Koks jusu hobis?
Parašyta 2007 birželio 12 - 09:48

Parašyta 2007 birželio 12 - 12:01
Gero riedejimo su 306! ;) Dziugu, kai svajones ishsipildo!Gerai uztenka jau. Na, o si karta galima ir vyrui atleisti. Juk kartais ir jie padaro isvadas ir nuveikia kazka naudingo.

© J. Erlickas
Svečias_shamann_*
Parašyta 2007 birželio 12 - 13:17
Padeti reikia zmogui, reabilituoti!.....As manau jau reiktu palikti Lauriukste ramybeje pakaks, negalima tiek ant vieno zmogaus vaziuoti.Kokie esame - tokie ir bunam, nieko chia nepakeisi

Parašyta 2007 birželio 12 - 14:46
Gerai, jau gerai. Reabilitavausi. Nu nebevaziuoju as ant vyru gimines. Geri jus visi kai miegat.Padeti reikia zmogui, reabilituoti!.....
O hobi vistiek lieka sunys tik laiko nelabai belieka nuosavam suniui. Yra daugybe darbu, tad hobi tenka palikti ramybej.
P.S. Kaip ikalbeti teva ir vyra, kad suni reikia veztis prie ezero????? Negaliu rasti pakankamai svariu argumentu tam dalykui.
Parašyta 2007 birželio 12 - 14:48

Parašyta 2007 birželio 12 - 14:53
Nea, geriau medfziokle. Bent jau aktyvus poilsis gamtoje o ne karksojimas kazkur pabaly su meskerykociu rankoje. Kazkada labai norejau tapti medziotoja net kursus lankiau, bet paskui nusibodo ir liko tik susizavejimas tevo laisvalaikiu. Visada su pavydu nuzvelgiu jo pasiruosimus medzioklei: rubai, soviniai, prozektorius sautuvas.... Ex, pagalvoju.... Bet, ka padarysi, niekas nekaltas - pati tingejau.tikras vyru hobis turi buti zvejyba. vot tak
Parašyta 2007 birželio 12 - 14:58
Oi gerasNea, geriau medfziokle. Bent jau aktyvus poilsis gamtoje o ne karksojimas kazkur pabaly su meskerykociu rankoje.

P.S> Sveikinu isigijus pugiuka ;)

Šį pranešimą redagavo stopforce: 2007 birželio 12 - 14:59
Parašyta 2007 birželio 12 - 14:59
Sakyk, kad su šuniu užsiimsi, ir jų netūzginsi, neerzinsi, neaiškinsi kiek alaus gerti ir kada sustoti, kiek ėsti, kada maudytis kada žvejoti ir pan. (nu įsirašyk pagal savo pomėgius/ydas).P.S. Kaip ikalbeti teva ir vyra, kad suni reikia veztis prie ezero????? Negaliu rasti pakankamai svariu argumentu tam dalykui.
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:02
Atvaziuoji prie ezeriuko, aplink vien poilsiautojaiKaip ikalbeti teva ir vyra, kad suni reikia veztis prie ezero????? Negaliu rasti pakankamai svariu argumentu tam dalykui.

Šį pranešimą redagavo stopforce: 2007 birželio 12 - 15:02
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:04
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:06

