Peršokti prie turinio


Albertas

Užsiregistravo 2007 Vas 28
Neprisijungęs Lankėsi 2019 Bal 16 06:06
-----

#694628 DLR pliusai ir minusai

Parašė Albertas 2014 gruodžio 12 - 12:48

taisykles skaitykit, o ne bambekit.

"Tamsiuoju paros metu arba esant blogam matomumui motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų vairuotojai privalo važiuoti keliais su įjungtomis artimosiomis arba tolimosiomis žibintų šviesomis."

"Šviesiuoju paros metu motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų vairuotojai privalo važiuoti keliais su įjungtomis artimosiomis arba specialiai šiam metui skirtomis žibintų šviesomis."

"Blogas matomumas – meteorologinių ar kitų reiškinių lemiamas kelio matomumas mažesniu kaip 300 m atstumu, neatsižvelgiant į kelio parametrus."

"Tamsusis paros metas – laiko tarpas nuo saulėlydžio iki saulėtekio"
 

ir dar:

1. Dienos žibintai skirti naudoti tik šviesiu paros metu, nes šių žibintų paskirtis atkreipti eismo dalyvių dėmesį, o ne apšviesti kelią;
2. Dienos žibintai turi būti sertifikuoti ir ženklinti pagal Europos Sąjungos reikalavimus. „E“ ženklinimas rodo, kad galima montuoti į automobilį, „RL“ ženklinimas rodo, kad atitinka dienos šviesos normas. Ant žibinto turi būti nurodomas pilnas sertifikato numeris.
3. Dienos žibintai turi automatiškai įsijungti kartu su transporto priemonės variklio paleidimu ir automatiškai išsijungti, kai įjungiamos stovėjimo (gabaritinės) ar artimosios šviesos, taip pat tiesiog išjungus variklį.

 

Viskas aiskiai isdestyta ir klausimu, tipo pasivijau tamsia masinos sikna, ir jauciuosi nejaukiai negali kilt, jei tai nenusizengia KET.
 


  • 1


#687662 206 šlampa bagažinės vidus

Parašė Albertas 2014 rugsėjo 14 - 11:20

Kai mazi vaikai buriat. Pasitikrini pradziai per kur teka, paskui tvarkais. Isrenki bagaznyka, iki skardos, apsiciupineji, ar ner skyliu, apsiziuri ar ventiliacines angos esancios po buferiu neisdraskytos. Atsisuki abu zibintus, apsiziuri ar tarpines sveikos. Apsiziuri ar bagaznyko sandarinimo guma sveika. Patarimas - kapstyk ir rasi per kur teka. Forume tau nieks neras "kur kamsti ikalt". Jei sugebejimu ner - jieshkai protingesnio.
  • 1