Parašyta 2009 kovo 22 - 01:02
Parašyta 2009 kovo 22 - 01:06
Manau atsiras ir džentelmenų kurie pavėžės iki Undinės ir atgalo merginu nebus daugiau?
nezinau ar pavyks atvykti, nes mano peziuka dabar tvarko tai nezinau kaip su atvaziavimu iseis
ex 405 GL | ex 205 LOOK | ex 106 XN | ex 106 XR | ex 106 XSi | ex 106 NEW LOOK | ex 106 ENFANT TERRIBLE | 208
Niekada neturėsi antros progos padaryti gerą pirmąjį įspūdį!
Parašyta 2009 kovo 22 - 01:10
na paziuresim kaip iseisManau atsiras ir džentelmenų kurie pavėžės iki Undinės ir atgal
Parašyta 2009 kovo 22 - 15:25
Parašyta 2009 kovo 22 - 17:15
reikejo si savaitgali jam geriau i Vilniu atlekti... kazin ar iki ro3 gimtadienio dar atsigaut suspesiuO sitas Druskininku vaikinukas, kuris daug geria kazin bus?
Tiek jis norejo su Cr susipazinti
Parašyta 2009 kovo 22 - 19:09
Kiba vėl arielką dusint ėmei?...... kazin ar iki ro3 gimtadienio dar atsigaut suspesiu
![]()
Parašyta 2009 kovo 22 - 20:18
pas mane taip jau yra - arba daug arba niekoKiba vėl arielką dusint ėmei?...
Parašyta 2009 kovo 23 - 10:23
nagi nagi ka girdziu snekantpas mane taip jau yra - arba daug arba nieko
biski padauginau vakar... ir si savaite tokia durna buvo. dabar ant kefyro sedziu
o kaip bus veliau - nzn
![]()
Parašyta 2009 kovo 23 - 10:43
pagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...nagi nagi ka girdziu snekant
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:02
na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vynopagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:09
geriausia nusliauzti iki artimiausios vaistines nusiprikti alkostop. Akimirksniu akyse prasvieses ;) Prisimink po GM'o. Man rodos padejo??pagal ir sios dienos busena manes geriausiu atveju laukia kefyras arba zalia arbata... eina sau - vel prisisrebiau perdaug... o dar i kase vakare reik kaip nors ateiti...
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:34
geriau jau neprimink - visas drebantis vaziavau i Kauna. O Taurageje uzsipyles kuro nesugebejau 50 Lt. is pinigines issimti. Ir zmona kavos ipyle, bo pats jau nepataikiau... Nu ir nafig tokius pasivazinejimusPrisimink po GM'o. Man rodos padejo??
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:40
Ne "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
iskaulinau litriuka, bet dabar nezinau ka daryti...
ar i firma nestis ar kazkaip Jimmy perduot
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:50
o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arneNe "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
ar i firma nestis ar kazkaip Jimmy perduot![]()
Parašyta 2009 kovo 23 - 11:56
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė....o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arne
Ne "kažkaip perduot", pats davaj pasirodai ir darai jo prezentaciją...na as vakar irgi prisiragavau svogeriuko naminio vyno
![]()
Parašyta 2009 kovo 23 - 12:05
Likimas aiškus. Va tau kefyrėlis, va tau arbatėlė....
o gal geriau sendie atsinesk i treniruote ir mudu pratestuosim duoti Jimmiui arne
![]()
![]()
Parašyta 2009 kovo 23 - 12:16
Parašyta 2009 kovo 23 - 13:35
Parašyta 2009 kovo 23 - 13:40
Parašyta 2009 kovo 23 - 14:04
Jimmy - o tu nenori pradeti rasyti pasakeciu vaikams pries miega!Blogas. Blooogas Cr-as...
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0