Peršokti prie turinio


Marius307hdi

Užsiregistravo 2009 Grd 22
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Grd 30 22:35
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2012 gruodžio 30 - 22:37

o kai atjungi temperaturos davikly ir kai yjungi degima tai pradeda veikt ir ventiliatoriai prie radiko ane?

taip, pradeda ventiletorius veikt, ismeta klaida engine temperature too high ir rodo dacikas 110 temperatura, bei viduriniam kope stop.

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2012 gruodžio 30 - 22:04

Sveiki,
As jau rasiau cia ankciau, bet problemos vis dar neissprendziau dabar pabandyciau placiau apibudinti situacija. Peugeot 307sw 100kw 2004m saltas motoras sunkiai kuriasi ir prie ~+15, pirmiausiai emiau starteri veziau tikrint, rado padegusius kontaktus pakeite juos problema nedingo, tada ieskojau problemos zvakese pagal fyske radau kad 4 zvake neveikia, ja pakeiciau ir vistiek tas pats, tada buvo atlikta bagales diagnostiku niekas nieko nemate... tada emiau purkstukus veziau i 2 firma nes pirma nepasitikejau ir ten ir ten pasake kad geri, ir tikrinau kompresija (25-26) sake kad gera, galiausiai gavau kita siurbli pabandymui idejau ji ir vistiek tas pats, matavo kuro slegi ir tas geras, starterio itampas ir t.t. Uzsikuria kaip kada kartais is 2 ar 3 karto gerai pasukus, uzdejus pakroveja ant Starto kuriant uzsikuria geriau bet tada kartais pasigirsta toks negrazus garsas tevas sake kad kaip purkstukai, tada dar karta emiau veziau tikrint ten isarde net juos ir garantavo kad geri... Kai uzsikuria tai apsipila pilkais dumais, kaip nesudegus salerka ir kvapas salerkos. Papurskus paneles valiklio i oro filtra irgi uzsikuria lengviau. Na lygtais ir viskas... Jau nebezinau ka daryti, baigiu prazilti, apvaziota begales meistru, jau kai pradedu vardinti ka dares tj daugelis atsisako net ziureti... Gal kas turit dar kokiu minciu ir pasidalintumet su manim ?

Kai nesikuria nedroži, bet apsiimi testerį ir kas nors lai pamatuoja įtampą ant akumo kai tu pradedi sukti starterį. Beveik 90% bus taip kad ji bus mažiau kaip 11V. Nepamenu tiksliai bet prie 10,xx V variklio neužkūrsi. Taigi jei qtaip imi starterį ir veži remontui, nes bus problemos su šepetėliais bei įvorėmis. Man irgi buvo panašiai - varinėjau per servisus daug ką keitė reikia nereikia ir net siūlė kapitalinį daryti. Išmesta beveik 1500 Lt. Susitvarkius vieno žmogelio patarimu starterį bėdos pasibaigė. Ir kainavo 150 Lt.

pas mane kuriant rodo itampa virs 10..
veziau starteri, isarde, sako geras, tik ivores pakeite.. suplojau 130 ir nieko.. tas pats, kaip sunkiai kuresi prie salciu taip sunkiai ir toliau kuriasi.. tai kame beda.. zvakes irgi ne prie ko.. nes kai susukau naujas - tas pats..

sutvarkiau ir as starteri, sumokejau 150 lt. pakeitė šepetėlius įvores ir visiškai jokios reakcijos į pagerėjimą, tada pakeičiau žvakes (nors ir senos buvo geros visos) sudėjau bosch. vistiek tas pats, tada paimiau ir atjungiau temperatūros jutiklį kur stovi bloke. ir pradėjo normaliai kaitint žvakes, ir kuresi lengvai per šalčius. bet užkūrus tą daviklį užjungiu atgal, kad kompas suprastu kokį kuro mišinį paduot, bet kurimo per šalčius problema išspręsta. vsio tema baigta, ačiū visiems dalyvavusiems ir pasidalinusiems patarimais bei mintimis. sėkmės gydant liūtus :clap:

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2012 gruodžio 18 - 23:46

gali but , kad nuseda saliarka ir todel taip ilgai kuria, gali but ir kokis veleno padeties dacikas jau pagyvenes

O kur tas veleno padėties dacikas randasi?

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2012 gruodžio 18 - 10:56

O stumiant/uztraukiant uzsiveda?

Sveikas,
Užsiveda bet turi normaliai patraukt, neiškart užsiveda.

Temoje:Nesikuria P307 2.0 HDI

2012 gruodžio 18 - 10:55

Sveikas, ačiū už išsamų atsakymą, pasakyk jei klystu rašydamas: Jei nebūtu kompresijos, mašina netruktu, ar trauktų silpnai, o dabar varo, kai "žvėris", aišku jei užsikuria :shy:  mestu mėlyną dūmą, reiškia būtu žiedai parėję, o t.y. nėra kompresijos. Žvakes servise tikrino su testeriu, nes bijo išsukinėt, kad nenulaužtu, o tai po to  tik bėdų prisidarys. Salerka visada pilu tik iš Nestės, manau ten tikrai patikimas dyzelis, nes ten yra statoil dukterinė įmonė. Mašiną pirkau prieš 2008m. su prancūziškai nr. iš Marijampolės, buvusi mušta, todėl tokia ir rida, na bent jau taip serviso knyga rodė anuomet. O sakykit, gal būtu pigiau ir paprasčiau motorą pakeist, nei čia gedimų ieškot?  :dntknw:  pežo centro išklotinėj, purkštukų darbas tolygus ir tinkamas. O tą priverstinį žvakių, kaip darei? ar tai mokama paslaptis?

Ačiū už jūsų atsakymus bandau gimdyt naujas mintis  :doh:

Gumines slangutes pasikeisk visas ir pasibaigs problemos

Sveikas,

O tai kokia čia gali būti problema guminėse šlangutėse? gal gali plačiau? ačiū labai