Peršokti prie turinio

Kas ką apdėjot su savo "liūtu"

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 346

#181 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2007 liepos 31 - 16:51

... atidžiau įsižiūrėjai kad gal ir ne drageris anas :huh:

nu modeliuks tai toks pat, bet spalvos ne tokios :D
  • 0

#182 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai

Parašyta 2007 liepos 31 - 16:53

ir mersa toki patiuninguota ir bmw emke nu ir dar visokiu :D

turbut lenkijoj kaip ir Lietuvoj - emkiu daugiau nei pagaminta is viso buvo :D
  • 0

#183 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai

Parašyta 2007 rugpjūčio 12 - 21:57

Trykstu, noriu pasidziaugt pirmu savo siandieniniu dragu :) Buvo padaryta AUDI Q7 3.0TDI Nice one :D

Šį pranešimą redagavo fajnaj: 2007 rugpjūčio 12 - 21:57

• 0

#184 Tooshas

Tooshas
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:ALFA ROMEO Giulietta

Parašyta 2007 rugpjūčio 13 - 09:07

radai su kuo drągint, su traktorium :-)
  • 0
Posted Image

#185 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai

Parašyta 2007 rugpjūčio 13 - 09:40

Nu ka reiskia radai :) prie vieno sviesaforo apipypino is galo neva blogai, kad pristabdziau noredamas graziai pervaziuoti duobe, tai kai sustojom prie kito sviesoforo salia vienas kito, negalejau jo nepastatyti i vieta! :D bet anyway - pirmas laimikis :D
  • 0

#186 Elwen

Elwen
  • Forumo naujokai
  • Vieta:Klaipeda
  • Automobilis:Peugoet 406

Parašyta 2007 rugpjūčio 14 - 18:31

Heh mano pirmas laimikis tai buvo Audi 80 1.8E su dujom, nuo sviesaforo. as su savo 90ag liutuku (2.0HDI) pastaciua i vieta, cia jam buvo uz tai kad pastoviai uzkisinejo savo smirdancia sikna.
  • 0
Nesiojamu ir stacionariu kompiuteriu remontas.

#187 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai

Parašyta 2007 rugpjūčio 15 - 17:32

hehe reikia bausti audes :D karta prie manes irgi 80tine sokinejo, bet pasitaikius pirmam sviesoforui ir vienai laisvai juostai, visgi nedriso meginti ;)
  • 0

#188 Svečias_Dizzaz_*

Svečias_Dizzaz_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 16 - 12:32

as su savo dyzaliuku 1.9 405 viena kart erzinau guolfeli 2.0, ten pas tamsta sportiniai bakeliai ir siaip turgaus stailingo pilna buvo, pastarasis nelabai sugebejo manes"padaryt" kazkodel, kely buvo pilna masinu, tai lenktynes buvo gan ekstremalios, golfelis sugebejo mane apdet tik primazines greiti kad atsiliktu mazdaug apie 500 metru, tuomet tik isimetes 4 pavara ir gerai isibegejas mane sugebejo apdet, po visu lenktyniu su tuo nepazystamuoju sustojom salikelej pasidalint ispudziais, tamsta sako: blec... peziukas biski spardos... :D .... sakau jug ce PEUGEOT! :) tuomet suzinojau kad pas ji 2.0 , o maniau jog koks 1.6 nedaugiau :lol: siaip linksma buvo, ir taip gan daznai buna :D lb dziau giuos jog bent riedant mazdaug 100-110 km/h galiu gan gerai pasispardyt, nes greiciukas nuo tos ribos tikrai gerai kyla :D
  • 0

#189 Svečias_Mazulis_*

Svečias_Mazulis_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 16 - 12:53

Su savo dar nespejau palenktyniaut, bet manau sunkiai gausis (automatas), nu nebent sporta isijungus ;) bet su buvusia mazda kupe 2.2l ne vienas uztikrintas savo jegom buvo nuraminta :P :blush:
  • 0

#190 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai

Parašyta 2007 spalio 17 - 13:26

:) supyko Vyrai :)
  • 0

#191 Svečias_Geeras_*

Svečias_Geeras_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 17 - 13:27

su savo nauju avtamabiliumi nieko neapdejau :) matyt jau isaugau is to amziaus:)
  • 0

#192 Svečias_kapetinaS_*

Svečias_kapetinaS_*
  • Svečiai

Parašyta 2007 spalio 21 - 10:16

ne tokia masina, kad su ja kazka apdejineti. nieko neapdejau ir ant apdejusiu dejau. ramiai vaziuoju.
  • 0

#193 shakilas

shakilas
  • Senbuviai
  • Vieta:Mažeikiai
  • Automobilis: Peugeot 406 LPG

Parašyta 2007 spalio 21 - 10:20

nieko neapdejau ir ant apdejusiu dejau. ramiai vaziuoju.

