Tai gal gali bent jau vaizdžiai papasakot kur ant diskatoriaus stovi amortikai? Ir na**er jie ten reikalingi jeigu pats diskatorius varžtais prisabačintas prie smagračio?Praziopsojai proga pries pora metu
![]()

307 SW
Parašyta 2005 birželio 21 - 15:31
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2005 birželio 21 - 16:08
As tuo metu drebanciuomis rankomis gilinausi i pinigines turiniTai gal gali bent jau vaizdžiai papasakot kur ant diskatoriaus stovi amortikai? Ir na**er jie ten reikalingi jeigu pats diskatorius varžtais prisabačintas prie smagračio?

bet kaina, kuria pasake gerbiamas meistras, truputi ... ee ... uzlenkta.
Uz tiek gavau sankabos komplekta, smagrati, keturis salnikus, abu dirzus su guoliais, pagalve ir dar kazka, neprisimenu +darbas.
Dabar uz tai vaziuoja puikiai.
Parašyta 2005 birželio 21 - 16:12

Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2005 birželio 21 - 16:17
va va, ir netiko tos paprastos, buvau pigiai rades, teko grazintiNeiškentęs įlindau į elcatsus paveizėt. Nu paprastos standartinės sankabos ir nieko ten kitaip nei prieš 10 metų. Iš kur tie amortikai...
Parašyta 2005 birželio 21 - 16:39
Ainu gooogalint...va va, ir netiko tos paprastos, buvau pigiai rades, teko grazinti
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2005 birželio 21 - 17:27

Parašyta 2005 birželio 21 - 17:33
Dziaukis, kad pas tave nera posukiu, automatiniu valytuvu, CC, ESP davikliu bei radijolos valdymo prie vairo viename mazgejėzau. dar ne viska suvokiau, bet, turbut, jau dziaugiuosi, kad pas mane tik 90 AG. man uztenka ir skriemulio...

Parašyta 2005 birželio 21 - 17:45
Taip taip, 306as pakankamai pigiai islaikomas karutisjėzau. dar ne viska suvokiau, bet, turbut, jau dziaugiuosi, kad pas mane tik 90 AG. man uztenka ir skriemulio...

Volvo 940 turboplyta MY1997
Parašyta 2005 birželio 21 - 20:44
Gal ten viskas auksu padengtanu gerai, jeigu ir taip, tai is kur tokia kaina?

PEUGEOT e2008 GT Pack
Bez pežo, žyzn gavno.
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2005 birželio 21 - 22:05
nu jooo. auxu padengtu Peugeot detaliu per paskutinius tris menesius prisiziurejau sociaiGal ten viskas auksu padengta

noreciau daugiau ju nebematyti
Svečias_egis_klp_*
Parašyta 2005 birželio 22 - 00:30
Parašyta 2005 birželio 22 - 09:29
Imk ta pežą, nes kitaip užgrauš sažinė negyvai. Jei kas bus negerai, parduosi.nu gerai, ar gali kas padaryti tinkama reziume???? esu nerealiai ysikliopines i SW , bet jei gausiu pakankamu argumentum kodel ji nevertatos kainos, tai drysiu pagalvot?Aciu isanksto...
Svečias_egis_klp_*
Parašyta 2005 birželio 22 - 23:47
Parašyta 2005 birželio 23 - 10:06
Mašina nenauja, jeigu didelių bėdų nėra imi, jeigu yra neimi ir visiškai nepriklauso ar tai mersas ar pežas. Ir nelabai yra ką patart nemačius mašinosSupratau, kad daugiau niekas nesiryzo drasiai pirsti man jo:), belieka laukt...
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2005 birželio 23 - 12:25
nu cia tuo viskas pasakyta. vakar kaip tik su kolega, isigijusiu OOOO 100- ta paskutine. Teisinosi, kaip cia taip gavosi. priejome tokios morales, kad jeigu turi piginu ir nori issirinkti geriausia varianta, gali but pasmerktas amzinoms kancioms. o jeigu kazko l. nori ir net bisqi negerai nusiperki, sedi issisiepes ir galvoji, kad vistiek labay geray.esu nerealiai ysikliopines i SW
vat as ta antraja metodika visa gyvenima ir vartoju. pirk ta smagrati su visa masina ir pasikeisi, jeigu ka.
Svečias_egis_klp_*
Parašyta 2005 birželio 26 - 01:14
Tame ir esme, kad paciam kolkas nieko nereikejo taisyt, o pakeistas jau ir trosas(300lt), laidas(300lt), kazkokia slanga 100lt ir zada ateinancioj savaitej sankaba sutaisyt...Zmogus ten saziningas, nera visai svetimas...tai nenori sudo ykist, sako nosisi sutvarkyt iki galo, cia ne kibiras uz 500euru..nu cia tuo viskas pasakyta. vakar kaip tik su kolega, isigijusiu OOOO 100- ta paskutine. Teisinosi, kaip cia taip gavosi. priejome tokios morales, kad jeigu turi piginu ir nori issirinkti geriausia varianta, gali but pasmerktas amzinoms kancioms. o jeigu kazko l. nori ir net bisqi negerai nusiperki, sedi issisiepes ir galvoji, kad vistiek labay geray.
vat as ta antraja metodika visa gyvenima ir vartoju. pirk ta smagrati su visa masina ir pasikeisi, jeigu ka.

Svečias_egis_klp_*
Parašyta 2005 birželio 29 - 00:49
Sveiki vel..Gerb kolega buvai teisus, visgi parejas "plaukiantis" smagratis...Kokie butu pasiulymai, nezino nei ka daryti pac savininkas, pardoj 3500lt, lauzynuose visi ispirkti, nors aisku nelabai noreciau kad mas is lauzyno idetu ta smagrati, kuris gali po keliu tkst pareiti.....zodziu reikia rimtu patarimu.Kur gaut ta pigesni smagrati, ar dar koki velnia...???skubiai noretusi...na gerai.butent tavo minetas variklis turi diskatoriu-kuriame imontuoti 6 amortizatoriai.tam kad susvelnintu pavaru perjungima.po tam tikro laika issiplaka ir islaksto amortizatoriu ivores.galetum pskambinti i peugeot centra ir viskas butu aisku.
Svečias_Mazulis Ronny_*
Parašyta 2005 birželio 29 - 09:37
Bijau, kad Marijos zemeje Maximose ar Rimi tokio daikto nerasi.Kur gaut ta pigesni smagrati, ar dar koki velnia...???skubiai noretusi...

Parašyta 2005 birželio 29 - 09:49
Svečias_Kursis_*
Parašyta 2005 birželio 29 - 12:40

Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0