Parašyta 2007 birželio 12 - 15:07
O jei dar ne tuos isvys tai bus ragai nuo tevo. Ir uzdobtu tikriausiai. Nors asa sakau krantas nuosavas, valdos dideles zmoniu svetimu kaime nera. Juk reikia ir jam pasiganyt. Juolab kad jis vienas niekur is kiemo neina. Jis saugo seimininkus, o ypac mano dukryte. Uz ja tai ir gerkle gali perkast kokiam svetimam zmogui.Atvaziuoji prie ezeriuko, aplink vien poilsiautojai
. Paleidi suni "pasiganyti"
Svarus, tuscias krantas
Nelabai rimtai cia.. Bet kazkada kai mano vokieciu aviganis prie ezero nutruko ( relax, buvo su antsnukiu...) visi greit issilakste
Vat kam reikalingas suo prie ezero
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:08
Del medziokles tai bandziau. Smagu tik va man vandens truksta nors tu ka...Stopforce: Kur zvejyboje lakstai?? Paaiskink o tai durna nesuprantu. O medzioklej reik tykiai bokstelyje kiurksoti ir laukti kol zveris islys. Cia super. Tokia itampa susidaro kai girdi kazkur slamant o nematai ir galvoji: islys ar ne? Kas islys? Na ir pan. Tai juk sukelia toki adrenalino antpludi. Bet ka as aiskinu. Reik paciam kada pabandyt tai pamirsi tas savo zuvis ir valteles visokias. Fe.... Nemegstu irstytis valtimi. Geriau pati nuplaukiu i kita ezero kranta. Tai mano seimai sukelia daug baimes.

Spiningavimas grubiai tariant toks zvejybos budas kai tu nelauki kol zuvis atplauks o pats ja gaudai. T.Y. nuolat keiti savo dislokacijos vieta (krantu ar valtimi) nuolat trauki, trauki, trauki masala.. Ir siaip isijautus net parukyti nera kada.

Parašyta 2007 birželio 12 - 15:09
Man negaila kai kaime geria. Kiek jie nori tiek geria. Nors ir siaip as nesuku sau smegenu del gerimo. Vyras mano nepergeria, o tevas, nors prajuokina girtas.O suo gan didelis tai tipo va, cia ikas dar kam ar isgasdins sako.Sakyk, kad su šuniu užsiimsi, ir jų netūzginsi, neerzinsi, neaiškinsi kiek alaus gerti ir kada sustoti, kiek ėsti, kada maudytis kada žvejoti ir pan. (nu įsirašyk pagal savo pomėgius/ydas).
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:10
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:13
Čia tas Tikutis kur avatare?... Uz ja tai ir gerkle gali perkast kokiam svetimam zmogui.

P.S. Ką moterys gali padaryti iš nieko?
Salotas ir problemą, barnį, ginčą, skandalą, ...

Sunkiai suvokiamas ginčas "medžioklė vs žvejyba" įsiplieskė praktiškai iš niekur...
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:16
Oi.......NZN. Man zvejyba - betikslis kiurksojimas ant kranto ir dar uodu serimas.

Tai ziurek:
A. Jei tu "kiurksai" nuolat vaiksciodamas ir net neprisesdamas? Tai cia ne zvejyba?

B jei tu ne ant kranto o stovi isibrides ar valtyje? Cia taip pat ne zvejyba?

C: Jei tu kaip visi sveiko proto zmones nusiperki purskaliuka ir neseri uodu tai cia irgi ne zvejyba?

To maskolis: as ne pries medziokle

Šį pranešimą redagavo stopforce: 2007 birželio 12 - 15:17
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:18
nespėjau to paklaust ...Čia tas Tikutis kur avatare?

Parašyta 2007 birželio 12 - 15:32
Cia ne gincas o tiesiog diskusija Medziokle vs Zvejyba visi uz ir pries.Čia tas Tikutis kur avatare?
![]()
P.S. Ką moterys gali padaryti iš nieko?
Salotas ir problemą, barnį, ginčą, skandalą, ...
Sunkiai suvokiamas ginčas "medžioklė vs žvejyba" įsiplieskė praktiškai iš niekur...
O avatare cia dukterecios augintinis pekinesas kuris pirmo pasimatymo metu man i smakra ikando nors dar buvo saujoj telpantis smirdzius puku kamuoliukas.
Manasai Vok. aviganis. Cia tai suo: i kiema ieina kas nori, bet iseina tai tik su mano leidimu ir suns uzdarymu garde, nes butu AMEN. Mazu maziausiai iki kaulo iskastu gabala rankos ar kojos.
Parašyta 2007 birželio 12 - 15:33
Vartotojų skaito šią temą: 3
narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0