Niekada neužsuk į...
#81 Svečias_noriu turbo_*
Parašyta 2007 gegužės 10 - 15:51
#82 Svečias_Aure_*
Parašyta 2007 gegužės 11 - 13:56
Parašyta 2007 liepos 10 - 07:32
Parašyta 2007 liepos 10 - 08:35
jooo... aš irgi ten buvau. Pirmą ir paskutinį kartą!Vytenio gatvej tipo PA...
Prie 3.0 variklio nagus is viso nekisa...
Iš karto man jie nepatikimai atrodė, bet kai susitaręs iš anksto atvažiuoju pasikeisti variklio pagalvės, paaiškėja, jog jie tokios nėra matę... Ot, skerslenkiai!
#85 Svečias_toredo_*
Parašyta 2007 liepos 12 - 11:39
Parašyta 2007 liepos 26 - 16:24
Užsukau aš į "Sistemas", Lukšio g. 6. Užsiima jie signalizacijų, dujų įrangos montavimu, langų tamsinimu.
Mano 605-tam langų tamsinimas sukaštavo 360 Lt. Maloni administratorė dar nuolaidą davė. Viskas gražu.
Beeeet... Pastebėjau, kad durelės blogai surinktos: lango atidarymo mygčius veikia atvirkščiai, nedega abiejų durų signalinės lempečkos, stringa apsauga nuo vaikų...
Paskambinau, papasakojau. Maloniai sutiko sutvarkyti. Sutvarkė.
Iš karto po to pastebėjau, kad kažkaip pablogėjo garso izoliacija.
Paskambinau, papasakojau. Maloniai sutiko sutvarkyti. Pabandė sutvarkyti - gumas prie mano akių šiek tiek paspaudė ir tiek.
Garso izoliacija liko chrenova.
Tada pirmą kartą po langų užtamsinimo (nes kurį laiką negalima darinėti, o ir poreikio nebuvo) iki galo atidariau galinį durelių langą. O kai norėjau uždaryti, stiklas iškrito iš savo vietos, sukrypo, o prilietus tiesiog įkrito į dureles... Teko ardyti dureles, kad ištraukti stiklą, kurį betraukiant subraižiau plievelę...
Paskambinau, papasakojau. Pradėjo sukti uodegą: "mes tamsindami langus stiklų neėmėm..." ir pan. Nors pačioj pradžioj sakė, kad stiklus ims lauk. Iki tol man langai darinėjosi kuo puikiausiai. Tąkart sutarėm, jog aš pasikeičiu sulūžusį lango pakėlėją, o jie nemokamai iš naujo užniauks langą.
Pasikeičiau aš tą nelemtą pakelėją. Stiklas vos vos juda. Tie arkliarankiai taip blogai surinko dureles, kad per gumas stiklo beveik neįmanoma pajudinti. Tai kaip nesulūš tas pakelėjas!?
Nuvarau aš savo Pežą su pakeistu pakelėju užniaukt to lango... Parodžiau tas gumas. Pažadėjo VISKĄ sutvarkyti. Ateinu pasiimti automobilio ir išgirstu "60 litų". Vo tada aš jau susinervinau, bet ramiai pasakiau, kad turiu daug priekaištų jų darbui ir kur matyta, kad keturis kartus turiu grįžti dėl blogai surinktų durelių... Tada per dantis iškošė: "gerai. Važiuokit".
Tik įdomu, jie visada taip dirba, ar tik šįkart taip susimovė...
Šį pranešimą redagavo Tooshas: 2007 liepos 26 - 16:38
Parašyta 2007 rugpjūčio 06 - 18:39
Parašyta 2007 rugpjūčio 07 - 19:02
Parašyta 2007 rugpjūčio 07 - 20:27
Manau, nuo tokio zmogeno visa nakti bluosto nesudejai - vis varteisi, varteisi, galvodamas:"Ka as jam padariau!?"Kaune, Aleksote buv. mėsos kombinato teritorijoje įsikųrė naujas važiuoklininkų servisiukas. Nuo mano darbo vietos gal 300 metrų. Na, galvoju, eisiu paklausiu, kiek kaštuotų pas juos pakeisti galinių šakių išorinius sailenblokus (girgždukus). Pasikeisčiau pats, bet neturiu nei preso, nei spyruoklės suspaudėjo. Ten toks snarglius, nuduodantis esąs kietas meistras, išklausė ko man reikia ir iškart atsakė, kad ne, pežukų neimam... Esą neturim "prietaiso". Ėmus kamantinėti, kokio tokio prietaiso, snarglius kažką neaiškiai mykė, teliavosi, tipo pežai labai sudėtingi ir (cituoju) - REIKIA IŠIMTI VISĄ TILTĄ (! ! !)... Sakau, palauk vaikine, ar esi 406-ą iš apačios matęs? Ne? Suspaudi spyruoklę, atsuki du varžtus ir išimi šakę. Perpresuoji, įdedi atgal... Bachurėlis pasimetęs vėl kažką apie prietaisus pamurmėjo, sakau, tau vaikine tikrai neduočiau keist, net jei ir atsivežtum "prietaisą".
