dar vienas hobis, i "mano auto"

Pas mane biski rimtesnis aparats

Parašyta 2007 gegužės 24 - 14:28
dar vienas hobis, i "mano auto"
Geriausia nieko neveikti,o po to dar pailseti..
Parašyta 2007 gegužės 24 - 23:10
Parašyta 2007 gegužės 25 - 12:46
Cia jau liga nebe hobisPraktiškai kiekvieną vakarą iki pat nakties negaliu atsiplėšt nuo kompo......
Biliardas Online
Parašyta 2007 gegužės 25 - 13:34
Bet tai kur gaut vaistų nuo šitos ligos????Cia jau liga nebe hobisPraktiškai kiekvieną vakarą iki pat nakties negaliu atsiplėšt nuo kompo......
Biliardas Online![]()
Parašyta 2007 gegužės 25 - 13:44
Gal sita pagelbetu bedoj?Bet tai kur gaut vaistų nuo šitos ligos????
Cia jau liga nebe hobisPraktiškai kiekvieną vakarą iki pat nakties negaliu atsiplėšt nuo kompo......
Biliardas Online![]()
![]()
Parašyta 2007 gegužės 25 - 18:40
Žinai, biliardas saugiau, bo žmona karts nuo karto ateina pažiūrėt kaip man sekasi......Gal sita pagelbetu bedoj?
Bet tai kur gaut vaistų nuo šitos ligos????
Biliardas Online![]()
![]()
![]()
Parašyta 2007 gegužės 25 - 22:00
Shiandien internete uzhkliuvau uzh tokio daikto PicooZ
http://www.technic-h...ages/picooz.jpg
Visa vakara negaliu atsikraidyti (kitaip tariant normaliai valdyti ishmokti) ir nespeju akumuliatoriu krauti. Kaifas.![]()
Kas idomiausia beieshkodamas per visokias modeliu parduotuves kur nusipirkti ar uzhsisakyti vienam rc forume aptikau info, kad juos maximoj pardavineja. Nuvariau ir bingo beto netgi uzh juokinga kaina 79.99
Puikus zhaislas suvaikejusiems tevams.
Video
Parašyta 2007 gegužės 25 - 22:04
juo galima pasitiket?Shiandien internete uzhkliuvau uzh tokio daikto PicooZ
Parašyta 2007 gegužės 25 - 22:15
Kai tik jie pasirode uzhsakimu eile buvo metams i prieki.
![]()
![]()
E.. kur ji gaut?
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2007 gegužės 25 - 22:26
Parašyta 2007 gegužės 25 - 22:28
Parašyta 2007 gegužės 25 - 22:42
Parašyta 2007 gegužės 26 - 10:28
Parašyta 2007 gegužės 26 - 22:39
Parašyta 2007 gegužės 27 - 02:27
Kažkaip Maestro, ar juolab jo brolio neturėjau garbės sutikti, bet vaizduotė piešia neblogą vaizdą:... Mano ir brolio patirtis byloja, kad verta pasiknisti tose vietose, kur logishkai mastant ju neturetu buti. Tiek ash, tiek brolis radom uzhkasta visai tarp kitos rushies zhaislu.
Parašyta 2007 gegužės 27 - 07:51
Parašyta 2007 gegužės 27 - 10:59
Kažkaip Maestro, ar juolab jo brolio neturėjau garbės sutikti, bet vaizduotė piešia neblogą vaizdą:
Sėdi du solidūs diedai Maximoje ant žemės ir rūpestingai iš vienos krūvos į kitą perkrauna Barbes. Kitas dar rimtesnius snukučiu revizuoja pliušinius meškiukus ir kitokią žaislinę gyvūniją. Paskui kažką radę spygteli, pašoka, ir pasikrykštaudami nubėga link kasų
Žiū, gal Lauriukstes pastaba apie mus ne tiek ir toli nuo tiesos...
Parašyta 2007 gegužės 27 - 12:37
Pratesiant vizija: vaikuciai nerimastingai trypcioja atokiau, masliu zvigsniu stebedami tevuku tupciojimus, pasikrapste putlius pasmakriukus, supratingu zvilgsniu persimeta tarpusavyje ..ir ju lupas palydi palaimingas sypsnys ...Kažkaip Maestro, ar juolab jo brolio neturėjau garbės sutikti, bet vaizduotė piešia neblogą vaizdą:
Sėdi du solidūs diedai Maximoje ant žemės ir rūpestingai iš vienos krūvos į kitą perkrauna Barbes. Kitas dar rimtesnius snukučiu revizuoja pliušinius meškiukus ir kitokią žaislinę gyvūniją. Paskui kažką radę spygteli, pašoka, ir pasikrykštaudami nubėga link kasų
Žiū, gal Lauriukstes pastaba apie mus ne tiek ir toli nuo tiesos...![]()
Na vaizdelis beveik panashus. Tiesa pirkom ne kartu. Ash dar ir vaikus (konspiracijos sumetimais) buvau pasiemes.![]()
Šį pranešimą redagavo rally69: 2007 gegužės 27 - 12:38
Parašyta 2007 gegužės 28 - 16:46
Parašyta 2007 gegužės 29 - 11:44
Tchia ne hobis, tchia zhalingas iprotispats geriausias hobis tai
Šį pranešimą redagavo Maestro: 2007 gegužės 29 - 11:45
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0