Peršokti prie turinio


Nuotrauka

Nešyla 508 salonas (viena pusė arba abi)


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 54

#21 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2021 lapkričio 28 - 23:07

Nepykit, kad klausiu ir nesuprantu. Kokia tai sistema, kad viena pusė šyla labai gerai, o kita ne ir rezultate gali būt pečiukas. Jei jis užsikišęs neturėtų visai nešildyti? Ar ten kaip nors kur nors nedaeina, kad sušiltų kita pusė?

Padariau tą eksperimentą. Visas angas uždarius ir atidarius dešiniausią prie keleivio durelių pučia drungną orą, nevėsta. Atidarau antrą ties viduriu keleiviui iš kairės, čia pučia šiltesnį, dešiniausia pastebimai atvėsta (po antrosios pravėrimo).
Atidarius bent vieną iš vairuotojo galima ir pirštus nusisvilinti, dešiniausia lyg dar pravėso.

Koks verdiktas?

Naujas Nisens pečiukas 68€.

https://shop.detalit...Picasso-13.html

Pečiuke skysčio kanalai ne nuosekliai, o lygiagrečiai. Užsikemša, arba ne užsikemša, o labiausiai užkalkėja tolimiausi nuo vamzdžių kanalai. Pečiuko konstrukcija tokia, kad bakelis ant įeinamo ir bakelis ant išeinamo, tai kuo toliau nuo vamzdžių kanalas, tuo mažiau skysčio pro jį teka, nes elementariai kuo toliau, tuo didesni hidrauliniai nuostoliai, tuo lėtesnis tekėjimas. Paprastai tas labai negroja, bet jeigu ten teka ne švarus gražus skystis, o kalkių, rūdžių ir dar velniai žino ko gabaliukai, tai kur mažesnė tėkmė, ten jie ir keliauja, arba keliauja pro visur, bet pro ten nepraplaukia, nes neužtenka tėkmės prastumti. Ir kuo daugiau ten tų šiukšlių papuola, tuo mažėja praeinamumas, debitas ir šansas atplauti.

Senos konstrukcijos pečiukai ne tik turėdavo vamzdelinę konstrukciją, kas leisdavo praplaukti pro jį ir gan didelį Š gabalą, bet dar ir bakelis būdavo tik vienas ties vamzdžiais, tiesiog padalintas perpus. Tai vamzdeliai iš bakelio eina iki galo, daro kilpą ir grįžta atgal į kitą bakelį. Kartais būdavo ir kitoj pusėj bakelis, bet irgi padalintas. Nėra kišenių tokių didelių tokiu atveju.

 

Dabar, o kodėl, kai užsikemša pusė pečiuko, nešyla viena pusė mašinos? Nes klimato kontrolė dviejų zonų.

Ir karštą orą paima būtent nuo tos pečiuko pusės, kurioje jis išpučiamas. Nėra pakankamai didelė erdvė tarp pečiuko ir tos vietos, kur jau karštas oras keliauja į viena ir į kitą pusę atskirais kanalais, kad šiluma susimaišytų pilnai abiems pusėms, tai ir nesusimaišo. Gaunasi, kad kurioj pusėj arčiau vamzdžiai ir kuri pečiuko pusė geriau šyla - toje ir šiltas oras pučiamas. O vamzdžiai vairuotojo pusėje. Angliškuose forumuose paskaitytumėt, kad šyla keleivio pusė.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#22 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2021 lapkričio 28 - 23:35

Na dabar kaip ir aišku. Nisens gamintojo normalūs tie pečiukai?
Pats draskyti nelabai turiu noro, užteko salono filtrą pasikeisti su bardačioko išėmimu ir visų plastmasių aplink jį nuardymu. Nesudėtinga, bet pirmąkart darant ir nežinant visų fiksatorių, varžtukų baisu kažką sulaužyti.
Ko gero reiks stoti pas Tadą į eilę 🙂
  • 0

#23 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2021 lapkričio 29 - 10:20

Salono filtrai šitiems modeliams (3008,5008, C4 P/GP, DS5...) užknisa. Jau virš pedalų vairuotojo pusėje nėra smagu, tai įkišo dar ne tik už bardačioko, bet dar ir įsikiša tik lenkiant iškart dviem ašimis, ir dar jie du, ir pas kai kuriuos dar būna toks niekaip išėmus (kaip tik išardžius daug daugiau, negu pagal instrukciją, vos ne dvigubai laiko ir bereikalingo ardymo gaunasi) atgal nebeįstatomas ortakiukas, kurio dažniausiai meistrai ir normaliai neįstato, ir tada šąla kojos. Pastoviai randi viską jau sulaužyta. Ir dar filtrus reikia pirkti tik tam tikrų gamintojų, žinot, kurie gerai lenda. Nes būna nuperki netgi gero gamintojo, ir neišeina normaliai sukišti nesumaitojus. Kai kurie per minkšti, ir stumiant susispaudžia, netgi labai stengiantis gražiai švelniai daryti tą darbą. Kiti būna per kieti ir nesilenkia, tada irgi maitojasi, nes neišeina tinkamu kampu į skylę nukreipti.

