Jump to content


VVaidzius

Member Since 2009 Mar 30
Offline Last Active 2014 Nov 14 08:01
-----

Posts I've Made

In Topic: Peugeot Boxer 2.2 HDI

2010 January 09 - 18:47

cia is autodatos, bet rase kad 2004 metu , nezinau, gal tiks.
http://www.part.lt/p...835d83ad102.bmp

In Topic: Prasidėjus šalčiams neužsidaro keleivio durelės

2009 December 17 - 19:02

tai va jau grizau i buta, situacija tokia: po viso to ka rasiau, ka ismeginau, persalau prie masinos besirakinedamas, tj gryzau pasisildyt, sakau eisiu tada ziebtuvelio pirkt, dar pro sali masinos einu sakau pameginsiu karta su pulteliu jei eis gerai jei ne einu galvoju ziebtuvelio :D tj spekit: ogi atsirakino. bet tik vairuotojo dureles, staigiai isokau i masina, uvedziau varikli, kitas dureles jau is vidaus atidariau, pasildziau , pasisukinejau po miesta, is sakau paziuresiu kaip rakinsis, tj tik pultelis vairuotojo dureles ir besugeba uzrakint, ta prasme tas centrinis, tj ka dabar siulytumet daryt, kad su tuo pulteliu man eitu normaliai visas duris kad rakinetusi, db jausmas kaip be centrinio, o jei ryte vel neis raikint?

In Topic: Prasidėjus šalčiams neužsidaro keleivio durelės

2009 December 17 - 14:28

sveiki, ziuriu jau ne man pirmam tokios problemos, bet pas mane kitokia situacija: spyneles visos aisku keistos, todel su raktu rankint jau ju neina tik su pulteliu. problema kad man pultelis pats suveikia tik nepakelia uzrakinimo mechanizmu, tik po visokiu tepaliuku pavyko bagazine atidaryt o i salova vis neieinu. masina 605, ka siulytumet daryt? per kuria vieta su tuo ziebtuveliu sildyt reiks eit paieskot kur parduotuvese nusipirk :) tj jei kyla kokiu minciu kad ir i privata rasykit, nes iki rytojaus reikia butinai atrakint :D

In Topic: prietaisų skydelis

2009 April 07 - 21:16

cia panasiai pastebejimas kad turi masina, aptasai kokie navarotai masinoj tada pasigiri kas nebeveikia ir kiti is taves pazvengia kad turi beda,,, dar pasiklausia litrazo kad jau daug ka nusakyt apie skydeli prietaisu galima kai litraza suzino.. cia tik seip pastebejimas, jei nezinot is vis ko spaminat?

In Topic: Isminamasis sankabos guolis

2009 April 02 - 21:01

e o tai siulai zmogui be guolio isvis vazinet ? :D tj reikia ir idet o dar ir susirinks taip kaip kad parasei ? :D