e girdi, siulyciau tau i opel tik jei turetum ta graba. tiesiog sakau jog musu esami "senbuviai" "verchai" perdaug jau senbuviai.tai siulai nedalyvauti siandien Peugeot klubo susitikime, o susitikineti su smagesne chebra is Opel Calibros klubo????
ten smagesne chebra o ne auto. apie Opeli nuomone mano tokia pat kaip ir jusu visu. as jusu ir negazdinu tiesiog nuomone savo pareiskiu, kas cia yra lesitina laisvai.aha, jeigu ten smagiau...
ir nereikia cia Naujoku gasdinti. Jeigu tau mmx nepatinka, tai dar nereiskia kad ir kitiems nepatiks![]()
niu jo...
klubieciai, gal Jus skriaudziat mmx'a jeigu jis su jumis nelabai nori susitikinet???

Klubiečių susitikimas Vilniuje...
Svečias_mmx_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:04
Svečias_mmx_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:05
kad sukurt kazhka idomesnio, reik bendraminciu, kuriu cia nera.mmx, lengviausia dūsaut. O tu paimk ir suorganizuok kažką įdomiau, tada galėsi dėstyt savo "nuomonę". O tai sėdi, nieko nedarai ir dar purkštauji.
Svečias_soulees_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:06
tai gal turi pasiulymu kaip tai padaryti, kad butu geriau?kad sukurt kazhka idomesnio, reik bendraminciu, kuriu cia nera.

Svečias_mmx_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:07
uzhtektu ir demesioO tu tikėjaisi riaudono kilimo ?

Svečias_soulees_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:09
tiesa sakai ;)uzhtektu ir demesio
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:13
Tam kad rast bendraminčių, reikia tas mintis išdėstyt. Kiek žinau ekstrasensų pas mus nėrakad sukurt kazhka idomesnio, reik bendraminciu, kuriu cia nera.
Peugeot 307
Citroen C-Crosser
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:14

Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:20
pagarba uz pabandyma argumentuoti. Taciau but gerai, kad bet kuri kategoriska teigini lydetu kazkas panasaus i si paaiskinima. O reiksti asmenine nuomone apie renginius, procesus ar ivykius, kuriu nesi mates savo akimis, sakyciau, truputi per drasu.nenoriu, jokiais budais, bet palyginus susitikima pirma menesio ketvirtadieni ir kitus ketvirtadienius sporto rumuose, ;) buna zymiai idomiau. :] chebra nebega i joki kabaka alaus gert, o lieka prie savo auto. :] taip tikrai idomiau ir tiem patiem naujokam... Gal as ir klystu, bet kai teko viena veninteli karta atvykti pirmaji menesio ketvirtadieni i sutarta vieta, jokio naujoku sutikimo:) 0% pats taip dar ir esu naujokas..
bet zadu atvykt i rukla, gal ten susipazinsiu su musu klubo verchais
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:21
teskite, teskite....uzhtektu ir demesio

Jei jau perlipom per griovi, tai but gerai ir "Op" pasakyti
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:38

Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:42

Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:43
o Sau Kalibra nusipirkt.......bet as bandau savaji liuta inpirst

Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:45
Hm, jei apie ta pacia kalibra tai yra du klubai (galit inete paieskot) tai ir mmx gali steigti savo frakcijae girdi, siulyciau tau i opel tik jei turetum ta graba. tiesiog sakau jog musu esami "senbuviai" "verchai" perdaug jau senbuviai.
tai siulai nedalyvauti siandien Peugeot klubo susitikime, o susitikineti su smagesne chebra is Opel Calibros klubo????
ten smagesne chebra o ne auto. apie Opeli nuomone mano tokia pat kaip ir jusu visu. as jusu ir negazdinu tiesiog nuomone savo pareiskiu, kas cia yra lesitina laisvai.aha, jeigu ten smagiau...
ir nereikia cia Naujoku gasdinti. Jeigu tau mmx nepatinka, tai dar nereiskia kad ir kitiems nepatiks![]()
niu jo...
klubieciai, gal Jus skriaudziat mmx'a jeigu jis su jumis nelabai nori susitikinet???

o gal chebra draugiskai susitarsit?

Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 15:46
ne geriau MBo Sau Kalibra nusipirkt....
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 16:41
[color=#0000FF;]P206[/color] + [color=#808080;]P307[/color], [color=#000000;]Vilnius[/color]
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 16:49

Svečias_aneri_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 16:58
pritariu DrugeiArvaziuos - patiks - pasiliks, nepatiks - apsisuks ir iseis.
![;]](https://peugeot-klubas.lt/public/style_emoticons/default/mirkt.gif)
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 18:31

Svečias_mmx_*
Parašyta 2005 rugsėjo 01 - 20:09
neesu as pana kuriai demesiaus stygiusNu, ikisiu ir as savo moteriska trigrasi...
mmx, jei viena syki buvo neidomu, tai nereiskia, kad visada ir bus taip!
I kasmenesinius klubo susibegimus vazineju 2 metus. Nebuvau gal kokius 4-5 kartus. Taip, pirmasyk buvo biski nuuudna, nes nieks nekreipe demesiaus ir kalbejo temom, kurios man buvo neypac ydomios. Kodel vaziavau veliau? Todel, kad tikejaus, kad "pralausiu ledus". Taip ir buvo. Man nereikejo demesiaus (kurio, manau, netgi savo pasipiktinimu prasaisi), man reikejo kompanijos. Kuo toliau, tuo didesni zmoniu rata pazinau ir darbar jau esu priskiriama prie tu paciu "seniu", bet be problemu kazkodel bendrauju ir su naujokais.
Manau cia kiekvieno reikalas - vaziuot i meeta ar ne. Ir nereik nieko nuteikinet. Arvaziuos - patiks - pasiliks, nepatiks - apsisuks ir iseis.

Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0