Peršokti prie turinio


Kas zinot del isvykimo i USA?


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 131

#81 Chechenas

Chechenas
  • Nuolatiniai dalyviai
  • Pranešimai: 510
  • Vieta:Kaunas
  • Automobilis:4o6 '00m. 2.0HDI / 3o6 '93 m. 1.4XR

Parašyta 2005 spalio 06 - 10:52

Aroone, nu kam vel dauzyti su kategorishku pripuciamu plaktuku per galvas... :unsure: Teisus ir tu, ir tiustepas, majestras, MR.. ir kartu visi neteisus. Zinoma, galima ir cia gyventi, ir gerai gyventi. Priskirciau ir save prie tu, kurie dziaugiasi savo kieme ir neskuba ishskristi. Bet turiu daug pavyzdiu zmoniu, kurie "are" TEN kelis metus ir gryze pradejo savo sekminga bizni Lietuvoj, zinau ir tokiu, kurie pradejo savo bizni TEN, zinau begale pavyzdziu, kur isvaziavusiem zmonem per puse metu vos atsipirko kelione ir jie atsizegnojo nebevaziuoti. Kiekvienam likimas susiklosto skirtingai. Bet kodel gi nepabandyti ir nesuzinoti savo kailiu, kaip TEN yra ? Protingas zmogus pasisems patirties ir uzsidirbdamas daug pinigu, ir prastai uzdirbdamas. O durna ir Amerikoj musha.
  • 0
Scenario planning

#82 Mamutas

Mamutas
  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 4.991
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:be stogo

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:09

Protingas zmogus pasisems patirties ir uzsidirbdamas daug pinigu, ir prastai uzdirbdamas. O durna ir Amerikoj musha.

Tai gal todėl mes ir bandom atkalbėt? :blush:

joking ... :P
  • 0

#83 aroone

aroone

    Zanūda

  • Moderatoriai
  • Pranešimai: 3.410
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:P3008 GT-Line 1.5 BlueHDI AT8

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:10

Aroone, nu kam vel dauzyti su kategorishku pripuciamu plaktuku per galvas... :unsure:

Tiesa sakant, tarp eiluciu as nieko nerasiau... ^_^ Ir tikrai neatkalbineju nevaziuoti. Kol jaunas ir neisipareigojes - vaziuok ir pamatyk pasauli. Veliau tai padaryti bus vis sunkiau ir sunkiau. Taciau, mielieji, nusiimkite tuos rozinius _TEN_ akinius. Ten lygiai taip pat ir gerai ir blogai kaip ir cia
  • 0
Autobusų parkas. Paliuosintas.

#84 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 949
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:12

Kaip pasake vienas tikras zmogus: " Koki matai pasauli, toks jis ir egzistuoja. Kokius turi ketinimus, tokia tavo ir ateitis". Noriu pasakyti, kad egzistuoja zmones kurie suvokia daugiau apie supanti pasauli, nei aklai tvirtina ir gina savo tiesas, apie per JU prizme matoma aplinka. Zmones kurie gyvena laisveje, o ne blaskosi ir iesko tiesos visur, bet tik ne savije. Tik toks, ko gero turi teise kazka pasakyti, taciau mazai kas tokius girdi. Kas ir matos is sio topiko.
  • 0
chūinja

#85 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:18

Viskas priklauso nuo poziurio. I darba ir i aplinka. 1 pavyzdys. Bachurelis, bauges universiteta, dalyvavo konkursuose valstybes tarnautojo vietai uzimti. Po kiek laiko kazkur laimejo. Pradzioje gavo 900 lt i rankas (kaip Vilniuje-tai nera daug). "Nepasidave". Dirbo. Per 2 metus sugebejo pakilti i virsininko. Kad ir nedidelio skyriaus. Atlyginimas irgi pakilo. Ne %, bet kartais. 2 pavyzdys. Bachurelis, siaip ne taip uzbaiges 9 klases, "stumia" laika nieko neveikdamas. Kazkas pasiule apsaugininko darba. Paklause, kiek siulo algos. Siule 500 lt i rankas (veiksmas vyko rajono centre/miestelyje). Ka as, durnas, uz tiek dirbti. geriau jau nieko nedirbsiu, motina vis tiek valgyt duoda, is buto neveja ir dar ant alaus retsykiais duoda... geriau su chebra "pasitusinti"... Vat nuo to, koks pavyzdys labiau atitinka tavo poziuri i gyvenima, priklauso ir tolimesne diskusija...
  • 0

