Vai ,vai koks "pasikeles" Cr net mano kompanijoje nedalyvaus ir ka tai reikstu?daug tu cia prirasei ir matosi, kad ne po vieno bokalo, bo labai jau painiojies kas ka pasake. Man gamta visai nera jokia erotika, o tavo Druskininkai per metus ne karta aplankomi, tad jokie kilometrai nebaisus. Beda, ta, kad su metais darausi isrankus ir ne su kiekvienu noriu mieruotis kas daugiau isgeria ar yra geresnis pasnekovas. Ir pakvietimu nedalinu, bo kaip tokiu ir nereikia. O del bendru vasaros mytu - siunti savo pasiulymus klubo vadovybei ir ji bus labai patenkinta, jeigu galesi ispildyti keliamus ju reikalavimus ir padeti siuo klausimu.
Laukiu,pakvietimo...į artimiausią susivažiavimą,Kauno berniukai ir merginos,aišku,o kaip gi,be Jų?
Pagarbiai,Kestutis.
Sekmes Kestuti
P.S. Is tavo nicko matosi, kad tau dar vis norisi pasirodyti, pas ka ilgesnis, bet tas man visai neidomu. Tad sorry, kad tavo kompanijoje as nedalyvausiu
P.P.S Tarptautine rasytoju diena buvo vakar:
http://day.lt/diena/2009.03.03
Beje,kai rasiau,tai alaus nebuvau ragaves,o jau pasirode,kad alus sneka?
Gerai,jau gerai,kada ten organizuojat Kaune? Pasimatysim ir pasikalbesim...ir ziurek,kad ir i kompanija noresi...Labai,jau kategoriskas...sako niekada,nesakyk niekada...