Susitikimai Kaune!
#1341 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 22 - 01:02
Parašyta 2009 kovo 22 - 01:06
Manau atsiras ir džentelmenų kurie pavėžės iki Undinės ir atgalo merginu nebus daugiau? nezinau ar pavyks atvykti, nes mano peziuka dabar tvarko tai nezinau kaip su atvaziavimu iseis
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
#1343 Svečias_Elvyra_*
Parašyta 2009 kovo 22 - 01:10
na paziuresim kaip iseisManau atsiras ir džentelmenų kurie pavėžės iki Undinės ir atgal
Parašyta 2009 kovo 22 - 15:25
Parašyta 2009 kovo 22 - 17:15
reikejo si savaitgali jam geriau i Vilniu atlekti... kazin ar iki ro3 gimtadienio dar atsigaut suspesiuO sitas Druskininku vaikinukas, kuris daug geria kazin bus?
Tiek jis norejo su Cr susipazinti
Parašyta 2009 kovo 22 - 19:09
Kiba vėl arielką dusint ėmei?...... kazin ar iki ro3 gimtadienio dar atsigaut suspesiu
Parašyta 2009 kovo 22 - 20:18
pas mane taip jau yra - arba daug arba nieko biski padauginau vakar... ir si savaite tokia durna buvo. dabar ant kefyro sedziu o kaip bus veliau - nznKiba vėl arielką dusint ėmei?...
Parašyta 2009 kovo 23 - 10:23
nagi nagi ka girdziu snekantpas mane taip jau yra - arba daug arba nieko biski padauginau vakar... ir si savaite tokia durna buvo. dabar ant kefyro sedziu o kaip bus veliau - nzn
Parašyta 2009 kovo 23 - 10:43
pagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...nagi nagi ka girdziu snekant
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:02
na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vynopagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...
iskaulinau litriuka, bet dabar nezinau ka daryti...
ar i firma nestis ar kazkaip Jimmy perduot
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:09
geriausia nusliauzti iki artimiausios vaistines nusiprikti alkostop. Akimirksniu akyse prasvieses ;) Prisimink po GM'o. Man rodos padejo??pagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:34
geriau jau neprimink - visas drebantis vaziavau i Kauna. O Taurageje uzsipyles kuro nesugebejau 50 Lt. is pinigines issimti. Ir zmona kavos ipyle, bo pats jau nepataikiau... Nu ir nafig tokius pasivazinejimusPrisimink po GM'o. Man rodos padejo??
o siaip ar senatve jau nagus galanda, bet po gero savaitgalio kita savaite net alaus kvapas pykina... teks vel pora savaiciu sestis ant grikiu ir pieno
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:40
Ne "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
To Lauriūkštė: gal klystu, bet alkostop reik įmest dozę PRIEŠ baliavojant ir PO. Lyg tada kepenys įsijungia į rėžimą "naikink". Kas instrukciją paskaitys, tas tegu mane pataiso, jei klydau....
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:50
o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arne visvien is musu kasiorai jau nesigaus rimtiNe "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
plius musu vadas koks tai apkerpejes - nieko kalendoriui nera, kai aplink visuose regionuose tiek renginiu
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:56
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė....o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arne
Ne "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
Parašyta 2009 kovo 23 - 12:05
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė....
o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arne
Parašyta 2009 kovo 23 - 12:16
[/QUOTE]
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė.... [/quote]
na negeras as esu... negeras... nepyk Jimmy - ketvirtadieni galesim kartu arbateles su kefyru pagurksnoti
Parašyta 2009 kovo 23 - 13:35
Parašyta 2009 kovo 23 - 13:40
[/QUOTE]
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė.... [/QUOTE]
na negeras as esu... negeras... nepyk Jimmy - ketvirtadieni galesim kartu arbateles su kefyru pagurksnoti [/quote]
Jau net matau: sėdi Cr-as per meetą ir kefyrą iš tetrapako sriaubia... Įeina Elvyra ir, baugščiai apsidairydama į šalis, išsitraukia iš rankinuko "bibinukę" Amareto... Cr-o žvilgsnis suakmenėja... Po minutės išeina iš nirvanos, su pasišlykštėjimu dėbteli į savo tetrapaką... "...nu... aš... šitą... ai, tiek to, buvę-nebuvę..."
Blogas. Blooogas Cr-as...
Parašyta 2009 kovo 23 - 14:04
Jimmy - o tu nenori pradeti rasyti pasakeciu vaikams pries miega! Ir darbas svarus ir visgi toks talentas kaip tu garaze kirmija Juk is tokiu posakiu ir tautosaka atsiranda, kuria veliau vaikams mokyklose destoBlogas. Blooogas Cr-as...
P.S. O amaretas visai nieko beje
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0