Peršokti prie turinio

Atsiklijavo stogo apmušalas

• Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 26

#21 Baghio

Baghio
  • Senbuviai
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:Volvo V40. WV Golf .

Parašyta 2005 birželio 15 - 11:02

Mano nuomone, tai nėra geriausias būdas, nes tokie klijai bijo drėgmės ir suklijuoti paviršiai atšoksta. Ar ne geriau kokie Super Attack, Moment (yra ir bespalvio) klijai - neatšoktų, ir laikytų stipriau :rolleyes: .

Pusbrolis susiklijavo taip, sako laiko. O koks supermomentas negali isgraust medziagos? Siaip ji pakankamai plona.
  • 0

#22 Gidzia

Gidzia
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Peugeot 205 XRD

Parašyta 2005 birželio 15 - 12:38

pas mane ta pati bėda :(

liuko apmusalas atsiklijavo... mat pries ziema buvo vos vos o dabar jau labai stipriai...

problema ta, kad pas manes pats liukas neveikia ir nera visiskai 100 proc uzsidares iki galo... vandens nepraleidzia bet rezultate kad dregme praleidzia tai faktas... :(

gal kas zinot kaip nusiima tas liuko danktis??? nes jis juk isitraukia i vidu ir palenda kazkur...

any ideas?

jei liuko nebenaudosi - uzhsandarink su silikonu ;)

ash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant <_<
  • 0
I have gone in search of myself, if i get back before i return - please keep me here.

#23 Valdux

Valdux

Gaz pedalizator

• Senbuviai
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:C5, 205

Parašyta 2005 birželio 15 - 13:52

ash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant <_<

Cia tau ne Fordas ir suxint nereikia :P
  • 0
Pug 205 CTi 16 Viatka 'avtomat' pagrindinis kelias yra tas, kuriuo važiuoja tankas

#24 zux

zux
  • Senbuviai
  • Automobilis:206 GTI '02

Parašyta 2005 birželio 15 - 14:09

Jei stogas su stoglangiu, tai nedidele problema, jei be - kiek didesne

kodel? as kazkaip manau kad atvirksciai turetu but
  • 0

#25 Baghio

Baghio
  • Senbuviai
  • Automobilis:Volvo V40. WV Golf .

Parašyta 2005 birželio 15 - 14:12

[quote name='Gidzia' date='Jun 15 2005, 10:38 AM']

any ideas? [/QUOTE]
jei liuko nebenaudosi - uzhsandarink su silikonu ;)

ash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant <_< [/quote]
Uzsandarint jau ruosiuosi, nes per stipru lietu vandenelis jau prasisunkia. Bet soga prisiklijuot vis vien reikia :(
  • 0

#26 awake

awake
  • Senbuviai
  • Vieta:Kaunas, Tverai
  • Automobilis:Toyota Avensis 2.0 D4D

Parašyta 2005 birželio 17 - 11:17

Tai jau tikrai cia dazna beda... pas mane atsoko kai visa savaite masina prabuvo ant saules, tai galvoju dabar kokiais moment klijais bandyt, bet ne tais "super", nes kai prikibs, tai ziauru gali buti... :blink:
  • 0
Samogitas :)

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas

#27 Svečias_Svecias_*

Svečias_Svecias_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 birželio 18 - 00:23

Pas mane irgi 405 tokia problema buvo. Is pradziu priklijavau su popieriui skirtais klijais bet po savaites vel tas pats (jie nuo dregmes atsoko), bandziau momenta ir specialius klijus medziagai bet jie iskart persigeria ir lieka demes, tad galiausiai priklijavau su bespalviu silikonu ir jau antrus metus laikos, tik reik tolygiai istept kad rauksliu nebutu.
  • 0

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0