Pasaka salono filtrai iš lauko keičiami, bet tokių praktiškai nebėra ir turbūt nebebus.

 

Nissens pakankamai gerai, esu dėjęs į 308 ir 508, kur tokia pat sistema. Šildo biškel mažiau už OE, bet pakankamai gerai, kojos nešąla ir prie didelių šalčių.

Būtina prieš tai pasižiūrėti, ar nėra blogi reikalai su aušinimo švara. Net jei antifrizas pats skaidrus ir be nuosėdų, kartais būna daug kalkių. Jas pašalinti gražiai ir visas iš karto itin sunku, nes tai ne purvas, kur atsiplauna, o gan gerai prilipę, tai plaunasi tikrai gerai tik rūgštiniais plovikliais, kurie nelabai į naudą visoms kitoms dalims. O ir plius atkelia vistiek gabaliukais kalkes, kurių kažkiek išplauni, o kažkiek dar lieka, ir per laiką važinėjant visvien suplaukia į pečiuką. Mes šiuolaikinių automobilių pečiukus vadiname aušinimo sistemos filtrais. Vienam 508 jau tris kartus keičiau pečiuką. Buvo užleista aušinimo sistema labai. Ploviau sistemą irgi. Dabar po kelių kartų jau pakankamai švaru, gal nebereikės daugiau :D


Šį pranešimą redagavo tadas1991: 2021 lapkričio 29 - 10:21

  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#24 stasietis

stasietis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 780
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:P308 2.0 hdi 15'; P508 2.0 hdi 11'

Parašyta 2021 lapkričio 29 - 12:27

Pries pora menesiu keiciau P508 salono peciuka. Kainavo gal 60-70 eu. Dejo valeo, ir klause ar deti nisen, nes tas ant 6 e pigesnis tebuvo.
Aplamai keiciau servisiuke, tai darbai ir peciukas ir dar kiti su tuo susije reikalai kainavo berods 120e. Skaitau kad visai neblogai.
  • 0

#25 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 19 - 19:30

Keista situacija, bet šiuo metu rinkoje nėra ir be galimybės užsakyti reikiamą pečiuką, kada atsiras neaišku.
  • 0

#26 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2022 sausio 20 - 00:27

Keista situacija, bet šiuo metu rinkoje nėra ir be galimybės užsakyti reikiamą pečiuką, kada atsiras neaišku.

Lieka naudotas (biski rizika, kad bus toks pat, bent jau pries dedant gerai ispust ir isplaut) arba originalus PSA pakuoteje. Kas turbut brangu, bet sils tikrai gerai.
Picasso nuo 2013tu pernai keiciau ir dejau, deja, naudota. Nebuvo nauju, t.y. keli gamintojai jau sukure pozicijas ir net nuotrauku ar breziniu turi, bet turbut serijine gamyba ir normalus tiekimas dar nepradeti.

508 dabar irgi problema. Gal kad ziema, bet pernai ir uzpernai nebuvo bedu. Valeo netgi nera tiekime niekur, nei lenku didmenininkai didieji neturi, net ir laukiant. Nissens dar yra, bet irgi reik pakuist katalogus, ne visur gausi. NRF, nenoriu rizikuot deti. Seniau budavo kokybe nebloga, esu naudojes kitiem modeliam ir markem, bet sia ziema idejau draugei i Seat Toledo ir klientui i C5 I, tai Seatas labai letai ir ilgai syla, tikrai karstas oras tik gazuojant, ir tas visai gerai mergaitei, nes pries tai buvo uzsikimses, kiauras ir dar sklendziu putos isbyreje, tai isvis nesilo ir net lango nenutirpindavo, bet zinau, kad turetu buti geriau. O C5 tai pats savininkas pasake, kad truksta silumos. Pavaziavus ilgiau gerai, bet originalus labai greit isildydavo salona, lyginant. Tai vat baisu i 508 net bandyt, kur auksto efektyvumo mazas radiatoriukas.
Sau i 406 deduosi Nissens. Valeo dvigubai brangiau, ir buciau vistiek pirkes, bet nebetiekiamas.

Praeita savaite ir dar si pirmadieni vargau su vienu 508 2.2HDi. Dar tokios prastos situacijos nesu sutikes. Maumai baisiniai ausinime. Pradzioj lyg ir prasiplove ir lyg ir posvariai, bet idejus nauja peciuka ir pravaziavus, dingo siluma per pusvalandi. Isemes is peciuko ispyliau rudziu ir kalkiu gniutula. Vel plovimas ir antifrizo keitimas, negereja. Galiausiai nupirkau buitini vandens filtra, skaidrios slangos pora metry ir pajungiau prie peciuko vamzdziu salone vietoj peciuko. Pradzioje su 60mkm plaunama kasete gal 4-5 filtravimai po pora valandu, kol pradejo nebeuzsikimsti tas filtras iki nepratekejimo. Tada dar trys filtravimai po pora valandu su 25mkm vienkartinem kasetem iki kol pradejo atiteketi tik labai pavieniai smulkus gabaliukai ir gana retai. Tai per 3h ju visai nemazai atplauke, bet jau galima det peciuka ir vaziuot ramiai siltai. Vairuotojo pusej ranka degina, keleivio biski siloniau, bet uztenka irgi. Tokia konstrukcija, ir gamyklinis Valeo taip daro, tik maziau skirtumo truputi. Ilgainiui turbut bus bedu vel, bet bent sia ziema turetu atsildyti gerai.
Galit isivaizduoti, kad savininkas nebuvo labai laimingas tiek del darbo trukmes, tiek del kainos.
Nes laike sutareme pusdieni, jei sistema svari, arba para, jei reikes plaut.
O kaina irgi sutareme pagal ana laika, o dabar pagal mano sugaista laika ir sunaudotas priemones gavosi labai dempingine ir dar su viskuo nuleidau stipriai, bet vistiek per didele, nes lukesciai ir sutarimai buvo kitokie.
Tiesiog, kai tokia situacija atsitinka, gali iskart 90proc. sansu garantuot, kad nebus gera patirtis bendravime ir klientas greiciausiai nebeapsilankys daugiau, ir greiciausiai abi puses nebus labai laimingos rezultatu. Tada lieka tik pasirinkti, ar surinkt ir atiduot kaip buvo, priemus savo nuostolius laikui, detalems ir medziagoms, ar sukandus dantis padaryti iki galo bent kiek iseina gerai, kad bent jaustumeis atlikes darba.

Taip kad, naujesniems automobiliams, prisiziurekit antifriza. Keisti daznai, gal kas kokius du metus. Ir jokiu miksavimu skirtingu gamintoju, technologiju (klasikinis, OAT ir t.t.) ir jokiu pigiu fufliaku. Koncentratu skiedimas tik distiliuotu vandeniu, jokiu is krano arba "gi virintas".
Ten turi buti praktiskai sterilu :D

Siandien savo 406 plaunu sistema. Matytumet, kiek ir kokio bjaurumo maumai tekejo ir dar teka. Praktiskai kas uzkimso to 508 peciuka keli gabaliukai, ta medziaga kilogramais mano varikli ausina, ir salona sildo, rudziu ir kalkiu gabalai nago dydzio, nuorinimo zarnele is radiatoriaus i bakeli buvo netgi uzakusi, teko kompresorium ispusti, o isplovus bakeli, jis palengvejo kokia puse kilogramo. Cia po metu, nes pernai ploviau tik radiatoriu ir bakeli po autoivykio, be visos sistemos plovimo (nebuvo laiko), tai bakelis tada numete 2kg, praktiskai atsuktuvu kasiau suda kietos frakcijos. O salone visada Taskentas.
Dabar keiciuosi peciuka, nes jau kartais pusteli antifrizo kvapo, ir reikejo prie sito klausimo sugrizti. Nes akivaizdziai pries tai buve seimininkai apie tai net negalvojo niekada ir niekaip. Gerbkime ir mylekime senuosius grabus, jie viska atleidzia.
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#27 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 20 - 03:12

Apskambinėjau vakar tikrai daug įstaigų, niekuo padėti negali ir tik dvi siūlo pristatyt originalus už 3-5 savaičių. Pas vienus 250€, meharis siūlo už 215, ale nori visų pinigų iš anksto, bet kažkaip neramu merkt, skambinausi meistrams, jie skeptiškai į tai pažiūrėjo,pas juos kelios mašinos eilėj šiai procedūrai, neva jie su citrų centru bendravo, kurie pasakė, kad Lietuvai rezervuoti 17 vnt, laukia garantinės mašinos. Tai ir nežinau ar visokie mehariai gauna kitais kanalais ar tiesiog man pabūrė.
  • 0

#28 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.129
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2022 sausio 20 - 14:15

Pirkau Autoaibeje uz 70 EUR pries 3 savaites (cia aisku su nuolaida, nes lentynos kaina buvo 98EUR).


