Peršokti prie turinio

Kas ką apdėjot su savo "liūtu"

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 346

#201 rgz

rgz
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 206

Parašyta 2008 birželio 04 - 14:05

Su savo 1.4 HDi apdejau Golf 1.9 TDi
  • 0

#202 Simas BK

Simas BK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Alytus
  • Automobilis:Peugeot 406

Parašyta 2008 birželio 04 - 14:39

Siandien gavau nuo kazkokio naujo merso :blink: draugas su P406 2.0 HDI+chip sudejo primera 2.0 doch 110kw beroc :wacko:
  • 0

#203 sNoOz*

sNoOz*
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius - Lazdynai
  • Automobilis:Peugeot 406 '97 1.8L

Parašyta 2008 birželio 04 - 15:18

pabandom karta per menesi su draugeliu - pas ji audine 100 (C4) 2.5 TDi ... :lol: karta isejo laikytis apie 3-4 sekundes prekyje, gerai startavau (prie 5000rpm permesdavau), bet po to isijunge jo nors ir zyzelio, bet turbina... su kito draugo 320i beme startavom irgi super ir iki pat distancijos pabaigos sugebejau laikyti puse korpuso. Dar pazystamas varinedavo tevo galanta amerikietiska 3.0L V6 - dariau kiekviena karta, kol tam lopui nepaaiskinau, kad yra sport rezimo mygtukas prie autom. pavaru dezes... :D Ir mano klasiokas turi mx-6 2.5L V6 - jokiu shansu... Visa tai darem del linksmumo, visi kiti tegul eina n... pas mane ne monstras (tik 1.8) beto kuro kaina 3.92 LTL... BBD ^_^
  • 0
gerasdviratis.lt forumas - sNoo, vaziuoju XC

#204 marazmas

marazmas
  • Senbuviai
  • Vieta:Miami
  • Automobilis:Peugeot 206 1.4hdi

Parašyta 2008 birželio 05 - 01:57

:) supyko Vyrai :)

pas tave automatas ar mechanke?
  • 0

#205 Svečias_Pawlikaz_*

Svečias_Pawlikaz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 05 - 08:17

bufu kodel taip manai? :huh:
  • 0

#206 fajnaj

fajnaj
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius, Palanga, Klaipeda
  • Automobilis:ex. Peugeot 406 Coupe; Peugeot 307 SW

Parašyta 2008 birželio 05 - 10:40

pas tave automatas ar mechanke?

Viskas valdoma rankomis ir kojomis :)
  • 0

#207 wikkys

wikkys
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 405 Vendome

Parašyta 2008 birželio 05 - 12:34

prisišnekėsi, bernaiti, prisišnekėsi.

oi nu tik nereikia cia gasdint :) zinau as, kur tu ten siaures miestely gyveni :D galim susitikt prie Hyper Rimi centrinio iejimo :D
  • 0

#208 Svečias_Timuxs_*

Svečias_Timuxs_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 05 - 18:23

:) kadangi nemegstu calibru, tai kazkaip teko ir man sudalyvaut;) Jo variklio duomenys: juoda spalva:D Bet laimejau;)
  • 0

#209 BuFu

BuFu
  • Senbuviai
  • Vieta:Tauragė
  • Automobilis:n/a

Parašyta 2008 birželio 05 - 19:36

seip ka tik toki dalyka pamasciau.. kazkaip per daug netenka girdeti, kad avarijos but ivyke dragu metu.. ypac tu mini dragu.. zinau buvo klaipedoj ivykis, bet ir ten kalti buvo ne tie kurie dragino, o tas kuris sugalvojo per trasa pervaziuoti :unsure: p.s.: siandien priespriesais parleke lenktyniaudami mersas ir bmw.. butu nieko ypatingo, bet kai bemwas lenke mersa, pamaciau kad bmw dar su priekabike kurioje betono maisykle :lol: :lol: kaip sake tas is laidos "Kitas" - ISPUDINGAI :D
  • 0

#210 Radradratorius

Radradratorius
  • Senbuviai
  • Vieta:Leigh-On-Sea, essex, UK
  • Automobilis:306 GTI-6, Jinlun Texan 125

