots to roots

#88 Chechenas

Chechenas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:4o6 '00m. 2.0HDI / 3o6 '93 m. 1.4XR

Parašyta 2003 gegužės 20 - 13:44

Del negru: kai zalgiris su Edniu ir Buwiu Eurolyga laimejo, tai miegojom po pagalvem su ju nuotraukom :wub: , o dabar jau keli juodukai Zalgiryje - tragedija... :wacko: Man gereu, kai ZALGIRYJE nigeris ideda i kashe ir dar su baudom, (nes prieshininku komanda ant jo ranku prisitraukimus daro), negu pachmielingas baltaodis lietuvis Eininkis y lanka nepataiko eile kartu... :ph34r: , mvfking, susinerwijau :mad:
  • 0
Scenario planning

#89 Svečias_Falko_*

Svečias_Falko_*
  • Svečiai

Parašyta 2003 gegužės 20 - 20:39

Na ką.... tai auksas grįžo į Kauną ;) :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Nepykit už tiek alaus, bet tokios jau kauniečių nuotaikos :D
  • 0

#90 Valdux

Valdux

Gaz pedalizator

• Senbuviai
  • Automobilis:C5, 205

Parašyta 2003 gegužės 20 - 20:54

Nu kagis, siandien reik padaryt iseigine ir i garaza nevaziuot, pugas palauks iki rytdienos ;) Su pergale Zalgirio fanai :beer: :beer: :beer: Tik biski man gaila dabar bus, kai LRyto laikrastis mirgete mirges apie tai, kaip zalgiris laimejo pries atsargini suoleli
  • 0
Pug 205 CTi 16 Viatka 'avtomat' pagrindinis kelias yra tas, kuriuo važiuoja tankas

#91 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 XSI

Parašyta 2003 gegužės 20 - 21:30

:beer: ! Su pergale! Sendien euforija, o ka rasys laikrasciai ir kalbes ekspertai palikim rytdienai! B) aisku malonu, kad rytas parode kovinga savo dvasia ir be lyderiu, bet as tikejau, kad Zalgiris sendien turejo nugaleti. Tos aplinkybes tai tik palengvino ir sutaupe man nervu... :beer: :beer: :beer:
  • 0
Roots to roots

#92 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Parašyta 2003 gegužės 21 - 08:17

Be kokių lyderių. Nu nebuvo macijausko, pagalvok tragedija. Apskritai žalgiris yra stipresnis ir čia buvo tik laiko klausimas. Sveikinu visus palaikančius žalgirį, o taip pat LR fanus, kad sueiteikė pažiūrėt tikrai gerą krepšinį. Užkasam karo kirvius visu po daug :beer: ir laikas pradėt galvot apie euro čempionatą :)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#93 lordas

lordas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2003 gegužės 21 - 08:40

Man patinka tokie "kasio fanatai"..., kai ju megiamoi komandoj kazkas negerai, tada rekauja balsu, o kai priesininku, tada - "aj argi cia praradimas", nors ten viena prarastas bichas 50% komandos... Nebekaitinsim aistru, zalgiris parode, kad ant Lietuvos gali pries bet kokios komandos acargini suoleli sulosht vos vos geraiu.
  • 0

#94 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Parašyta 2003 gegužės 21 - 08:47

Posted Image Posted Image :beer: Posted Image Posted Image :beer: Posted Image Posted Image :beer:
  • 0

#95 Chechenas

Chechenas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Automobilis:4o6 '00m. 2.0HDI / 3o6 '93 m. 1.4XR

Parašyta 2003 gegužės 21 - 08:49

Nu wa viskas acistojo y savo vietas :wub: :beer: :rolleyes: P.S. Kas vakar Shtombergui acitiko, nesupratau... :o Ainu paskaityt, ka LR rasho :lol:
  • 0
Scenario planning

#96 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai

Nebekaitinsim aistru, zalgiris parode, kad ant Lietuvos gali pries bet kokios komandos acargini suoleli sulosht vos vos geraiu.

Nugalėtojai neteisiami ... :P :beer:
  • 0

#97 Darka

Darka
  • Senbuviai
  • Automobilis:Peugeot 307

Man patinka tokie "kasio fanatai"..., kai ju megiamoi komandoj kazkas negerai, tada rekauja balsu, o kai priesininku, tada - "aj argi cia praradimas", nors ten viena prarastas bichas 50% komandos...

Nebekaitinsim aistru, zalgiris parode, kad ant Lietuvos gali pries bet kokios komandos acargini suoleli sulosht vos vos geraiu.

Aš nesu nei Ž, nei LR fanas. Aš tą jau sakiau anksčiau :)
  • 0

Peugeot 307
Citroen C-Crosser

#98 lordas

lordas
  • Nuolatiniai dalyviai

Parašyta 2003 gegužės 21 - 09:55

Aš nesu nei Ž, nei LR fanas. Aš tą jau sakiau anksčiau :)

Matosi :) Beje as rasiau "kasio" :blink: B)
  • 0

#99 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Parašyta 2003 gegužės 21 - 11:24

Žalgiris!!! Žalgiris!!! :beer: Mano vaikas vakar net pirmą triskiemenį žodį pasakė - išėjo kažkas panašaus į lagili :lol: Nu, prieš atsarginių suolelį, tai prieš atsarginių suolelį, bet kas per komanda, jei vienam iškritus tik atsarginiai lieka :P
  • 0

#100 Svečias_Donatello_*

Svečias_Donatello_*
  • Svečiai

Parašyta 2003 gegužės 21 - 11:46

Ir aš ten buvau alų midų gėriau :beer: . Šiandien klausa jau atsistato į savo vietas :D . Rezultatas 4:2. Taškas
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0