Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Važiuojant užgeso ir nebeužsiveda

406 elektra užgeso neužsiveda

  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 1

#1 sakirE

sakirE
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 28
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 HDI

Parašyta 2018 sausio 26 - 15:21

Sveiki, sakoma dviračio neišrasi antrasyk :) taigi, manau, kažkam galėjo atsitikti panaši problema. Deja, paieškos pagalba nepavyko rasti kažko artimo...

Taigi, P406 2.0 HDI 66kW užgesintu varikliu pastovėjo ~30 min., vėliau užsikūrė be problemų (kaip visada) ir.., po poros metrų važiavimo savaime užgeso. Bandant užvesti pastebėjau, kad prietaisų skydelyje (įjungus degimą) dega TIK tepalo lemputė, daugiau nieko, taip pat borto kompiuteris centrinėje konsolėje neveikia, starteris suka, bet toks sukimas lyg butum atjunges "fyškę" nuo kuro siurblio... Bandžiau atjungti akumą ir po kurio laiko procedūrą pakartoti - situacija analogiška... Tik pastebėjau, kad prietaisų skydelyje atjungus akumuliatorių užstrigę rodmenys: kuro bakas pilnas (taip ir yra), variklio apsukos 1K... :doh: Tas pats ir prijungus jį. Patikrinau saugiklius - čiki, užvedimo spynelės kontaktų grupė tvarkoj... Nebeįtariu kas gali būti...  :hmm: Jei kas paklaustų dėl žemo slėgio siurblio bake, tai jis neveikia, nes degimas neįsijungia, kuras žieminis (iš patikimos degalinės), filtrai nauji  :good: Kokie galimi variantai?  :wh: 


Klausykit, kas per dėžutė po vairu, už saugiklių? Dar sykį palandžiojus ir paklibinus laidus, pastebėjau, kad kažkokia (galimai) rėlė toje dėžutėje (Siemens) tiksi....  :hmm:Pernai metais pas elektrikus buvo pajungtas kitas centrinio užrakto blokas, nes maniškis (originalas) nustojo veikti. Gal jame gali būti problema? :dntknw:

Beje, nei salono apšvietimas, nei jokie žibintai neveikia... :ax:


  • 0

#2 AIgalNE

AIgalNE
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 534
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P607 2.2 E95/LPG 116kW; P508SW 1.6eHDI 82kW; P508GT 150kW

Parašyta 2018 sausio 26 - 15:41

gal ta signalke junk lauk, nes man irgi buvo uzstrigus, tai neleisdavo uzvesti. na o jau kas ten per lempikes veikia, tai priklauso nuo to, kaip pajungta.

dazniausiai signalke atjungia koki kuro siurbli ir tiek. sviesu neatjungineja tikrai, tai gal ir su saugikliais/kontaktais kazkas netvarkoj.imk testeri ir darbuokis  saugiklinej. jei ten visur itampos yra, tada galvosim toliau


  • 0





Taip pat pažymėtų su viena ar daugiau šių žymių: 406, elektra, užgeso, neužsiveda

Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0