Peršokti prie turinio


blondinejuoda

Užsiregistravo 2010 Spa 12
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Bal 11 13:34
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:307 rakto pririšimas

2014 kovo 14 - 12:19

va, tikrai, ir man įdomu, nusipirkau naują rakto korpusą - nes senojo mygtukai iškritę. Ar reikės kažkokius veiksmus papildomai atlikinėti (po korpuso pakeitimo)?

Temoje:Kelionė į Baltarusiją nuosavu auto

2013 rugsėjo 12 - 10:03

Beje, šiandien į sąskaitą grįžo užstatas ir "nepanaudota" kelių mokesčio suma. Galutiniam rezultate (su visom valiutų konvertacijom) gavosi, kad sumokėjom už kelius 5,51 Lt. Kaip ir ne marios :wh: bet turint omeny sugaištą laiką :doh: .... gal geriau pasieškoti nemokamų keliukų :blush:

Temoje:Kelionė į Baltarusiją nuosavu auto

2013 rugsėjo 09 - 13:34

ups 550 000 pamiršau nulius

Temoje:Kelionė į Baltarusiją nuosavu auto

2013 rugsėjo 09 - 10:42

Na, va, ką tik po sunkios kelionės. <_< na, kad ant sienos reikėjo prasistumdyti 3,5 val.baikos - jau kaip ir buvom nusiteikę. Bet va, smagumai prasidėjo, besiaiškinant, kaip susimokėti už tą mokamą kelio atkarpėlę (apie 40 km.) iškart pervažiavus Medininkų postą, dešinėj degalinė - su lipduku "BellTell" - ten galima įsigyti (išsinuomoti) registratorių už 550 rub. (tuos 550 sudaro užstatas ir kortelės papildymas, maždaug 250 ir 300 rub) (grįžtant gražini ir užstatą tau atiduoda). Dalše.. neturėjom grynų pinigų, tai pasiūlė pakeliui užsukti į Ašmenas išsigrynint.. Hm... o mes skuuuubamm, jau ir taip vėluojam.. kitoj degalinėj (Lukoilo) šitų registratorių neturi, tai maloniai papasakojo, kad tik įsukus į Gardino kelią yra didelė žalia degalinė - va ten ir gausime, to, ko mums reikia. Va čia mes sugaišome apie 1,5 val. Visų pirma, degalinė buvo uždaryta 15 min (techninė pertraukėlė). Stengiausi įsiveržti pirma prie kasos, kur galima susimokėti už kelius.. Čia jau buvo galima susimokėti banko kortele. Kaip sakė kasininkė, vienam žmogui (automobiliui) registratoriaus išdavimas, dokumentų suforminimas ir pan, užtrunka apie 0,5 val. Tačiau, turint omeny, kad prieš mane žmogus jau buvo, priedo jam neteisingai užpildė popierius, smiginėjo kompiuterinė programa...uf.... košmaras... na, nieko, linksma lietuvių eilutė smagiai nusiteikusi pasivėžinti mokamais Baltarusijos keliais...tai va, degalinėj sugaišau 1,5 val, kol galėjau ant savo auto lango užsiklijuoti registratorių. :ax: mano pakeleivės spėjo per tą laiką ir numigti :hmm: . na, o grįžtant ir atiduodant registratorių tesugaišau apie 30 min, per tą laiką spėjau ir kavos išgerti, ir šokolado Alionuška nusipirkti :wh: .... Dabar žiūrėsiu, per kiek laiko grįš į kortelę užstatas...

Temoje:Kelionė į Baltarusiją nuosavu auto

2013 rugsėjo 04 - 21:54

važiuosiu sekmadienį, papasakosiu, kaip sekėsi :rolleyes: