Jump to content


Photo

5 priezastys del ko verta pirkti Peugeot 306


  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#61 Svečias_zbigis_*

Svečias_zbigis_*
  • Svečiai

Posted 2005 October 03 - 10:32

Pas mane irgi varvėjo vairo stiprintuvo skystimėlis. Yra toks dalykas seniuose kaip power steering repair and tuning berods vadinasi. Ten tokia bankė 200-250ml supilsi kur pilasi vairo stiprintuvo skystis ir turėtų nustoti jarmaluotis. Man padėjo.
  • 0

#62 Svečias_gintras_*

Svečias_gintras_*
  • Svečiai

Posted 2005 October 03 - 16:09

Patarimu dėl vairo kolonėlės reiks pasinaudot. O dėl lancia kapos tai bendradarbis dar turi, ziema nevazinėjo pora savaičių, nes pečiukui detales iš siuntės, dabar irgi nevažinėja, nes jau mėnesį šiauliuos remontuoja (vilniuj per brangu).
  • 0

#63 krilas

krilas
  • Senbuviai
  • posts 287
  • Vieta:Vilnius-Žasliai-Kaišiadorys
  • Automobilis:Peugeot 306 XS, 95m. 1.6L juoda chuliganke :)

Posted 2005 October 05 - 13:08

Sveiki visi. Esu kaip ir naujokas todel pasidalinsiu ispudziais apie savo 306. Peugeot kluba internete susiradau jau po to kai ji nusipirkau, nes iskilo klausimu del remonto ;)Nusipirkau pries savaite 95m 306XS 1,6 kauno turguj. Rinkausi tarp Civico, Colto, Sunny bet tos japoniskos pasirode brangesnes su skurdesne komplektacija. Perkant pas meistra nevaziavau tikrint, pasiziurejau ar stabdo ar vaziuoja ;) ir kazkaip tai jis mane pakerejo... :wub: Po masina dar turguj matesi kad siek tiek is po variklio kazkas varva, galvojau - nenauja, kazkas juk turi buti sugede... :) surizikavau ir pirkau. Vilniuj parsivarius paziurejom pas viena meistra ant duobes.
Pagrindines problemos kurios buvo ir ka reikia tavrkyt:
1. Trukes isorinis granatos gaubtas detales kaina: 20lt
2. Pusasio rieboksli keisti kaina: 20 lt
Bet pagrindine problema kuri neramina tai
stipriai lasa skystis(tepalas) ar tai is vairo stiprintuvo ar tai is kito vairo agregato tiksliai nesuprantu ten, be to staigiai sukiojant vaira isjungus varikli girdisi kazkoks kalimas vairo mechanizme.
kvepia problemomis itariu cia ir remontas pigus nebus. Meistras patare vaziuot i Hidromota. Gal kam taip pat is cia turinciu 306 slapiuoja toj pacioj vietoj? Pasidalinkit patirtim;) nes nepraeisiu technikines :/

Tokios tokeles. Pries perkant masina patariu dar pasitaupyt ir ant butinuju remonto darbu, arba jau kruopsciai tikrint perkant ;) O rieda tai tikrai smagiai...

Ir kokia kaina mokejai? Kiek kastavo Liutukas? Ash ir tokio noriu
  • 0
Pagaliau jau ir ash turiu 306 Liutuka. Savo pirmaji masiniuka :)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users