Peršokti prie turinio


tautvydasn

Užsiregistravo 2010 Bal 12
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Kov 15 15:33
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:P406 Clarion PU 1633A Aux

2014 kovo 04 - 21:01

Eilės tvarka surašysiu: 1). Su magu viskas gerai. Tik sunkiai gavosi pasidaryti Aux laidą. Tiksliau neišėjo mago įjungti į tape rėžimą be kasetės mechanizmo. Todėl palikau tą mechanizmą, prilitavau prie L-CH, R-CH, A - G linijinį laidą, atjungiau kasetės mechanizmo galvutės laidus. Įdėjus kasetę, magas persijungia į TAPE rėžimą, o kadangi pati galvutė atjungta, tai nieko ir negroja iš kasetės, o leidžiu garsą iš AUX kaip ir norėjau. 2). Problemos, kurios dar iki mago buvo: trumpina kažkas kažkur mašinoje. ir Būtent kairė pusė durniuoja. Bet tik sakau, kartais durniuoja, kartais ne. Įjungus kairį posūkį, kartu mirksi ir priešrūkinės lempos spidometre (ženkliukas), sparno posūkis neveikia. Nuspaudus garso signalą, skydelyje dega priešrūkinės tol, kol laikai signalą (signalo nesigirdi). Įjungus pačias priešrūkines, kartu dega ir kairio sparno posūkis. Dabar įdėjus magą, tas pradeda pypsėti ir persikrauti (išsijungia, įsijungia). Kai netrumpina tai viskas normaliai ir būna kaip priklauso. Dar vairuotojo langas durniuoja, bet toliau tyngiu rašyti ;) žodžiu.... Bėda po bėdos

Temoje:P406 Clarion PU 1633A Aux

2014 kovo 04 - 09:04

Gal kam bus idomu. Tik foto pamiršau. Žodžiu nesigavo man to mago apgauti be kasetės mechanizmo. Tai ką padariau, kur pirmoj fotoj matosi kasetės išimtas mechanizmas, prilitavau linijinius laidus, ir atlitavau kasetės galvute. Veikia įdėjus kasetę. Ir triukšmo negauna iš kasetės.
Dabar kita problema išlindo nesusijusi su magu. Ir nežinau kurti temą ar ne, nes kad rasti bėda, jaučiu forumo neužteks.
Kažkur kažkas trumpina (trumpino ir iki mago, o su magu dar labiau išlindo nesamonių). Kartais trumpina, kartais ne .
Įjungus būtent kairį posukio signalą, kas kartą kai sumirksi posūkis, mirksi ir priešrūkinės (tik spidometre). Spaudžiant garso signalą, garso, kai trumpina, nėra, o kol laikai garsą, dega spidometre priešrūkinės. Jeigu įjungi prieš rūkinės, jeigu trumpina, užsidega ir sparne kairys posūkis, ir būna įjungtas tol, kol įjungtas rūkas. Bet čia buvo ir prieš magą. Dabar įdėjus atgal originalų magą (šiaip viskas veikia, ekrane rodo viską, ir valdymas nuo rankelės yra) jisai pypsi, persikrauna, pypsi, persikrauna. Nu krč. Šiaip esu lindęs prie laidų seniau, ir nelabai pamenu ką jau dariau. Bet gal logiškai išeis išmastyt, kas galėtų būti.

Temoje:P406 Clarion PU 1633A Aux

2014 vasario 26 - 19:42

Posted Image

Posted Image

Tai va. Sveiki dar kartą. Šiandien truputi turėjau laiko, išsiardžiau ir pafotkinau, kad aiškiau eitų suprasti, ko nesuprantu :D. Žodžiu, galit pasakyt kur tiksliai kokius laidus lituoti? Kaip matot ant kasetniko plokštelės yra surašyti visi pavadinimai. Kuriuos reikėtų užtrumpinti ir t.t.? Galvoju išmesti kaip ir patarė čia vienas visai visą ta mechanizmą ir lituoti laidus tiesiai prie kojelių (antroj foto). Bet labai gerai būtų, kad paaiškintumėt pagal kasetės plokštę, kur kas ir kaip (o kur kuri kojelė, tai susigaudysiu).
Ką galvoju, kad suprantu: Tai L-ch, R-ch yra linijinio laido pliusai (stereo), GND - bendras jų minusas.
O kur tie randasi, kuriuos reik užtrumpint, kad magas galvotų, jog kasetė visalaik idėta?. Dar vienas klausimas, ar nieks nesudegs, jeigu iš telefono leisiu maksimaliai užgarsintą muziką?

Temoje:P406 Clarion PU 1633A Aux

2014 vasario 24 - 11:55

Dėkui labai už atsakyma, bet jaučiu atsispausdinsiu tavo postą, ir nunešiu tam, kas su magais užsiėma :D Po to kai pradėsiu aš ten trumpinti, šiaip viską suprantu. :) Bet čia tas atvejis kai iš pirmo kart privalai padaryt, arba gali suvaryt magę. arba gal net telefoną. Čiuju meistreliui nunešiu.

Temoje:Peugeot 406 2.0i variklis kituose automobiliuose

2014 vasario 17 - 20:41

Va, dabar 100% baigtas remontas: parašau kitiems, jeigu reikės. Jeigu po dėžės keitimo (hidraulinė sankaba), bus laisvas pedalas sankabos , neskubėkit pult orinti. Jeigu cilindriuko nekeitėte, tai ir nebus oro. Užteko tiesiog užtraukt rankinį, ir truputi paminkit ant bėgio sankabą, ir pedalas kaip buvęs.