Jump to content

Susitikimai Kaune!

• Please log in to reply
4165 replies to this topic

#1381 ro3

ro3
  • Senbuviai
  • posts 513
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:Ne Peugeot ...

Posted 2009 March 24 - 09:36

:unsure: bet va cia tai teisybe.... as pvz kaime gimes ir auges bet po 14m gyvenimo mieste irgi kaimisko pieno nebeikandu :D
  • 0
Rolandas +37067404745
97m. Fiat Ulysse Mano
ORLEN kaina

#1382 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534
  • Vieta:DEUTSCHLAND
  • Automobilis:Sena audine ir vyro 607.

Posted 2009 March 24 - 09:43

as apskritai kaime neaugus, kaimas atsirado kai as jau buvau paaugle, taciau prie pieno produktu taip ir neipratau. Pienas man is tolo smirda, nors mano dukra tai tik kaimiska piena geria. Parduotuvinis jai neskanus. Is pieno produktu galiu valgyti tik varske ir varskes suri. Ypac skanus tie saldaus pieno suriai, kuriuos sventems gamina su visokiais vaisiais :)~
  • 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#1383 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 14:16

o tai su Grynu gal jau karve laikyt pradejot? :blink: Blyn tokio rugpienio jau kokia 15 metu burnoj neturejau.... Nusiperku kartais IKI Zemaitijos pieno rugpienio... niam niam.... :)~

o del bikinio - Borato kostiumo nieks neturit? Gal ir Elvyra tada pasirodytu? ;] :blush: :D

manau, kad tau labiau tiktu Borato bikinis, nei man :D
  • 0

#1384 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717
  • Automobilis:206 XSI

Posted 2009 March 24 - 16:35

[quote name='Elvyra' date='Mar 24 2009, 02:16 PM']

o del bikinio - Borato kostiumo nieks neturit? Gal ir Elvyra tada pasirodytu? ;] :blush: :D [/QUOTE]
manau, kad tau labiau tiktu Borato bikinis, nei man :D [/quote]
tuo net neabejoju. juolab ir esu vesliais juodais plaukais ir usais!!! reiks kada prisimieruot :lol: ;] :beer:
  • 0
Roots to roots

#1385 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 16:41

[quote name='Cr' date='Mar 24 2009, 04:35 PM'] [quote name='Elvyra' date='Mar 24 2009, 02:16 PM']

o del bikinio - Borato kostiumo nieks neturit? Gal ir Elvyra tada pasirodytu? ;] :blush: :D [/QUOTE]
manau, kad tau labiau tiktu Borato bikinis, nei man :D [/QUOTE]
tuo net neabejoju. juolab ir esu vesliais juodais plaukais ir usais!!! reiks kada prisimieruot :lol: ;] :beer: [/quote]
tai per meet'a bus proga pasirodyt Tau su savo nauju stilium :D :beer:
  • 0

#1386 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 March 24 - 16:44

tai per meet'a bus proga pasirodyt Tau su savo nauju stilium :D  :beer:

tuo atveju, jeigu ir tamsta taip pat atrodys! ;] Juk turi buti lygios teises arne? :lol: :beer:

Edited by Cr, 2009 March 24 - 16:44.

• 0
Roots to roots

#1387 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 16:48

tai per meet'a bus proga pasirodyt Tau su savo nauju stilium :D  :beer:

tuo atveju, jeigu ir tamsta taip pat atrodys! ;] Juk turi buti lygios teises arne? :lol: :beer:

Sudetingas reikalas butu su lygiom teisem :rolleyes: :D as atrodyti kaip tu negalesiu, nes usu neturiu ^_^ :beer:
  • 0

#1388 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 March 24 - 17:23

Sudetingas reikalas butu su lygiom teisem :rolleyes:  :D  as atrodyti kaip tu negalesiu, nes usu neturiu  ^_^  :beer:

na merginos gali ir nebutinai Borato kostiuma deveti ;]

ok -baigiam tas blevyzgas bo jau uzkniso tiesa pasakius... :ph34r: ketvirtadieni tam bus daug laiko jeigu ka ;] :beer:

Edited by Cr, 2009 March 24 - 17:24.

