Peršokti prie turinio


p406coupe

Užsiregistravo 2009 Rgs 16
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Grd 03 15:08
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:406 c greiciu deze

2013 lapkričio 29 - 18:18

O tai ko slepi auto metus :)

nepaminejau? 2000metu.

Dar tokia nuomone isgirdau , kad kazkokia vadinama "kulisa"reiktu pakeist, nelabai isivaizduoju kas tai ir kaip tai atrodo.. turit minciu ar vaizdu?

Temoje:406 c greiciu deze

2013 lapkričio 12 - 09:39

Pirmiausia pries ka nors siulant reiketu zinoti auto metus, motora nes ir sankabos valdymas skiriasi ir pavaru perjungimo mechanizmai skiriasi.Gal pas tave kokia variklio ar dezes pagalve visai sutruko ,smuko zemyn visas agregatas ir todel sunkiai jungiasi visos pavaros ir ismetineja atbuline, visai neseniai turejau toki atveji.Jegu begiu perjungimo mechanizmas trosinis gali ir trosas uzrudyti ,kaip sake pauliusj .Jeigu sankaba hidrauline , gal truksta skyscio stabdziu bakelyje, nes sankabos hidraulika maitinama is sio bakelio.Jeigu visi begiai sunkiai jungiasi tai didele tikimybe kad kaltas perjungimo mechanizmas o ne deze.Esant sankabos gedimui sukiai junginejasi tik zemos pavaros t.y. pirma, atbuline na dar gal antra .

Valdas daug ismanantis zmogus :good: respects
Atsiprasau kad iskarto nepamynejau auto 406 coupe 2.0 bendzinas variklio kodas EW10J4
Transmisija BVM5

Temoje:406 c greiciu deze

2013 lapkričio 09 - 11:25

na zinau zmoniu, kurie ir per 2 metus nauja sankaba suede.:) na bet pas tave gali buti perdavimo is pavaru svirties i deze problema, gal koks trosas blogai vaiksto, yra surudijes, aisku gali buti ir dezes sinchronizatoriai pavarge, na bet cia jau reiktu gyvai apziureti kame bedos..

na pavargt tikrai neturejo, nes nedraskau tos masinos, del trosu yra itarimu, bet ir tai nezinau ar jie kalti , tu gal pats uzsiemi ta kryptimi ar tiesiog gal zinai kur gali parekomenduoti pas ka apsilankyt?

Temoje:Pulsavimas stabdant

2013 lapkričio 09 - 10:47

Sveiki forumiečiai,

Taigi niekaip negaliu išspresti vienos bėdos kuri atsirado pratekinus priekinius stabdžių diskus .
Tik uždėjus diskus pabandžiau pravažiuot ir stabdant atsirado tokia vibracija ir musimas per vaira kad oho ho.
Taigi kilo ytarimas kad kreivai istekinti stabdžių diskai , nuvežiau atgal pas meistrą pertekino jis tuos diskus savo viskas gerai (tipo dar nebuvo tokio atvejo kad kas atvestu atgal del kreivu disku ) Pratekinus diskus vibracija siek tiek sumazejo bet vistiek jauciasi (kreipiančiosios juda gerai)
Bedėdamas diskus pamačiau kad vienos pusės ABS žiedas ytrūkęs, pakeičiau jy kitu bet tarpelis tarp magneto ir žiedo vienoje ir kitoje pusėje siektiek skiriasi (gal tai ABS problema ? Jai taip gali but kaip tai patikrinti ? )
Gal kas turi kokiu variantu kur dar ieskot slieku ?

:dntknw:

man buvo panasus sliekai kaip tu sakai su 406 cupu, pakeites diskus atrirado musimas per pedalus mazu greiciu stabdant, kai leki tai nemuse, tik kai riededavai jau...pasirodo esme kad perkaitinau diskus, su kreivi pasidare ir plika akimi to nepamatysi ir nenustatysi, ka dariau tai keiciau vel i naujus bet brangesnius, nes pigiu tikrai neapsimoka statyti, visa beda kaip mat susitvarke, o iki to laiko ir abs tikrinau ir ziedus, tiesa abs neva nustate kad neiveikia vienam rate, bet tai nesamone gryna buvo, buciau papildomai tik LT ismetes i bala.

Temoje:406coupe elektronika

2013 lapkričio 09 - 10:40

Pasuki degima ir laikai nunulinimo mygtuka kol ekraniuke nuo 10 iki 0 sueis skaiciukai :good: ar pirma nuspaust reik nunilinimo mygtuka ir degima pasukt, nu pasizaisi ir suzinosi esme, kad turi buti raktelis pasuktas ir paspaustas nunulinimo mygtukas :wh:

aciu pravers ateityje si procedura... nezinau kas buvo nutike, bet kuri laika buvo atsirades ikyrus pypsejimas , kaip atsirado taip ir dingo ir pradejo rodyt vel tech aptarnavimo skaiciukus su raktu... gal sistema buvo pastrigusi ar kas, zodziu viskas issiprende savaime :clap: nebutu Pezo.. :doh: :ax: