sveiki 407 atsirado vibracija vaziuojant zemesnem apsukom arba greiciau vaziuojant ir imetant laisva.maniau kad duslintuvas nes jauciasi kad po kojom vibruoja bet nuvarius pas meistrus kurie tvarko duslintuvus jie paziureje neradi prie ko prikibt.kas dar gali but?variklio pagalve?
Posted 2017 December 19 - 14:39
Posted 2017 December 19 - 15:09
sveiki 407 atsirado vibracija vaziuojant zemesnem apsukom arba greiciau vaziuojant ir imetant laisva.maniau kad duslintuvas nes jauciasi kad po kojom vibruoja bet nuvarius pas meistrus kurie tvarko duslintuvus jie paziureje neradi prie ko prikibt.kas dar gali but?variklio pagalve?
burtininkai dabar kalėdų atostogose reikia daugiau info kas ir kaip vibruoja - iš tokių nuotrupų tau net negali padėti meistrai kurie prie auto prieina, o vat forume turėtų vien iš dviejų eilučių teksto nuspręsti - kokiais greičiais, apsukomis, ant laisvų, bėgėjantis, stabdant, ir pan. nes gali bet kas būti. gal net ir neramių kojų sindromas
Edited by AIgalNE, 2017 December 19 - 15:09.
Posted 2018 February 02 - 20:48
Posted 2018 February 05 - 09:09
Pritariu, iš tiek info sunku pasakyti, kas blogai. Servisų darbuotojai ne burtininkai Gali būti su pakaba kažkas negerai. Arba diskai kreivi ar šarnyrai išėję. Arba sakykim balansavimo ratų reikia. Greičiausias variantas tai būtų nuvežti į servisą ir pasakys, kur problema pakankamai greitai Sėkmės!
nepamirštam ir pusašių pasitikrinti
Also tagged with one or more of these keywords: 407
Aš ir mano Peugeot →
Dyzeliniai varikliai →
Šokinėja apsukosStarted by Aurimas A, 2019 Aug 10 407, 2.0, hdi, šokinėja, apsukos and 2 more... |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Narių automobiliai / projektai →
Narių automobiliai →
Nerramus 407 CoupeStarted by Nerramus, 2018 May 13 407, coupe, 2.2 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Elektra ir elektronika →
407 BSI type of vehicle numerisStarted by simonas1, 2018 Feb 20 BSI, 407 |
|
|||
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
407 priekines europines lemposStarted by white406, 2017 Sep 13 407 |
|
|||
Skelbimų lenta →
Perku, ieškau →
Peugeot automobiliai ir jų dalys (Perku, ieškau) →
407 peugeot ženklas priekyjeStarted by Demetrija, 2017 May 29 407, logo, ženklas |
|
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users