likau truputi pasimetes.evx kaip suprasti tavo zodius -jai yra norintys tai gali pasisiulyt ir negrazu siulytis paciam. jai taip tai ipilu dar truputi zibalo i ugni ir pateikiu dar viena programos naujajam vadovui pvz. -jai mane isrinktu kauno atstovu klubo bendruomeneje tai as pabandyciau, su klubo atstovais ygivendinti sias idejas. surengti susitikimus ne tik nustatytom dienom ir sugalvojant pramogas skirtas gerbejams bet ir ju seimoms,surengciau varzybas, slalomo, orientacino auto sporto, stalo zaidimus esant mazesniam klubieciu susiburimui, pasiemes keleta nuolatiniu pagalbininku pasiulytume klubieciams realesnes nuolaidas detalems ir ju keitimui, naujokams garantijas kad jai as pats ju nepracekinsiu tai istyrines mano pavaduotojai, ir gales uz nustatyta kaina isigyt klubo atributika ir t. t taigi mielieji kanditatai, pvz yra laukiam jusu konkreciu pasiulymu klubo veiklai atgaivinti o ne nugirdyti visus su litru. aciu uz demesi.pats nekandidatuoju nes esu tik nuolatinis forumo dalyvis o ne klubo narys nors labai patinka . taigi balsuodami nepamirskim ir tokio paprasto dalyko, titanika pastate profisionalai o nojaus arka megejas. rezultatai visiem zinomiAga, nepyk, bet parašysiu savo asmeninę nuomonę- nu netinki tu šiam postui ir tiek (shakilo komentaras tiesiai į dešimtuką)...
O jei rimtai, siūlau Gordoną (pačiam kažkaip negražu siūlytis). Kaip Jimmy rašė- jaunas, energingas, galintis kažką sumastyti įdomesnio, nebandantis papirkti su bonke šnapso ... Taip, kad mano balsas už Gordoną.
Gordonai, sutinki dalyvauti balsavime? Sukurčiau apklausą- Gordonas ar aga???
Šį pranešimą redagavo cecenasdd: 2010 spalio 01 - 23:03