Parašyta 2008 birželio 05 - 21:49

Gana apie gazeles ten visokias ir pan... shiandien su savo 13 metu amzhiaus s16 (2.0) radau verta demesio oponenta - kolegos elektriko 2003 gimimo Golf GTI (1.8)... neturejau daug vilchiu - kiek buvau informuotas savininko - 160 arkliu ( nezhinau, ar taip su golfais buna - paneikit, patvirkinkit, aje?), o vat rezultatai iki pat dabar virpina raumeni krutines ertmej - GTIshnykas rijo dulkes vos nesprinkdamas!!! Nu gal ir ne taip jau stipriai :rolleyes: bet visgi atsiliko. Myliu ka turiu - ivykio metu nepasishiukshlino - debeselis kaip tik neuzhplauke tuo metu - shiaip kartais nelieka galios - tarpais kazhkaip leteja begejimasis - itariu gal kokius purshkalus, o gal ir kompiuteri... nzn, bet ne apie tai shita tema. Tai vat Didzhiuojuos daba :)

Šį pranešimą redagavo Radradratorius: 2008 birželio 05 - 21:50

• 0
Uzhauges noriu buti Algimantu Chekuoliu

#211 ergo

ergo

senbezda

• Senbuviai
  • Vieta:Skuodas
  • Automobilis:Renault Clio2 ir Dodge Durango Limited 5,7 HEMI

Parašyta 2008 birželio 05 - 22:16

as tai su savuo limo kai vaziuoju tai daznai leidziuosi aplenkiamas pats.Tik uzejus sportiniam azartui leidziu sau atsipalaiduoti ir paerzinti ka nors.nes tai kas dar motore yra like is tu turinciu buti 200 AG leidzia nebuti paskutiniam.seip bande BMW 528 kazka kandziotis, bet uoste ismetamaji vamzdy. tik su Honda legenda pas kuria stovejo 3.2 litro sirdele sunkiai ejosi
  • 0
Lietuva
Skuodo auto klubo "Medinis ratlankis"
Prezidentas
www.medinisratlankis.lt

#212 Svečias_Pawlikaz_*

Svečias_Pawlikaz_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 birželio 06 - 12:27

dragas yra gerai...kas is siauliu zino ka reiskia zokniu dragas:) o ten tai judesio rasi kiekviena penktadieni,susirenka ir su grabais ir siek tiek rimtesniu karts nuo karto uzsuka :)
  • 0

#213 christopher

christopher
  • Senbuviai
  • Vieta:Siauliai, Mazeikiai, Ireland
  • Automobilis:Peugeot 407, Bmw M3

Parašyta 2008 birželio 06 - 13:25

dragas yra gerai...kas is siauliu zino ka reiskia zokniu dragas:) o ten tai judesio rasi kiekviena penktadieni,susirenka ir su grabais ir siek tiek rimtesniu karts nuo karto uzsuka :)

:) toks tas judesis susirenka vyrukai alaus islengti poto prajudina savo masiniokus kas su mikriuku kas su gale susedusiais 4zmonemis stoja i dragus :D teko but bet kol nuvaziavau galvojau puse masinos pamesiu ;] aisq buvau nupustas nuo 3l nu bet tiek to :rolleyes: aisq buna ten ir issimciu kada gali paziuret i tikrai graziu masiniuku ^_^
  • 0
ex Peugeot 406coupe
...nebeiskente pezas ant 90 vaziuot...

#214 mindish

mindish
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevėžys - Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.2hdi ; Nissan rs13

Parašyta 2008 birželio 10 - 17:31

Cia sarasas is isimintiniausiu masinu (su visom buvo sustota ~400m trasoje su atitinkamu startu): Civic coupe 1.6 sohc vtec Subaru impreza 2.5 RS automatas BMW 325i BMW 525ix BMW 330d Audi a4 1.8turbo
  • 0

#215 AllFOLK

AllFOLK
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Rėkyva
  • Automobilis:kewle taupykle su 2.2hdi

Parašyta 2008 birželio 10 - 18:27

Cia sarasas is isimintiniausiu masinu (su visom buvo sustota ~400m trasoje su atitinkamu startu):