  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt


#29 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 20 - 14:59

Pirkau Autoaibeje uz 70 EUR pries 3 savaites (cia aisku su nuolaida, nes lentynos kaina buvo 98EUR).


Skambinta ir jiems. Nieko neturi.
  • 0

#30 diawollo

diawollo
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.928
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Volvo S60 D5 120kW

Parašyta 2022 sausio 20 - 15:45

https://aeromotors.lt/

Estai. Daug ką pirkau ko LT nebuvo ir pigiau negu pas mus su visom nuolaidom. Pristato per kelias dienas.


  • 0

 Peugeot 406: 

3x3 point rear seat belts, ABS, Air conditioning, Alarm, Alloy wheels, Audio remote, Body coloured bumpers, CD, CD Multichanger, Climate control, Cloth seat trim, Cruise control, Driver`s airbag, Electric driver`s seat, Electric mirrors, Electric passenger`s seat, Electric sunroof, Folding rear seats, Front electric windows, Front fog lights, Headlight washers, Heated mirrors, Heated seats, Height adjustable drivers seat, Leather seat trim, Metallic Paint, Partial leather seat trim, PAS, Passenger`s airbag, Rear electric windows, Remote locking, Roof rails, Sat Nav, Service indicator, Side airbags, Steel wheels, Steering wheel rake adjustment, Steering wheel reach adjustment, Traction control, SPARCO, NOS, BREMBO, TOYO, MAXIMA, GARIŪNAI


#31 Dolcis

Dolcis
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.084
  • Automobilis:Peugeot 307 ir 206

Parašyta 2022 sausio 20 - 18:49

https://aeromotors.lt/
Estai. Daug ką pirkau ko LT nebuvo ir pigiau negu pas mus su visom nuolaidom. Pristato per kelias dienas.

Jo,šitie geri,pirkta ne kartą.Dar galit iš www.dipex.lt imt,kai kas gera kaina būna.Tiek Aeromotors tiek dipex galit pervesti babkes nebijodami

Šį pranešimą redagavo Dolcis: 2022 sausio 20 - 18:49

  • 0
<p>308sw 1.6ehdi 2013

#32 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 20 - 19:40

Jo,šitie geri,pirkta ne kartą.Dar galit iš www.dipex.lt imt,kai kas gera kaina būna.Tiek Aeromotors tiek dipex galit pervesti babkes nebijodami

Nėra ir pas šiuos. Šiandien pas oficialus užsakiau originalą, be konkretaus termino kada bus, sako gali ir nebereikėt, tipo vasarą 🙂 prie to pačio iškrapštė, kad mašinai priklauso kaip ir atšaukimas, nemokamas remontas. Kiek pasakojo dėl adblue sistemos, tipo puola duslintuvą korozija aplink purkštuką. Tai jei ten supuvę gali pakeist net į naują katalizatorių. Galiu kažkiek klysti, tik perpasakoju ką išgirdau.
Užsirašiau apžiūrai/įvertinimui.

Šį pranešimą redagavo Nelegals: 2022 sausio 20 - 19:43

  • 0

#33 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2022 sausio 21 - 10:38

Pirkau Autoaibeje uz 70 EUR pries 3 savaites (cia aisku su nuolaida, nes lentynos kaina buvo 98EUR).

508 ar C4 Picasso nuo 2013?

Kokio gamintojo?


Nėra ir pas šiuos. Šiandien pas oficialus užsakiau originalą, be konkretaus termino kada bus, sako gali ir nebereikėt, tipo vasarą prie to pačio iškrapštė, kad mašinai priklauso kaip ir atšaukimas, nemokamas remontas. Kiek pasakojo dėl adblue sistemos, tipo puola duslintuvą korozija aplink purkštuką. Tai jei ten supuvę gali pakeist net į naują katalizatorių. Galiu kažkiek klysti, tik perpasakoju ką išgirdau.
Užsirašiau apžiūrai/įvertinimui.

