Peršokti prie turinio


Tarakonaz

Užsiregistravo 2010 Rgp 06
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Rgp 03 22:58
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Tarakono 106 Rallye S1

2015 liepos 26 - 20:00

Pardaviau :(


Temoje:Tarakono 106 Rallye S1

2014 gruodžio 24 - 00:24

Aš neseniai buvau išsukęs iš stovėjimo aikštelės, tai greitis nuo kalniuko buvo koks 40km/h. Nu maximum 50km/h... Važiavau antra juosta iš trijų, o trečioj stovėjo minivenas besiruošiantis sukt į kairę. Todėl Audinės už jo nemačiau. Ji važiavo tiesiai, net nepristabdė ir išniro prieš pat nosį, net nespėjau sureaguot ir pradėt stabdyt :) Šiaip jausmas nebuvo kaip stipraus smūgio. Tik biškį išsigandau, nes buvo visiškai netikėta. Nemaniau, kad taip stipriai bus priekis sumaltas.


Temoje:Tarakono 106 Rallye S1

2014 gruodžio 22 - 23:44

Naujienos iš mano fronto... Išbridau iš Peugeot 106 balos, bet toli nenupėdinau. Nusipirkau Citroen Saxo dyzeliuką! 2002 metų, tvarkingas, porą kosmetinių trūkumų turi, bet iš techninės pusės labai neblogai viskas.
saxoth.jpg melynocrash1th.jpg melynocrash2th.jpg audith.jpg
Ai, dar aišku reiktų paminėt kur dingo mano neseniai nupirktas mėlynas 106... Niekur jis nedingo. Stovi vargšelis prie serviso, laukia kalėdinio stebuklo. Ketvirtadienį prie PC Ozo netyčia "susitikau" su panele. Susitikimas įvyko paprastoj nereguliuojamoj sankryžoj. Aš laimingas ir patenkintas savo Pežuku važiuoju nuo kalniuko pagrindiniu keliu, o žiopla mergaite su savo pilka Audi A3 irgi turbūt laiminga važiavo tiesiai šalutiniu keliuku. Susitikom, pasibučiavom, kone pasidulkinom. Bet po nesaugaus pasidulkinimo būna ir liūdnų pasekmių. Sugadinti abu sparnai, kapotas, bamperis, žibintas, abu lonžeronai, televizorius, radiatorius, ventiliatorius ir dar bala žino kas po kapotu (neatsidaro niekaip). Tokios tos naujienos. Iki šiandienos piktas vaikščiojau, mašinos gaila buvo, bet išties labai apsidžiaugiau nukovęs Saxo.


Temoje:Mačiau klubietį...

2014 gruodžio 17 - 15:21

Jooo, rodė... Nenusipirkau :/


Temoje:Tarakono 106 Rallye S1

2014 lapkričio 30 - 01:02

Rugsėjį gavau darbinę šių metų Ford Fiestą (matosi pirmųjų dyzeliuko fotkių fone, raudonai geltona), todėl nebereikėjo man to Golfo. Paėmiau ir pardaviau. O va prieš kelias savaites darbdaviai suprato, kad gi bliamba jiems neapsimoka papigiai leist naudotis jų darbinėmis mašinomis ir pakeitė nuomos ir naudojimo sąlygas. Paskaičiavau, kad nebeapsimoka dirbt su darbine mašina, tad teko pirkt asmeninę. Štai ir nupirkau Pežuką :) Kol kas labai patenkintas! Superinė! Geros būklės, nepavargus, likusi originali magnetola iš kurios pravestas aux-in laidas - tobulas setupas (nieks nepavogs ir iPodą pasijungti galiu). Nebuvo daužta (bent niekur nieko neradau), nesupuvusi, tik biškį krušos pažeista (tiesinta, bet duobučių biškį yra).