• 0
Roots to roots

#1389 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 17:28

Tikiuosi pasveiksiu iki ketvirtadienio ^_^
  • 0

#1390 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534

Posted 2009 March 24 - 19:30

tuo net neabejoju. juolab ir esu vesliais juodais plaukais ir usais!!! reiks kada prisimieruot  :lol:  ;]  :beer:

jo?? o as ir galvoju, kurgi prazuvo cr kad meetuose nesirodo??? dabar supratau, kad tu gi veslius juodus plaukus su usais auginai, kad i borata butum panasesnis :beer:

Edited by Lauriukste, 2009 March 24 - 19:51.

• 0
Tegyvuoja EMIGRACIJA!!!! Kol nepasikeis kokios trys kartos valdzioje, tol Lietuvoje tvarkos nebus.

#1391 Nerijusv

Nerijusv
  • Senbuviai
  • posts 2,079
  • Automobilis:pardaviau peugeot, išėjau į barą...

Posted 2009 March 24 - 19:50

Tikiuosi pasveiksiu iki ketvirtadienio ^_^

va va, prasideda... :lol:
  • 0

#1392 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534

Posted 2009 March 24 - 19:53

Cia tai reiskiates visi drasiai, bet kai ateina laikas susirinkti i meeta, atvaziavus pamatau vos viena kita istikima Kauno kompanijai veida.
  • 0

#1393 Svečias_Elvyra_*

Svečias_Elvyra_*
  • Svečiai

Posted 2009 March 24 - 20:02

va va, prasideda... :lol:

rimtai, ryt bus jau savaite kaip sergu <_<
  • 0

#1394 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2009 March 24 - 20:23

rimtai, ryt bus jau savaite kaip sergu <_<

Nekreipk dėmesio. Šitas išvis gal sykį per metus pasirodo... ^_^
To Nerijusv: nebūk išpuikęs, užnešk vizitą undinėn. Jau visi užmiršo abrazdėlį tavo... :blush:
  • 0
... labai piktas diedas...

#1395 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 March 24 - 20:24

Cia tai reiskiates visi drasiai, bet kai ateina laikas susirinkti i meeta, atvaziavus pamatau vos viena kita istikima Kauno kompanijai veida.

noras yra visada, bet daznai buna blogu sutapimu del kuriu neina i meeta atlekti (kada paskutini karta buvau? Kai Velvet prisirasymas buvo turbut?). bet stengtis verta... :beer:
  • 0
Roots to roots

#1396 Jimmy

Jimmy
  • Senbuviai
  • posts 4,533
  • Automobilis:beliko tik opelis...

Posted 2009 March 24 - 20:29

noras yra visada, bet daznai buna blogu sutapimu del kuriu neina i meeta atlekti (kada paskutini karta buvau? Kai Velvet prisirasymas buvo turbut?). bet stengtis verta... :beer:

...ir prieš kožną meetą tik Cr-o pažadus skaitom... Tai su voverėm paliktas, tai negali nuo unitazo atsitraukt 5 m spinduliu... :lol:
  • 0
... labai piktas diedas...

#1397 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 March 24 - 20:35

...ir prieš kožną meetą tik Cr-o pažadus skaitom... Tai su voverėm paliktas, tai negali nuo unitazo atsitraukt 5 m spinduliu... :lol:

jo - gal jau koks 3 kartas ir nemeluos ;] kaip sakant rytas uz vakara protingesnis :D
  • 0
Roots to roots

#1398 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534

Posted 2009 March 24 - 20:40

Kad pagal mano galva turetu but ketvirtas kartas, tai garantuot turetu ;) Paziuresim kai dugna desim, pirma pasirodyk, o tada galesi teisintis. Jei as galiu mest darbus ir atvaziuot is alytaus, tai jau tau geriau patylet. B)
  • 0

#1399 Cr

Cr
  • Senbuviai
  • posts 2,717

Posted 2009 March 24 - 21:19

Kad pagal mano galva turetu but ketvirtas kartas, tai garantuot turetu ;) Paziuresim kai dugna desim, pirma pasirodyk, o tada galesi teisintis. Jei as galiu mest darbus ir atvaziuot is alytaus, tai jau tau geriau patylet. B)

ok -tyliu!!! nera cia ko ir teisintis, bo nesu kokia tai vazna persona juolab :P
  • 0
Roots to roots

#1400 Lauriukste

Lauriukste
  • Senbuviai
  • posts 534

Posted 2009 March 24 - 21:29

Gerai, nu gal ir per smarkiai pasakiau, bet reikia kartais ir tau velniu porcija atrasyti
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users