Dėl atšaukimo liuks.

Reiks tada dar ir pasidomėti, nes pas mano brolio 308 su tokiu varikliu papuvę aplink AdBlue purkštuką, kiek pamenu, buvo net ir skylutė, kurią neturėjom laiko taisyt ir užtepėm košyte, kad TA praeitų.


  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#34 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.129
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2022 sausio 21 - 15:19

508, NISSENS. 308 (2009m) pirkau uz 41EUR, bet nepamenu kokio gabintojo...


  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt


#35 tadas1991

tadas1991

    Normaliai

  • Senbuviai
  • Pranešimai: 5.927
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot: 406 Break 2,0HDi 80kw, 206sw 1,4i ; Citroen: BX,C15,ZX; ir dar antrs golfz

Parašyta 2022 sausio 25 - 13:41

Jau paskambino zmogus, kad vel nebesyla keleivio puse. Nelabai patenkintas. Manau teks tiesiog grazinti pinigus ir prisiimti i nuostolius, bus pigiau nei dar dvigubai tiek gaisti laiko del negarantuoto rezultato.
  • 0

Peugeot / Citroen ir kai kurių kitų automobilių remontas, priežiūra Kaune  :)

                                             autofrance.lt


#36 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.129
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2022 sausio 25 - 13:47

Jau paskambino zmogus, kad vel nebesyla keleivio puse. Nelabai patenkintas. Manau teks tiesiog grazinti pinigus ir prisiimti i nuostolius, bus pigiau nei dar dvigubai tiek gaisti laiko del negarantuoto rezultato.

 

BLYN BLYN tas 2.2HDi 150kw šinkavariklis......................... Nafig vakar raznosa apturejau su tuo gaidziu. Gerai kad spejau issisukti....


Šį pranešimą redagavo Laimonas: 2022 sausio 25 - 13:47

  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt


#37 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 25 - 16:28

BLYN BLYN tas 2.2HDi 150kw šinkavariklis......................... Nafig vakar raznosa apturejau su tuo gaidziu. Gerai kad spejau issisukti....


Megztinis į oro paėmimą? 😁
  • 0

#38 Laimonas

Laimonas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 6.129
  • Vieta:Klaipėda/Gargždai
  • Automobilis:Peugeot 5008 GT-Line Plus

Parašyta 2022 sausio 25 - 21:10

Ne, manual rezimas zeminant pavaras ant stabdzio ir labai greit ir grubiai... jau 5-ta karta su raznosais susiduriu :D malonumas ne koks :)
  • 0

Peugeot, Citroen, DS, Renault, Dacia - diagnostika. FAP, EGR programavimas, chiptuning. 8sesi70penki7638

autofrance.lt


#39 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 sausio 26 - 10:40

Nėra ir pas šiuos. Šiandien pas oficialus užsakiau originalą, be konkretaus termino kada bus, sako gali ir nebereikėt, tipo vasarą 🙂 prie to pačio iškrapštė, kad mašinai priklauso kaip ir atšaukimas, nemokamas remontas. Kiek pasakojo dėl adblue sistemos, tipo puola duslintuvą korozija aplink purkštuką. Tai jei ten supuvę gali pakeist net į naują katalizatorių. Galiu kažkiek klysti, tik perpasakoju ką išgirdau.
Užsirašiau apžiūrai/įvertinimui.

Na va šiandien apžiūrėjo, keitimas dar nepriklauso, nes nėra skylės, kuri pasak jų turi būti ne mažesnė kaip 15 mm. Liepė dar pasivažinėt. Visas šitas gėris turi būti prieš lanksčią movą. Rūdis nušveitė, tai dar blizga metalas. Automobilio amžiaus cenzo kaip ir nėra šiam remontui, kampanija paskelbta 2018 metais. Sako, kad yra pakeitę nemažai tų katalizatorių, būtent su 1,6 HDI.

Tiesa, aptiko AdBlue purkštuko nesandarumą, apaugęs baltais koriais, bet čia jau remontas savo sąskaita, kažkaip nelabai dėl to suku galvą, bus kažkas negerai, duosim išinstaliavimo darbo Laimonui 🙂

Šį pranešimą redagavo Nelegals: 2022 sausio 26 - 10:47

  • 0

#40 Nelegals

Nelegals
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.451
  • Vieta:Panevėžys
  • Automobilis:Peugeot 406 2.0 16v; Citroën C5X7 2,2HDi 125 kw

Parašyta 2022 vasario 07 - 00:18


  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0