#86 Svečias_bole_*

Svečias_bole_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:25

1. Labai džiaugiuosi, kad tarp mūsų yra tiek nematerialistų. Tikrai. Aš irgi nejaučiu poreikio prisipirkti visokių niekų vien dėl to, kad tai krūta, brangu, ar dėl to, kad visi kiti tai turi. Tačiau turiu vieną poreikį, kurio man neužginčysite: noriu turėti savo gyvenamą būstą, ir ne šiaip būstą, o namuką priemestyje, patogų, jaukų, kur galėčiau gyventi su šeima. Nors ir su žmona uždirbame pakankamai, tačiau įsigyti tokį būstą yra daugiau nei prabanga. Juk reikės jį ir įsirengti, ir baldais apsistatyti ir pan. Paskaičiuoji žmogus, kiek visa tai kainuoja, ir supranti, kad to teks atsisakyti arba visą gyvenimą arti dieną naktį, per du darbus, susigadinti sveikatą, užmiršti, kaip draugai atrodo ir pan. Butas irgi mane tenkintų, bet tikrai nesiruošiu gyventi kokiame sename bomžų ir pensininkų pilname ar naujame avarinės būklės name. O daugiau nelabai yra ką ir pasirinkti... Šitoje vietoje mano patriotizmas baigiasi. 2. Kai Lietuvą valdo atsiprašant visiški debilai komunistai arba vagys, kurie to net nesigėdina ir giriasi, tai nematau jokios prasmės kurti gražesnę Lietuvos ateitį. Kas iš to, kad aš kuriu, jei valstybėje nėra nė užuominos to, kad mano pastangas išnaudotų, kad orientuotusi į ateitį, o ne į nesibagiančius skandalus, objektų perpardavinėjimus ir žemdirbių šelpimus. Būdamas iš mokslo pasaulio, žinau, kad nxja niekam valstybėje nerūpi tas mokslas. Žemdirbiai ir krepšininkai svarbiau. Aukštasis mokslas žemiau bet kokios kritikos ribos, neturime nė vieno prestižinio universiteto ir t.t. ir t.t. Tai vėlgi - kokia man prasmė sėdėti Lietuvoje? Ir vėl dėl patriotizmo? Kam nuo to geriau? 3. Net nejuokinga, kai žmonės sako, kad užsienyje tokie patys žmonės. Jie tokie patys tik anatomiškai, tačiau tiek asmeninė, tiek masinė kultūra skiriasi. Nebūtinai jei užsienis, tai jau ta kultūra aukštesnio lygio, tačiau tikrai skiriasi. Ypač tokiame tautų katile, kaip JAV. Nors ten iš tų kultūrų maišalynės nežinia kas gavosi, bet turėtų atrodyti įdomiai. Taip pat kvailoka neigti, kad ilgametė sovietinė priespauda nedavė savo. Dar ir kiek davė ... Ir dar ilgai mąstymo/gyvenimo būdo palikimo šleifą vilksime... 4. Asmeniškai aš irgi suabejočiau, ar verta važiuoti į JAV. Šiaip ar taip jei ne Lietuvos, tai bent jau Europos patriotu išlikau, kokia ji sustabarėjusi ir subiurokratėjusi nebūtų. Todėl rinkčiausi pvz. Skandinaviją. Tiesą pasakius gal ir rinksiuosi :rolleyes: :beer:
  • 0

