Parašyta 2005 sausio 19 - 10:47
Parašyta 2005 sausio 19 - 10:49
Fairy mano nuomone labiau tiktud) į tepalą įpylus audinių baliklio, variklis užkaito ir "užkalė".(kam galėjo šauti į galvą tokia mintis?)
Tik nebandykite to daryti patys...![]()
![]()
Parašyta 2005 sausio 19 - 11:01
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2005 sausio 19 - 11:09
O man ši laida netgi labai patinka. Ten tokias trenktas idėjas tikrina. Pvz. ar gali gaisrinis sraigtasparnis, siurbdamas per baisinę šlangą vandenį iš prūdo, pritraukti prie tos šlangos narą, jį pakelti į orą ir nunešęs išspjauti ugninCia jau kazkas is savo bukumo tik tokius bandymus galejo sugalvot...
![]()
![]()
Parašyta 2005 vasario 01 - 08:40
Parašyta 2005 vasario 01 - 20:59
perdidele moneta imete, reikejo mazesne, tada jau varykliui jau butu negerai
Įmetus į karbiuratorių monetą, variklis dirbo toliau - kažkas barškėjo viduje, bet vis dar veikė
Parašyta 2005 vasario 02 - 15:19
Parašyta 2005 vasario 02 - 15:41
O tu nepagalvojai, kad jie neturi TOoooKIUuuu kitaisku disku kaip mes?....Gera laida.... Rode, kad CD diskas diskasukyje negali suskilti.... Dare ten jie visokius eksperimentus - i nieko. O praeita savaite pas mano kolega CD eme ir subirejo i šipulius.
Parašyta 2005 vasario 02 - 15:45
Man buvo atvejis kad subyrejo CD, buvo ziema, masinoj visa diena isgulejo CD, parnesiau namo ir iskart ikisau i CD-ROM sudraske i sipulius+CD-ROM sugadintasGera laida.... Rode, kad CD diskas diskasukyje negali suskilti.... Dare ten jie visokius eksperimentus - i nieko. O praeita savaite pas mano kolega CD eme ir subirejo i šipulius.
Parašyta 2005 vasario 02 - 19:54
tai gireikia ji pasildyt, nes CD-ROM'e gi diskas sisyla nuo lazerio, tai va ir buna BUMMan buvo atvejis kad subyrejo CD, buvo ziema, masinoj visa diena isgulejo CD, parnesiau namo ir iskart ikisau i CD-ROM sudraske i sipulius+CD-ROM sugadintas
Parašyta 2005 vasario 02 - 19:59
as zinau, dabar jau zinau, o kai idejau nezinojautai gireikia ji pasildyt, nes CD-ROM'e gi diskas sisyla nuo lazerio, tai va ir buna BUM
, be to nenudokite labai pigiu CD kaip pvz Princo (irgi 'geri')
Parašyta 2005 vasario 26 - 20:20
Parašyta 2005 vasario 27 - 02:33
Parašyta 2005 vasario 28 - 17:15
na tavo labai sekmingas atvejis, nes kiek girdejau, kam buvo BUM, buvo ir cd-rom'ui xanaAga man ir su CD buva bajerys ziurejau filma kazkoki ir tik pykst net akyse apraibo plem
galvoju ple Vokieciai puola ale ziuriu kad ismeta lentele melyna tipo CD Rom error ple apsidairau aplink ziuriu sipuliukai CD romo stalciaus dangtelis nuskrides... bet sekmingai dar baigesi, tik CD praradau o CD roma isvaliau su piesimu sepetuku ir jis iki siol veikia ir irasineja kompaktus ;) tfu tfu tfu ;)
Parašyta 2005 vasario 28 - 18:59
Nu tada ma irgi pasisekė, nes nutiko analogiškai.na tavo labai sekmingas atvejis, nes kiek girdejau, kam buvo BUM, buvo ir cd-rom'ui xana
Parašyta 2005 kovo 02 - 18:24
Parašyta 2005 kovo 14 - 22:35
Pas bendradarbį kaip pi*o diskas kompe beįrašinėjant, tai vos kelnes sausas išėjo išsaugoti- kai paskambino galvojau visą kompą teks iš mikroschemų atgal surinkinėti- toks linksmas žmogelio balsas buvo...Gera laida.... Rode, kad CD diskas diskasukyje negali suskilti.... Dare ten jie visokius eksperimentus - i nieko. O praeita savaite pas mano kolega CD eme ir subirejo i šipulius.
Šį pranešimą redagavo vytaspud: 2005 kovo 14 - 22:38
Parašyta 2005 kovo 15 - 13:14
3 kartus spjaunu pro kairy pety, dar neteko to patirti, tikiuosi, kad ir neteksPas bendradarbį kaip pi*o diskas kompe beįrašinėjant, tai vos kelnes sausas išėjo išsaugoti- kai paskambino galvojau visą kompą teks iš mikroschemų atgal surinkinėti- toks linksmas žmogelio balsas buvo...
Parašyta 2005 kovo 15 - 13:16
nereikia taupyti ant disku3 kartus spjaunu pro kairy pety, dar neteko to patirti, tikiuosi, kad ir neteksPas bendradarbį kaip pi*o diskas kompe beįrašinėjant, tai vos kelnes sausas išėjo išsaugoti- kai paskambino galvojau visą kompą teks iš mikroschemų atgal surinkinėti- toks linksmas žmogelio balsas buvo...
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0