Neduok Dieve patikėt tokiam asui mašiniuką. Turbūt ir sailenblokus suveržtų ant pakabintos mašinos...
Šį pranešimą redagavo arthuras: 2007 rugpjūčio 07 - 20:28
Parašyta 2007 rugpjūčio 07 - 20:55
Aha, papultum tamsta ant tokių "specų", tai ir užsistaugtum balkone pernakt į mėnesieną...Manau, nuo tokio zmogeno visa nakti bluosto nesudejai - vis varteisi, varteisi, galvodamas:"Ka as jam padariau!?"
#91 Svečias_rally69_*
Parašyta 2007 rugpjūčio 07 - 21:39
regiu palaiminga Jimmy'shka veido mina..., girdziu montiruotes ir is kaulu besiliejancius Betchoveno 9 simfonijos garsus ..."... ne tu pirmas iš tų Partizanų g. lochų atleki..."
Parašyta 2007 rugpjūčio 07 - 22:14
O va šiandie buvau maloniai nustebinc... Užsukau į šalia namų esančius garažiukus, susiradau "duslintuvų remontas" - paprašiau pačekint... Nu vyriokas palindo, pažiūrėjo, žiūriu jau suvirinimo aparatą tempias - klausiu "a smarkiai?", nu saka "reiktų vamzdžio gabalą pakeist..." nu ok - keiskit... Pakeitė gabalą, aš jau skaičiuoju mintyse pinigėlius - užteks pidisoko ar neužteks... Žiūrau jis dar apie bakelį pradeda virint... Iš vienos pusės, iš kitos ... Lėtai, neskubėdamas, paklibindamas, vėl pavirindamas... Nu aš jau mintyse mislinu "blyn šimto čiūju neužteks... Nu ką - sakysiu, kad čia vietoj gi gyvenu - nulėksiu pajamt kiek truks... " Žiū jis dar kažkur virina... Man jau negeros mintys - galvoju sakys, kad duslius kiaurut kiaurutėlis i daug darbo buvo ir taip ir anaip ir nulups belenkiek... Jau mąstau kaip aš apie jį parašysiu šitoj temoj ir visaip iškoneveiksiu... " Po gero pusvalandžio darbo išlenda, paprašo užvest, užvedžiau - dirba cykiai i gražiai... Atsargiai klausiu "Kiek skolings? " Iš paskutiniųjų laikaus ant kojų, kad išgirdus neišvirst... O jis "30lt" ... Voba... Tigi tikrai negaila pareklamuot - garažiuks yr ČIA (Pašilaičiai), dirba iki 17-18, kaip klientų yra... rekomenduoju...
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 00:01
Shiandien dariau generalinis remonta po pusantru metu eksplotacijos:
Pakeite priekinius amortikus, atraminius guolius, galinio rato guoli , vairo traukes antgali. Perrinko stabdzhius. Vienam rate striginejo, tai prie to patchio ir kitus perrinko sutepe (skudzhiausi, kad per pedala kartais musha). Padare suvedima.
5 valandas "prasi3.14so" uzh darba paeme varganus 200Lt. Beje kiekviena karta uzhvazhiavus klausia kaip peugeot klubas laikosi. Tuo patchiu noriu priminti, kad klubietchiams ten yra nuolaidu.
© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 07:05
Matyt, nebijo Peugeot'u ... Nes kiti del to vardo ir tokiu darbu vengia ...Kaune turbūt visi žino superinį Elektrėnų g. servisiuką, kur su duslintuvais dirba ... Tačiau buvo prisireikę kelis kart Vilniuj duslių pasilopyt - apie pirmą kartą kažkada pasakojau - Šeškinėj toj gatvelėj kur garažai (lygegrečiai Ukmergės) už skylutės palopymą 40lt nulupo... Nu galvoju gal Vilniuj tokios kainos...