#87 Svečias_Almiukas_*

Svečias_Almiukas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:27

Cia tiek visi visko prirase, bet naudos ir "i tema" tai buvo keli pasisakymai... Kai kurie savo lekstu mastymu ir siaurom paziurom labai nustebino, bet tiek jau to... Special thanks to: rally69 rrrrrr Vyteniokas uz tai, kad bent jau mintimis ir palaikymu sedi viename vezime su manim. :beer: Dar labai patiko Mamuto mintis apie atsidavima darbui - labai teisingai :beer: O siaip tai labai kazkaip klubieciai linke i krastutinumus, man taip pasirode. Jau sakiau ir dar karta pasakysiu, jog sotus alkano neuzjaucia, taip kad matyti gyvenima netoliau savo nosies ir destyti savo "isminti" kaip nenugincijama tiesa gal nederetu? Kiekvienas ziuri is savo pozicijos, taciau as noriu juos tokius pasveikinti spejus isokti laiku i traukini su sovietinem nt kainom, arba gavus is kazko palikima ir dabar vepanciu, jog lietuvoje tokie gyvena sotus ir laimingi. O visi like durneliai, tokie kaip as, besiblaskantys ir ieskantys nors kiek siltesnes vieteles gali aniems paspausti ranka, palinkedami sekmes ir kaip valinskas pasakydami "ate". Logika paprasta - galit vaziuot kaip norit ant amerikos, jog ten gyvena kvailei, bet jie turi tai - ko mes niekad neturejom ir galbut niekad neturesim - galimybes...
  • 0

#88 Svečias_Almiukas_*

Svečias_Almiukas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:35

Na, galbut man ir nepavyko isdestyti savo minciu taip, kaip norejau, taciau bole susake viska zodis zodin!!! huge respect :beer:
  • 0

#89 zux

zux
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 1.373
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 GTI '02

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:41

4. Asmeniškai aš irgi suabejočiau, ar verta važiuoti į JAV. Šiaip ar taip jei ne Lietuvos, tai bent jau Europos patriotu išlikau, kokia ji sustabarėjusi ir subiurokratėjusi nebūtų.

vo del sito as su jumis sutinku. kazkaip i Amerika netraukia, geriau Europoj
  • 0

#90 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:42

Kiekvienas ziuri is savo pozicijos, taciau as noriu juos tokius pasveikinti spejus isokti laiku i traukini su sovietinem nt kainom, arba gavus is kazko palikima ir dabar vepanciu, jog lietuvoje tokie gyvena sotus ir laimingi. O visi like durneliai, tokie kaip as, besiblaskantys ir ieskantys nors kiek siltesnes vieteles gali aniems paspausti ranka, palinkedami sekmes ir kaip valinskas pasakydami "ate".

Logika paprasta - galit vaziuot kaip norit ant amerikos, jog ten gyvena kvailei, bet jie turi tai - ko mes niekad neturejom ir galbut niekad neturesim - galimybes...

Jo jo, ple, ir dar - dėl visko kaltas tas Landzbergis, kiaulė. Ir dar noriu būti seimūnų. Ik..

Nemanai, kad pats šitoj vietoj labai vienareikšmiškai ir paviršutiniškai žiūri? Jei jau man nepavyksta užsidirbti - tai galimybių, vadinasi, nėra, o visi kiti tik paveldėjo ar dar kaip kitaip susikombinavo, ir tik aš vienas protigas, suprantu, kad galimybių nėra. O bandei? B)

Pasivažinėjimas po užsienius neblogai - praplečia akiratį. Nuima rožinius akinius B)
O pratęsiant Checheno mintį pastebėjau dar vieną tendenciją - biznius prasuka ir tikrai užsidirba ten žmonės, kurie ir čia pakampėmis nesitrynė ir valdžios dėl savo negandų nekaltino. ir viažiuoja jie ne 2-3 mėnesiam. O visi kiti...
Belieka palinkėti sėkmės ^_^

Aj, dar delfy vienos apklausos rezultatus paskelbė įdomius, labai iškalbinga pastraipa:
Apie politiko karjerą prisipažino svajojantys 20 procentų apklaustų vaikų. Dauguma jų - iš nedideles pajamas turinčių šeimų.

Beje, jei jų būtų kas paklausę, ar kitokių galimybių užsidirbti Lietuvoje nėra, esu įsitikinęs, kad jie būtų atsakę - nėra. O jei jų tėvų kas nors būtų to paties paklausę - būtų atsakę lygiai taip pat.
Šiek tiek kartų tikrai turės pasikeisti, ir nieko čia nepadarysi B)
  • 0

#91 2step

2step
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 793
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:[106]

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:45

Taciau, mielieji, nusiimkite tuos rozinius _TEN_ akinius. Ten lygiai taip pat ir gerai ir blogai kaip ir cia

Manau sie zodziai ir tokios mintys yra Lenino palikimas.

Visa tarybu valdzia, socializmas to ir sieke...
sieke kad Tarybu zmones nenoretu, nematytu to kas vyksta aplinkui. to kas vyksta uz Tarybu sajungos ribu. Jie mane kad jei nematys, negirdes, nezinos - susitaikys su tuo ka turi.

Puse amziaus jiems pavyko tai islaikyti. Taciau socializmas sugriuvo.
Ir sakau - musu kultura nuo vakarietiskos ir skiriasi tuom kad pas mus dar labai daug sovietinio mastymo homo sapiens. Jiems tiesiog iskiepyta panieka kitom kulturom, kitom salim, kitos spalvos zmonem, pinigam ar pinigu turintiem zmonem. Iskiepyta nieko nesiekti nes visiems visko bus po lygiai net jei nieko ir neveiksi.
Taigi pradekite mastyti patys, neleiskite to daryti kitiems, neskiepykite savo atzalu nuo tu paciu ligu kuriomis sirgote Tarybu Sajungoje ir tikekimes trecia, ketvirta musu karta gyvens vakarietiskos kulturos, siekiu ir galimybiu nuotaikomis.
  • 0
[STILO][FIAT STILO, 1.9 JTD 2007][Since May 2012]
[C2][Citroen C2, 1.4 2004][Family reserve since April 2013]
[106 XT 1.4 1993'][Roland Garros][2005-2012][][Sold to rise and shine]

[605 SV 3 1992'][[2005-2009][Sold in a good condition]
[Mazda 323 1986][2003-2005][VW Golf 1987][2001-2003]

#92 tomaskas

tomaskas
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 923
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:206 1.6 HDI

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:53

Tarp kitko kas del europos. Pries pora savaiciu buvo ieskomas zmogus darbui Islandijoje. Darbas juodas (ta prasme ne su popieriais :) ), statybos - grindu irengimas. Trukme 3-6 men. Atlyginimo nepamenu, bet manau puse velnio. Reikia biski angliskai kirst. Neturejau pasiulymu. Gal atsiras norinciu? Nors tai ne _TEN_ (uz balos), bet ir ne cia (Lt).
  • 0
Дураков очень мало, но они расставленны так грамотно, что встречаются на каждом шагу...

#93 Svečias_evas_*

Svečias_evas_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 11:56

Manau sie zodziai ir tokios mintys yra Lenino palikimas.

Jiems tiesiog iskiepyta panieka kitom kulturom, kitom salim, kitos spalvos zmonem, pinigam ar pinigu turintiem zmonem. Iskiepyta nieko nesiekti nes visiems visko bus po lygiai net jei nieko ir neveiksi.

Taigi aroone nesako, kad TEN yra TIK blogai. Aš perskaitau, kad aroone sako, kad ten yra taip pat ir blogai ir gerai, kaip ir čia. Neišsilavinusių žmonių yra ir ten, ir čia. Tamsioj tarpuvartėj peilį į pilvą gali gaut ir ten, ir čia. Atsiprašyti už numintą koją gali ir ten, ir čia. :)
Kad pas mus pasyvumo daugiau - tiesa. Bet tai nereiškia, kad pas mus mažiau galimybių ;) Nes pasyvmas yra didžiausias galimybių priešas :lol:
  • 0

#94 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 949
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:09

Manau sie zodziai ir tokios mintys yra Lenino palikimas.

O sie , tai nemokejimas skaityti tarp eiluciu ir isminties trukumas. Nes apie ka kalbejo Aroone, matyt net nenutuoki :)
  • 0
chūinja

#95 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 949
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:15

Gal zinot kuri geriau pirkti ausintuva? 3Ghz pentium 4 775 socket. "Thermaltake Golden Orb II " su 1600 rpm 16dBa ar paves? Ar reik ziureti "DiamondCool TM Reviews" 2700rpm, bet jau 22dBa triuksmu? :) Baisiai truksmauja mano originalus intelinis ausintuvas.
  • 0
chūinja

#96 2step

2step
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 793
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:[106]

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:15

Manau sie zodziai ir tokios mintys yra Lenino palikimas.

