Atsakyciau taip:
1. pats pasiulei. nutarta.
2. tam ir vyksta shi apklausa.
3. sugalvok ir pasiulyk forume
4. parasyk kuriam mieste atstovausi
5. pasiulyk arba susistemink forumo pasiulymus
6. pasiulyk parasparnista, kaip rasei
7. gal turi kieno is ju kontakta?
8. -------///---------?
9. minciu jau manau uztenka, vyksta 2 punkto vykdymas, dedam pastangas del kitu igyvendinimo, siulytojai taip pat.
ps. siulytojas Grysha, kur dingai i khumus su visom Ruklos pazintim? isplauk kad ir alaus puta i ryshio zona!
1 jei blogas pasiūlymas siūlyk kitur, aš galiu ir Klaipėdon atvažiuot....
2 ...... laiks nuo laiko virstanti pasi3,14zdavojimo chatu...
3 PEUGEOT KLUBAS
KVIEČIA
2005 09 xx suvažiuokime į vieną vietą ir iš savo plieninių liūtų sustatykime "PEUGEOT"......susipažinsime, įsiamžinsime, pasibūsime prie laužo, pasikeisime informacija....... pabaigoje turėtų but: kontaktinis tel xxxxxxxx registracijai ( na dewgonas tęsk, o tai vėl sakytsi, kad vienas nutariau...

)
4 aš Alytuj jei ką, o tu?
5 grupės renkasi miestuose (ten ir ten tokią tai val. apskaičiuojamas laikas atvykti į vietą)* kolonos iš atskirų miestų susitinka taške X, *vykstam į nurodytą renginiui vietą,* dalyvių registracija, * statome PEUGEOT, * įamžinimas,* toliau fantazijos reikalas - gal būt šašlas su alum, gal būt fulė, ar kašis.... na čia vėl nenor būt apkaltintas diktatu.. tikiuos damesi kokią mintelę
6 griša parasparnistą sakė žino, nemanau kad jis į krūmus dėjo, aš vieną fotografuoklį/filmuoklį žinau su pugu, kitą pirmadienį manau susitiksiu, tai duosiu žinot.
7 www.lnk.lt, www.lrytas.lt, www.lrt.lt ir t.t.
8