Peršokti prie turinio


Sigis6

Užsiregistravo 2006 Lap 05
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Geg 03 19:44
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 206 sokineja apsukos

2010 lapkričio 30 - 19:36

Nusipirkau nelenta termostata,gal patarsite kaip teisingai sureguliuoti troseli,kad termostatas teisingai valdytu siurblio apsukas?

kadangi nieks nezinojo,tai teko ,nors ir sunkiai susirasti paciam.Siame saite yra ir daugiau naudingos infos RUSU kalba.

http://www.peugeot-sto.ru/206/115.htm

Temoje:Peugeot 206 sokineja apsukos

2010 lapkričio 29 - 19:46

Nusipirkau nelenta termostata,gal patarsite kaip teisingai sureguliuoti troseli,kad termostatas teisingai valdytu siurblio apsukas?

Temoje:HDI ir kuras is "backos", baltarusiškas...

2010 liepos 21 - 21:45

gali pilti ir pigesni, bet tas kuras turi atitikti gera kokybe, jei kuras bus lievas, tai betaupant tuos 70 centu uz litra, kai pradesi masinos siurblius ir visokius purkstukus taisyt,tai gailesies jog taupei tuos kelis centus pilant kura

Pavaziavus kokius metus "levu" kuru susitaupo po 70centu nemazai.....as per metus ivaziuoju iki 70000 km.Pats pilu tik levaka ir bedu jokiu....

Temoje:Peugeot 206 sokineja apsukos

2010 birželio 20 - 20:43

Bratka, jei tu patempei tą trosiuką nepakeitęs jį smaukančio termostato, laimėjai tiek pat, kiek pastatęs numirėliui klyzmą. Nu, gal kiek daugiau, nes prievarta sukėlei variklio laisvas apsukas. O bet tai kas iš to, jei kuro padavimas tebeliko apribotas?...  :rolleyes:
Ne ten ieškai apsukų "plaukiojimo" šaknų. Akivaizdu, kad turi problemų tiek su oro gaudymu, tiek su siurblio nustatymais. Ir padarytum protingai, jei patikėtum tolimesnį žaidimą su tuo siurbliu specams. Aš suprantu tą norą "pasidarysiu paC", bet tai suprask ir po to seksiantį kitų nenorą  atsakinėti į temą "įkišau nagus waiwaisugedo". Dyzelio kuro siurblys nėra toji aikštelė, kur galima išeiti šokiui nežinant taisyklių.

Deja patempus troseli apsukos stabilizavosi galutinai,taip kad pasidariau PATS :).Galiu pridurti,kad yra man teke ir siurbliu ardyti ir variklius perrinkineti,visada buna pirmas kartas,o pats nesu visai toks zalias.,bet visada norisi eiti lengvesniu keliu, suzinoti kaip analogiska beda sprendzia kiti,patarimai dar niekam varilklio neuzkale.......Aisku viena jei visai nieko nerauki ,tai nelysk.
|O apie siurbliu specus,tai karta kai buvo parejes purkstukas,dyzel servise vos siurblio neatrestauravo B) :rolleyes: :blush: ,va tau ir specai,kad tik babkiu paimt....

Temoje:Peugeot 206 sokineja apsukos

2010 birželio 14 - 21:29

Viska puikiai suporatau, dekui uz info :beer:

Peugeot cetntriuke Vilniuje jis kainuoja 115lt.As patempiau trosiuka,ir lygtai ,gal laikinai ,padejo.Dabar apsukos plaukioja maziau,bet ateityje keisti reiks ta dalyka vistiek... :(