Peršokti prie turinio


darjusas

Užsiregistravo 2009 Grd 11
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Sau 31 13:15
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Naujasis Francių šeimos narys

2014 sausio 07 - 16:22

o kaip sėdynių patogumas ir garso izoliacija?

Temoje:Apie Peugeot 607

2013 lapkričio 13 - 21:21

sveiki forumistai, 
planuoju pirkti automobili, kaip suprantat peugeot, po ilgu ieskojimu  radau 607....  http://lt.brcauto.eu...7l-automatinenn
kaip manote ar sitas masiniukas vertas demesio ar geriau ieskoti kitokio varianto, nors autopliuse radau zimiai grazesniu salonu .... pagrinde ieskau kad butu lizingu galima pasiimt...  Dabar vaazineju bmw 530 1999m  nesiskundziu....

gal toliau ir vaziuok su 530., pasiimsi bedu kraitele

o tai gal patarsit kur galima nusipirkt masina normalia?

neklausyk tu to išdaviko (eddy nepriimk už rimtą). Pirk 607! O kur tai paklausk gal Laimonas parduos savajį :D

uj nepriimu :D :beer:

klausiu patarimo, o ziuriu kad yra kazkos gaidys is mazosios g., taip suprantu kad geriau nepirkti peugeot o vazineti bmw, taip ir daryciau tik kad kainuoja nemazai jos, tad ieskau kitos masinos, bet ziuriu kad b_b_s gaunas su kai kuriais forumo asais, kurie viska ismano

bnvistu kultura :doh: :doh: :doh:

Temoje:Parduodu peugeot 407

2013 rugsėjo 05 - 08:42

čia ne tas pats, kur BRC parduodamas buvo? Kokia dabartinė jo kaina?

Temoje:Apie Peugeot 406

2013 balandžio 30 - 08:16

Labai.

Jei nori pabandyti FM transmiteri, kazkur turiu besivaliojanti. Jei Cd kokybei galima duoti 9, mp3 - 5, tai ta pati leidziant per fm moduliatoriu - 1  :doh:

Stop'ai, aš žinau, kokia kokybė per fm transmiterį, bet man įdomus tas variantas, jeigu paimti originalią peugeot 406 magnetolą ir prie jos pajungti tiesiogiai usb tą laidą, kaip cd keitiklį.

Kuo maziau skaitmenos garso irasuose tuo kokyubiskesnis garsa ir sakyk ka nori. Skaitmuo apipjausto daznius ir muzika palieka be sodraus boso, be ispildancio auksto daznio ir t.t. Todel geriau pasiknisk su cd diskai ir turesi geresne kokybe. O 406'to originalus grotuvas groja tikrai super. Kokybes bent man netruksta.

Labai teisingai, tik deja originalioje sistemoje, ypač 406 šito nepajausime. Aklame teste tikrai nepajaustume skirtumo tarp originalo ir mp3, kad ir su ką tik išvalytom ausim. Deja negirdėjau kaip skamba tas priedas kur į changer'io laidą kišas, bet nemanau, kad turėtų būt kažkoks tai girdimas skirtumas tarp CD ir skaitmenos.

O dėl apipjaustymo, apie žemesnių dažnių apipjaustymą neteko girdėti bet MP3 principas gan paprastas - nupjauna dažnius, kuriu realiai tiesiog žmogaus ausis negirdi.

Temoje:Apie Peugeot 406

2013 balandžio 27 - 17:23

Sveiki, norėčiau atsiliepimų, kas yra susidūrę, apie Peugeot 406 2.1 SVDT (metai šiuo atveju 1996).

http://www.autogidas...0124902390.html (čia tik auto pavyzdys, šita konkrečiai nedomina)

Kokie būtų pagrindiniai privalumai ir bėdos? Beje, girdėjau, kad šie modeliai lyg cinkuoti, ar tiesa?

P. S. girdėjau, kad jų didelė bėda kuro siurblys (elektroninis, lucas). Ar tiesa ir ar yra variantų pakeisti į mechaninį?

Iš anksto ačiū už atsakymus.

Galima siurblį pakeisti į mechaninį, problemų didelių ten nėra. Pažiūrėk ar siurblys neleidžia saliaros, ir ar nepulsuoja apsukos, pagrindiniai simptomai šio Lucas.
Spidometro daviklis - dar vienas (tiesiog greičio nerodys). posūkių rankenos, langų pakelėjai (ypač priekinis vairuotojo), ir šiaip visa kas susiję su elektronika. Gale silen blokai išeina iš rikiuotės aktyviai.

Daugiau nieko ypatingo, variklis patikimas, nors turbūt geriau būtų iškart žiūrėti į 1.9, vien dėl to Lucas siurblio.