O sie , tai nemokejimas skaityti tarp eiluciu ir isminties trukumas. Nes apie ka kalbejo Aroone, matyt net nenutuoki :)

nieko nesakau apie aroone ir nenutuokiu kas jis :)

jo zodzius pacitavau savo mintim isreiksti o ne ant kazko pavaryti.
o zodziu jungini "lenino palikimas" taikau ne kazkam asmeniskai, o butent tai kulturai is kurios mes atejome.

nepriekabiaukit...
  • 0
[STILO][FIAT STILO, 1.9 JTD 2007][Since May 2012]
[C2][Citroen C2, 1.4 2004][Family reserve since April 2013]
[106 XT 1.4 1993'][Roland Garros][2005-2012][][Sold to rise and shine]

[605 SV 3 1992'][[2005-2009][Sold in a good condition]
[Mazda 323 1986][2003-2005][VW Golf 1987][2001-2003]

#97 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 949
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:17

o zodziu jungini "lenino palikimas" taikau ne kazkam asmeniskai, o butent tai kulturai is kurios mes atejome.

nepriekabiaukit...

Tada USA atejo is Vidurzemiu ir inkvizicijos laiku kulturos :). Visi ten Antikristai :) Ai dar indenai, Kaubojai ir Plesikai.
  • 0
chūinja

#98 Svečias_Mazulis Ronny_*

Svečias_Mazulis Ronny_*
  • Svečiai

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:18

Parasysiu paskutini karta, bo labai jau ryskus atotrukis tarp "jaunesniosios" kartos ir kiek "vyresnes" kartos, todel kaip nelabai verta gaisti laika bediskutuojant...:) Vieni galvoja, kad jie gime ne laiku (t.y. per velai), todel yra ziauriai nuskriausti, kiti gi stengiasi paprotinti, taciau nelabai jiems sekasi itikinti... Pabandykit, gal jums pasiseks... Ir labai juokinga, kai zmoguciai, "nemate" Lenino laiku, isdidziai porina apie tai, kaip ten visus gniuzde. Nesiginciju. Asmeniskai as netgi esu patenkintas, kadangi savo kailiu "pajutau" to laiko gyvensena ir dabar galiu palyginti, kaip tada, o kaip-dabar.
  • 0

#99 2step

2step
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 793
  • Vieta:Vilnius
  • Automobilis:[106]

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:21

Ir labai juokinga, kai zmoguciai, "nemate" Lenino laiku, isdidziai porina apie tai, kaip ten visus gniuzde.

cia man taikoma? thats ok...malonu susipazint..


o man tai labai juokinga kad istikruju sita tema pasieke nerealias apimtis...
vardan ko? ko taip visi skaitot ir rasot? kodel ji tokia pastebima pasidare?
  • 0
[STILO][FIAT STILO, 1.9 JTD 2007][Since May 2012]
[C2][Citroen C2, 1.4 2004][Family reserve since April 2013]
[106 XT 1.4 1993'][Roland Garros][2005-2012][][Sold to rise and shine]

[605 SV 3 1992'][[2005-2009][Sold in a good condition]
[Mazda 323 1986][2003-2005][VW Golf 1987][2001-2003]

#100 Kulinaras

Kulinaras
  • Senbuviai
  • Pranešimai: 949
  • Vieta:Elektrėnai - Vilnius
  • Automobilis:Toyota Avensis VVTi 2.0

Parašyta 2005 spalio 06 - 12:24

vardan ko? ko taip visi skaitot ir rasot? kodel ji tokia pastebima pasidare?

Tode, kad vieni uz ktus protingesni norime atrodyti.
Man asmeniskai siuo metu darbe ner kas veikti, todel kodel neparasius "auksiniu minciu". :beer:
  • 0
chūinja




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0