Parašyta 2007 gegužės 11 - 09:51
Parašyta 2007 gegužės 11 - 09:55
Parašyta 2007 gegužės 11 - 10:10
nu joa...nieko sau krumas....Soriuz liuc, ka per ta per ta klomba tiesiai pervariau.. Nekulturna is mano puses, kaltas.
Pasirode, kad krumas.. O nuo vidurio jau negi grisi..
Bausk mane!
Parašyta 2007 gegužės 11 - 10:18
liiutas pikciurna, o katulis tik pamyzht norejonu joa...nieko sau krumas....Soriuz liuc, ka per ta per ta klomba tiesiai pervariau.. Nekulturna is mano puses, kaltas.
Pasirode, kad krumas.. O nuo vidurio jau negi grisi..
Bausk mane!![]()
![]()
![]()
kita kart gal per pruda prasinesi, nes galvosi kad maza balute?? :mad:
Parašyta 2007 gegužės 11 - 10:37
ne nu as kai pas katuli i svacius ateinu tai per langus i namus nelipu... yam yra durys...liiutas pikciurna, o katulis tik pamyzht norejo
idomu kuom baigsis artimiausia jusu akistata ;)
Parašyta 2007 gegužės 11 - 10:51
moterys to niekada nesuprasne nu as kai pas katuli i svacius ateinu tai per langus i namus nelipu... yam yra durys...
liiutas pikciurna, o katulis tik pamyzht norejoidomu kuom baigsis artimiausia jusu akistata ;)
tai ple, kam jam per gelynus skersai isilgai ait jei galima normaliai apeit :mad:
Parašyta 2007 gegužės 11 - 11:06
Jo mane wiz uzmate pilaiteje stovint, bet bl** man visad bedos ryte atsikeliu tevas sako tau ivaziavo boba(jis kaip ruke balkone mate), as tipo laikau masina ejkstelej ir is kitos puses tipo boba atbulu vaziavo ir ipiso man i subine ir suskalde bamperi tevas nuejas sako nieko nera as atsikeliau judet i darba ziuriu bl** gal nuo duslintuvo ipjovos 10cm skyllimas nu zjb krc... tai vakar laukiau kol boba grysh namo pasistatys mashina ir ajskinsimes suja, bet suka iki 8 h nepasirode uzsiknisau laukt.... taj siandien tesiu paieska toliau.zodziu trumpas reziume apie meeta:
labai ilgai nebuvom, iki puses pirmos![]()
biski sulijom ale nedaug, juk necukriniai, tai neistirpom![]()
visi fainei pabuvom, pasisedejom, pavalgem![]()
pagalaiu ilgai ir daug zadejas pasirode pauliukas333, eilini karta, daug zadejes nepasirode doncia :mad: (siaip pauksciukai ciulba, kad lyg
ir tavo peugeotas pilaitej ilsejos vakar...ale gal klysta)
tooshas irgi pasitaise, ale vat katinas tai prisidirbo :mad: ...
Šį pranešimą redagavo Doncia: 2007 gegužės 11 - 11:07
Parašyta 2007 gegužės 11 - 11:14
Parašyta 2007 gegužės 11 - 12:13
2 ato: budon :mad:moterys to niekada nesupras
![]()
![]()
kita kart pas katuli galesi jo gazonus ihsmindyt ;) ir motopyrka nuspirt ;)
Šį pranešimą redagavo liutukas: 2007 gegužės 11 - 12:24
Parašyta 2007 gegužės 11 - 12:50
Ta eikstele yra mokama reiskiasi jinai ten visalaika laiko automobili bl** abydna ipisa ir nuvaziuoja bapmeri daug kainuoja perdazyt, jau man i prieki kaip atbulas ileke bl** nauja bapmeri uzdejo nudaze atrodo kaip skolintas...2 ato: budon :mad:moterys to niekada nesupras
![]()
![]()
ple pamanyk nesupras.
jei butu myst ar vemt ejas tai da galvociau, nu jau chana jam, nu ti ka ant vargso pyksi.
nu cia buvo atvejis ne tas. :mad:
end of discussion.![]()
2 doncia: nu sekmes susekt...
Parašyta 2007 gegužės 11 - 15:47
ikvepk ishkvepk, nesibbiesinam ir ajnam alaus gert2 ato: budon :mad:moterys to niekada nesupras
![]()
![]()
ple pamanyk nesupras.
jei butu myst ar vemt ejas tai da galvociau, nu jau chana jam, nu ti ka ant vargso pyksi.
end of discussion.![]()
Parašyta 2007 gegužės 12 - 11:29
ale tu ziuriu daug keikies rupuzeTa eikstele yra mokama reiskiasi jinai ten visalaika laiko automobili bl** abydna ipisa ir nuvaziuoja bapmeri daug kainuoja perdazyt, jau man i prieki kaip atbulas ileke bl** nauja bapmeri uzdejo nudaze atrodo kaip skolintas...
2 ato: budon :mad:moterys to niekada nesupras
![]()
![]()
ple pamanyk nesupras.
end of discussion.![]()
Parašyta 2007 gegužės 14 - 19:38
Parašyta 2007 gegužės 15 - 07:28
Parašyta 2007 gegužės 15 - 07:48
Parašyta 2007 gegužės 15 - 07:56
Parašyta 2007 gegužės 15 - 08:18
Parašyta 2007 gegužės 15 - 08:21
Parašyta 2007 gegužės 15 - 09:53
Parašyta 2007 gegužės 15 - 10:42
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0