O va šiandie buvau maloniai nustebinc... Užsukau į šalia namų esančius garažiukus, susiradau "duslintuvų remontas" - paprašiau pačekint... Nu vyriokas palindo, pažiūrėjo, žiūriu jau suvirinimo aparatą tempias - klausiu "a smarkiai?", nu saka "reiktų vamzdžio gabalą pakeist..." nu ok - keiskit... Pakeitė gabalą, aš jau skaičiuoju mintyse pinigėlius - užteks pidisoko ar neužteks... Žiūrau jis dar apie bakelį pradeda virint... Iš vienos pusės, iš kitos ... Lėtai, neskubėdamas, paklibindamas, vėl pavirindamas... Nu aš jau mintyse mislinu "blyn šimto čiūju neužteks... Nu ką - sakysiu, kad čia vietoj gi gyvenu - nulėksiu pajamt kiek truks... " Žiū jis dar kažkur virina... Man jau negeros mintys - galvoju sakys, kad duslius kiaurut kiaurutėlis i daug darbo buvo ir taip ir anaip ir nulups belenkiek... Jau mąstau kaip aš apie jį parašysiu šitoj temoj ir visaip iškoneveiksiu... " Po gero pusvalandžio darbo išlenda, paprašo užvest, užvedžiau - dirba cykiai i gražiai... Atsargiai klausiu "Kiek skolings? " Iš paskutiniųjų laikaus ant kojų, kad išgirdus neišvirst... O jis "30lt" ... Voba... Tigi tikrai negaila pareklamuot - garažiuks yr ČIA (Pašilaičiai), dirba iki 17-18, kaip klientų yra... rekomenduoju...
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 08:13
... o kaip darbu kokybe? kokios detaliu kainos pas juos? kaip pats aptarnavimas? patenkintas likai viskuo?Taip pat galetchiau pagirti AutoGA.
Shiandien dariau generalinis remonta po pusantru metu eksplotacijos:
Pakeite priekinius amortikus, atraminius guolius, galinio rato guoli , vairo traukes antgali. Perrinko stabdzhius. Vienam rate striginejo, tai prie to patchio ir kitus perrinko sutepe (skudzhiausi, kad per pedala kartais musha). Padare suvedima.
5 valandas "prasi3.14so" uzh darba paeme varganus 200Lt. Beje kiekviena karta uzhvazhiavus klausia kaip peugeot klubas laikosi. Tuo patchiu noriu priminti, kad klubietchiams ten yra nuolaidu.
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 11:39
O ka papasakot? Shlapinosi vienas amortikas. Priesh gera savaite pradejo kaukti galinio rato guolis. Na tai ir nuvazhiavau.Maestro... nieko nenori papasakot?
Keitchiant amortikus pasirode, kad ir atraminius butu neproshal pakeisti (nors nebutina). Po to darant suvedima itarimu sukele vienas traukes antgalis.
Detales: Guolis 380Lt, amortikai po 250Lt, atraminiai po 90Lt, traukes antgalis ~50Lt.
Darbu kokybe pas juos gera. Rimti vyrai. Ash ten lankausi kazhkur nuo 99 m., kai dar kukliam garazhiuke lindejo (gyvenau prie pat).
© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 11:41
turejau oumeny apie auto...O ka papasakot? Shlapinosi vienas amortikas. Priesh gera savaite pradejo kaukti galinio rato guolis. Na tai ir nuvazhiavau.
Keitchiant amortikus pasirode, kad ir atraminius butu neproshal pakeisti (nors nebutina). Po to darant suvedima itarimu sukele vienas traukes antgalis.
Detales: Guolis 380Lt, amortikai po 250Lt, atraminiai po 90Lt, traukes antgalis ~50Lt.
Darbu kokybe pas juos gera. Rimti vyrai. Ash ten lankausi kazhkur nuo 99 m., kai dar kukliam garazhiuke lindejo (gyvenau prie pat).
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 11:58
Tchia runneri "ishtchiustijau", kad zhmonai problemu nesukeltu.turejau oumeny apie auto...
Kito dar neinsigijau. Vis dar "depresivios paieshkos" stadijoj.
© J. Erlickas
Parašyta 2007 rugpjūčio 08 - 11:59
jasno... malamūtyji tšia su tuo "Mi16" ...Tchia runneri "ishtchiustijau", kad zhmonai problemu nesukeltu.
Kito dar neinsigijau. Vis dar "depresivios paieshkos" stadijoj.
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0