Pusbrolis susiklijavo taip, sako laiko. O koks supermomentas negali isgraust medziagos? Siaip ji pakankamai plona.Mano nuomone, tai nėra geriausias būdas, nes tokie klijai bijo drėgmės ir suklijuoti paviršiai atšoksta. Ar ne geriau kokie Super Attack, Moment (yra ir bespalvio) klijai - neatšoktų, ir laikytų stipriau
.

Atsiklijavo stogo apmušalas
Parašyta 2005 birželio 15 - 11:02
Parašyta 2005 birželio 15 - 12:38
jei liuko nebenaudosi - uzhsandarink su silikonu ;)pas mane ta pati bėda
![]()
liuko apmusalas atsiklijavo... mat pries ziema buvo vos vos o dabar jau labai stipriai...
problema ta, kad pas manes pats liukas neveikia ir nera visiskai 100 proc uzsidares iki galo... vandens nepraleidzia bet rezultate kad dregme praleidzia tai faktas...
gal kas zinot kaip nusiima tas liuko danktis??? nes jis juk isitraukia i vidu ir palenda kazkur...
any ideas?
ash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant

Parašyta 2005 birželio 15 - 13:52
Cia tau ne Fordas ir suxint nereikiaash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant

Parašyta 2005 birželio 15 - 14:09
kodel? as kazkaip manau kad atvirksciai turetu butJei stogas su stoglangiu, tai nedidele problema, jei be - kiek didesne
Parašyta 2005 birželio 15 - 14:12
any ideas? [/QUOTE]
jei liuko nebenaudosi - uzhsandarink su silikonu ;)
ash taip buvau pasidares, nes del liuko nesandarumo tox sux shvilpimas budavo greichiau vazhiuojant

Uzsandarint jau ruosiuosi, nes per stipru lietu vandenelis jau prasisunkia. Bet soga prisiklijuot vis vien reikia

Parašyta 2005 birželio 17 - 11:17

Peugeot 605 2.1TD - Parduotas
Svečias_Svecias_*
Parašyta 2005 birželio 18 - 00:23
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0