:beer:
  • 0
Peugeot 406 rallye edition LPG

#194 Gincikas

Gincikas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:vilnius
  • Automobilis:bmw e34. ex- peugeot 605, opel calibra, renault clio, ford scorpio

Parašyta 2007 spalio 22 - 07:07

vakar bandziau sakotis pries bmw is zirniu islekiant i minsko plenta. paburzgiau ir uzsidegus zaliai kazkur toli isgirdau bmw. :D tiek as ji ir temaciau :D bent butu perspejes kad pas ji 760 :D
  • 0

#195 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2007 spalio 22 - 08:38

nu va ir aš pasisakysiu kaip vakar stojom į tiesiąją su scenic'u :) O viskas buvo labai nekaltai, jau vėlai vakare tiesiog blaškėmės po miestą iš neturėjimo kas veikt ir mus staiga antra juosta aplenkia šeimynmobilis (tipo scenic), bet prieš jį važiavęs kitas auto nusprendžia sukti į kairę ir taip užtveria scenic'ui kelią, tas bando mesti į dešinę, kur aš važiuoju. Cypteli jo stabdžiai, mane praleidžia :D Privažiuojam prie sankryžos, gatvės praktiškai tuščios (sekmadienio vėlus vakaras). Raudona. Sustojam, aš pirmoj, jis antroj. Tada pirmą kartą pamatom kas už vairo, o gi 30-35metų moteriškė. Greta jos vyras (akivaizdžiai įgėręs), o gale du vaikučiai (vienas labai panašus į šunį :lol: ). Mes kažkaip pasijuokėm, kad vyras užgėrė baliui ir dabar žmona visą šeimyną turi vežt namo, o dar tas vaikas. Na taip, negražiai padarėm... :blush: tada tik bac, ir atsisuka tas vyras tokiu smarkiu smarkiu racer'io veidu (reikia pamatyt!). Moteriškė tik vruuummmm, vruuummmm. Mes dar garsiau nusijuokiam :) Tada užsidega žalia ir jie spurtuoja, buksuoja kaip supratau tik kairys ratas. Na ir aš nusprendžiau šitos progos nepraleisti, 1 -> 4000rpm, scenikas neatsilieka :blink: vyro veide dar vis racer'is, 2 -> 5500rpm, scenic'as per korpusą gale, vyro veide pasimetimas. Jungiu 4 ir stengiuosi palaikyti korpuso ilgį. Negražu girtis, bet centrinėj Šiaulių gatvėj su scenic'u praskridom 130kpmh. Paskui jis nusuko Panevėžio link :) nuva, pasipasakojau. Pasirodo ir šeimynmobilių piktų kartais būna :blush:
  • 0

#196 Svečias_Pawlikaz_*

Svečias_Pawlikaz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 02 - 12:41

vaziuosiu si penktadieni i draga su savo GTI tai visus darysiu :D
  • 0

#197 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • Vieta:Tauragė
  • Automobilis:n/a

Parašyta 2008 birželio 02 - 19:31

vaziuosiu si penktadieni i draga su savo GTI tai visus darysiu :D

man asmeniskai gti labiausiai patiko treciu begiu vidutinem apsukom :blush:
bet pasipasakok kaip sekes draginti ;]
  • 0

#198 Svečias_Pawlikaz_*

Svečias_Pawlikaz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 04 - 08:48

nebenuvaziavau :( supranti dar teises mano negrazinotos ir nelabai noriu vaidentis,be to masina nepriregistruota dar,visokie tepalai filtrai nepakeisti..bet teko padragint su celica 2.0l :) apdejau :)))
  • 0

#199 Svečias_Qpidonas_*

Svečias_Qpidonas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 04 - 09:18

As pats ne draginu, bet su mano buvusiu P406 2,0HDI 81 kW, pana nuo sviesoforo startuodama apdejo bmw 318 85 kw kregzde. Man juokas paeme, ten jauni bahurai vaziavo, idomu koks jausmas gaut nuo panos. :)
  • 0

#200 Shamas

Shamas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.1TD Bosch

Parašyta 2008 birželio 04 - 10:21

As pats ne draginu, bet su mano buvusiu P406 2,0HDI 81 kW, pana nuo sviesoforo startuodama apdejo bmw 318 85 kw kregzde. Man juokas paeme, ten jauni bahurai vaziavo, idomu koks jausmas gaut nuo panos. :)

as irgi su 2.1TD esu apdejes 318 85kw ir puga 406 1.8l.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0