Peršokti prie turinio


FFM

Užsiregistravo 2011 Sau 02
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Lap 05 22:37
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 06 - 14:50

idealiame pasaulį neturi..

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 05 - 10:34

Pas mane buvo toks bajeris:
savo 2.2 hdi nusipirkau su atjungtu EGR, bet to neiznojau ikikol meistriukas keisdamas zvakes pamate, kad kazkokia vakumine zarnele "nusimovus". Kaip rupestingas zmogus - uzmove, bet pasake, kad taip padare.
Po to masina zmoniskai netrauke, kuro daug valge. Po poros dienu tas pats meistras vel atjunge ta vakuuma ir nuo to jau du metai vazineju ir nesuku galvos..
Aisku gal ir reiktu ta EGR svariu pasikeist (matyt pas mane uzsilipdes jis), bet kol kas dar nieks nepaaiskino, kad nuo to kazkas butu geriau (nebent parodyciau, kad gamta myliu). O ekologijai duokle atiduodu vazinedamas su veikianciu FAP :P

su veikiančiu egr turėtų mažiau kuro naudot.. :?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 05 - 10:32

Ar gali peugeot 2,0 hdi sunkiai kurtis dėl vienos neveikiančios žvakės? visi sako, kad tipo hdi prie -2 ir be pakaitinimo puikiai turėtų kurtis... ar buvo kam nors taip, kad dėl 1 neveikiančios pakeitinimo žvakės labai sunkiai kurdavosi???

manu problema kitur, 2 neveikiančios tai problemos kai -12 ir šalčiau, užsikuria, bet jau reikia padrožt, užsikūrus netolygiai dirba keliolika sekundžių..

šiandiena -6 tai be jokių kaprizu užsikūrė..

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 vasario 13 - 12:55

žiūriu daug kam sunkiai kuriasi pastovėjus ilgiau, šiemet ir man kaiptais taip. Ryte kuriasi sunkiai, ilgokai reikia paskukt, na viena pakaitinimo žvakė (galiukas) nulaužta, kitą nekeista, nes meistrai pabijojo ir tą nusukt.. visa darbo diena prastovi ~9valandas kuriasi puikiai, pastovi per naktį - labai sunkiai, jei kompresija maža būtų tai nesikurtų ir po tų 9val? Mistika kažkokia. Pastebėjau kad atidarius užvestam tepalo kamštį gana smarkiai pučia oras, variklio garsas kaip reikiant pasikeičia į negrąžią pusę, orą pučia kai žiedais susidėvi? ar dėl ko? .. kadangi matyt taip ar taip vasara reiks imt galva ir tą nulūžusią žvakę krapštyt lauk tai gal ir varikliuką persirinkt neprošal..

Temoje:priedas dyzeliniam kurui

2012 vasario 06 - 15:55

nu mano galva žibalo jau biški per daug, gi siurblys tepasi saliarka, o žibalas neturi tokių tepimo sąvybių... i sena koki dyzeli tai jo, gali varyt ir daugiau..