Civic coupe 1.6 sohc vtec
Subaru impreza 2.5 RS automatas
BMW 325i
BMW 525ix
BMW 330d
Audi a4 1.8turbo

kažkaip keistai. 330d, pas jį gi afigienas torkas, subaru irgi savo.. nors automatas.... nu nežinau nežinau, patikėčiau kai savo akim pamatyčiau.... arba vairuotojai pirmą kartą prie auto vairo :lol:
  • 0

#216 mindish

mindish
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Vieta:Panevėžys - Vilnius
  • Automobilis:Peugeot 406 2.2hdi ; Nissan rs13

Parašyta 2008 birželio 10 - 20:49

Cia sarasas is isimintiniausiu masinu (su visom buvo sustota ~400m trasoje su atitinkamu startu):

Civic coupe 1.6 sohc vtec
Subaru impreza 2.5 RS automatas
BMW 325i
BMW 525ix
BMW 330d
Audi a4 1.8turbo

kažkaip keistai. 330d, pas jį gi afigienas torkas, subaru irgi savo.. nors automatas.... nu nežinau nežinau, patikėčiau kai savo akim pamatyčiau.... arba vairuotojai pirmą kartą prie auto vairo :lol:

su bmw 330d as irgi likau nustebes, esu viena ausim girdejes, kad jie labai gerai vaziuoja. Veiksmas vyko panevezyje, tarp babilonasII ir bauhaf tiesiojoje. Is viso sustojau 3 kartus, nes bmw vairuotojas negalejo patiketi. p.s trecia karta uz bmw vairo sedo kitas vairuotojas (matyt labiau patyres), taciau rezultatas nekito - bmw nosis buvo ties pug'o uzpakaliu. :)

Šį pranešimą redagavo pcx: 2008 birželio 10 - 20:50

• 0

#217 Svečias_legalus406_*

Svečias_legalus406_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 05 - 14:48

Vakar kregzde 320 padariau. Tiesa ash ishejau ant lenkimo o ji man neleido-myne dugna. Bet nuo 100 iki 160 pezas geriau trauke ir paliko pacaniukas susiparines :D Ish vietos tikiu kad padarytu pezuka-nes per trumpi begiai :D
  • 0

#218 Svečias_Aivariukas_*

Svečias_Aivariukas_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 07 - 10:35

na as staciau savo 406 1,8 su klasioko VW B5 passat 1,9TDi® tai ka galiu pasakyti, is vietos deda kaip nori, o toliau jau ant didesniu begiu truktu jau galios manau :) bet visdelto nenusileidau kazkokia pasaciui :D

Šį pranešimą redagavo Aivariukas: 2008 liepos 07 - 10:36

• 0

#219 Svečias_Valdemaras_*

Svečias_Valdemaras_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 09 - 18:55

sustoju prie sviesaforo, net minties ant drago nebuvo, privaziuoja mersas cabrio... ciuvas sneka telefonu, juosta suktis i desine o tas nevaziuoja, stovi. na supratau kad vaziuos tiesiai... taigi uzsidega geltona, tuojau uzsidegs zalia, o tas jau pradejo vaziuot! ech paveluotas startas mano buvo... bet turbo daro savo pirma pavara apie 50 km/h jau buvo vienodai, antra pavara keleta sekundziu, greitis 90.. ir nutariau nebespasut nes visgi mieste 50 km/h.... visgi pas ta mersa tikrai ne 2 litrai buvo :D ir tikiu kad buciau ji padares :) ir dar bmw m5 buvau isdures, privaziavo prie sviesaforo, pagazavo supratau kad nori drago, bet ash palengva pradejau vaziuot, graziai isduriau? ;D
  • 0

#220 Svečias_Buga_*

Svečias_Buga_*
  • Svečiai

Parašyta 2008 liepos 15 - 20:42

aš tai su audi a6 buvau sustojes, nei jis mane, nei aš jo nepadėjau. šiaip mieste stengiuosi nedraginti, o užmiestyje mėgstu paspausti :) , ypač prieš tuos, kurie išsidirbinėja kelyje neleisdami aplenkti
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0