Peršokti prie turinio


remapping

Užsiregistravo 2006 Spa 09
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Rgp 08 14:45
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2013 liepos 25 - 12:01

Nera ko persistengti ir zaisti su imitaciniais bakeliais ir t.t. tokiu metu masinose: detalesne ismetimo sistemos patikra atliekama a/m, pagamintuose po 2008m., ir registruotuose LR nuo 2013.03.01. Del sventos ramybes - nuimamas FAP filtras, pasalinamas turinys taip, kad sudejus visa bakeli atgal, darbo "pedsakai" matysusi virsuje, t.y. dugno puseje, o ne apacioje, kur iskart butu pastebetas isikisimas.

Temoje:Varklio galios didinimas-cipavimas

2012 lapkričio 12 - 16:27

+- 20% pakilo / neagresivus chiptuningas .

Nu nu, ir kas cia dabar procentais galinguma matuoja ?:) Baikit juokus.

Temoje:Varklio galios didinimas-cipavimas

2012 spalio 10 - 10:12

Atsiprasau,Galingas. Gal padarysiu anti reklama,bet i 'Galingas' nevaziuokit jei negaila pinigu ir masinos,du draugai ten cipavosi. Lb skundesi nekokybisku darbu,nesupratau bet lyg normaliai nenuskaite masinos ir softa sudina idiege.  Po ju cipavimo atsirado bedu ir remonto darbu. Sutvarkius nuvaziavo i Vimota,o is ten  su sypsenele isejo,liko patenkinti kvalifikuotu darbu.

Atsiprašinėti nebūtina: pakankamai dažnai (dabar gal rečiau) susiduriam su informacija, kad kauniečiai (neminėkim vardų dėl galimų kaltinimų pigia, kaip kiti šį būdą bemėgtų, antireklama), siūlydami mažesnę nei įprasta kainą už mašinos programavimą, sutaria, jog klientas vienais ar kitais būdais internete blogu žodžiu paminės Galingas.lt vardą. Kaip jums tai - normali konkurencija? :) Mes niekad tokiom nesąmonėm neužsiėmėme, ir tikiuosi, jog iki tokio lygio nenusigyvensime. Todėl akis labai užkliūna už panašių pasisakymų, (su šiuo, be abejo, nėra ką lyginti) o vienu atveju autorius atsidūrė teisme :) Prisegu Printscreen'ą, kad situacija taptų aiškesnė.

Nu ką, Dariau - jei chipavosi draugai, tau manau nebus sudėtinga sužinoti jų valstybinius numerius ir viešai pranešti čia. Aš savo ruožtu patikrinsiu ir pateiksiu visą informaciją. Esmė ta, jog as mus viskas sekama, stebima, ir kontroliuojama. O tokio atvejo aš kažkodėl neprisimenu.

http://imageshack.us...08/47185524.png
Manau, komentarų nuotraukai nereikia.