sveiki 407 atsirado vibracija vaziuojant zemesnem apsukom arba greiciau vaziuojant ir imetant laisva.maniau kad duslintuvas nes jauciasi kad po kojom vibruoja bet nuvarius pas meistrus kurie tvarko duslintuvus jie paziureje neradi prie ko prikibt.kas dar gali but?variklio pagalve?
Parašyta 2017 gruodžio 19 - 14:39
Parašyta 2017 gruodžio 19 - 15:09
sveiki 407 atsirado vibracija vaziuojant zemesnem apsukom arba greiciau vaziuojant ir imetant laisva.maniau kad duslintuvas nes jauciasi kad po kojom vibruoja bet nuvarius pas meistrus kurie tvarko duslintuvus jie paziureje neradi prie ko prikibt.kas dar gali but?variklio pagalve?
burtininkai dabar kalėdų atostogose reikia daugiau info kas ir kaip vibruoja - iš tokių nuotrupų tau net negali padėti meistrai kurie prie auto prieina, o vat forume turėtų vien iš dviejų eilučių teksto nuspręsti - kokiais greičiais, apsukomis, ant laisvų, bėgėjantis, stabdant, ir pan. nes gali bet kas būti. gal net ir neramių kojų sindromas
Šį pranešimą redagavo AIgalNE: 2017 gruodžio 19 - 15:09
Parašyta 2018 vasario 02 - 20:48
Parašyta 2018 vasario 05 - 09:09
Pritariu, iš tiek info sunku pasakyti, kas blogai. Servisų darbuotojai ne burtininkai Gali būti su pakaba kažkas negerai. Arba diskai kreivi ar šarnyrai išėję. Arba sakykim balansavimo ratų reikia. Greičiausias variantas tai būtų nuvežti į servisą ir pasakys, kur problema pakankamai greitai Sėkmės!
nepamirštam ir pusašių pasitikrinti
Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: 407
Aš ir mano Peugeot →
Dyzeliniai varikliai →
Šokinėja apsukosSukūrė Aurimas A, 2019 Rgp 10 407, 2.0, hdi, šokinėja, apsukos ir dar 2 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Narių automobiliai / projektai →
Narių automobiliai →
Nerramus 407 CoupeSukūrė Nerramus, 2018 Geg 13 407, coupe, 2.2 |
|
|||
Aš ir mano Peugeot →
Elektra ir elektronika →
407 BSI type of vehicle numerisSukūrė simonas1, 2018 Vas 20 BSI, 407 |
|