As irgi buvau dzigitas kol su tevo masina laksciau, visus dedavau
, bet nusipirkau traktoriu ir parejau y prota.
Bet dar kartais prasipjauna dzigito instinktai, kai pamatai kitos masinos sviesas per kairy veidrodely tai desine koja nevalingai pasunkeja, bet vis dazniau pradedu save kontroliuoti.
O siaip tai su nostalgija prisimenu laikus kai su tevo oooo perichodu (grynai kaip Maskolio pilke) laksciau, vakarais vien to y gatves su chebra ir vaziuodavom, jaunyste - kvailyste.
Ai tiesa atsiminiau. Cia biski klausimas butu Algirdui, kokie kupiniu mersu silpniausi varikliai buna? Kiek atsimenu ant to kupo buvo parasyta lyg CE123
. O buvo taip: gryztant viena penktadieny y gimtine, kaip visada kulturingai laikau 120 km/h, gyvenvietese 50-60km/h. Vienoj gyvenvietej seda ant uodegos minetas mersas, uz gyvenvietes as vel 120 vaziuoju, o mersas paskui mane ir taip kokius 20 km vaziuojam, galiausiai mersistas nusprende mane lenkt, man aisku buvo px kol nepamaciau tokiu jachydnu sypsenu pas to merso keleivius, tai iki 140km/h dar lygiai vaziavom o toliau jau mano traktorius vare pirmas, as iki 170 paspaudziau ir numetes gaza nutaisiau dar naglesne sypsena ir yjungiau desiny posuky: tipo lenkit, nelygis man su jum
Toks jaunas pasijutau, dvi dienas pakilios nuotaikos vaiksciojau