Peršokti prie turinio


Ringute

Užsiregistravo 2007 Kov 27
Neprisijungęs Lankėsi 2017 Lap 23 11:07
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Italija ( venecija)

2013 sausio 10 - 19:28

Beje jau visiskai greitai prasides Venezijos karnavalas ( sausio 26 d. - vasario 12). Oficialus karnavalo puslapis su visa informacija: http://www.carnevale.venezia.it/
Renginys vertas demesio, bent jau viena karta gyvenime :) (na cia mano nuomone).

Mano pastebejimai: sio renginio metu pacios Venecijos pamatyti teks maziau, labiau pats karnavalas, ispudingi kostiumai, renginiai ir aisku daugybe zmoniu. Na o jeigu dar turite galimybe issigyti gera karnavalini kostiuma ir kauke, tai potyriai bus nepakartojami! :)

Temoje:Ryanair

2013 sausio 08 - 13:09

Nu joo, skrisdamas pigiai rizikuoji stipriai

Na po tokiu ziniu tikrai dingsta noras skrysti su sia aviakompanija, o ypac kai per metus tenka apie 16 skrydziu atlikti :(

Temoje:Italija ( venecija)

2013 sausio 08 - 13:00

Na va jau ir turiu 7 bilietus i Trapani Sicilija (Ryanair nauja kryptis is Kauno). Paemiau uz 306lt. asmeniui su viskuo i abi puses (be lagamino), o apie apsigyvenima panasu kad galvosiu veliau ir per privatu sektoriu, nes gali buti kad dar kokie 6 asmenys prisijungs, tai gal visa vila paimsime uz koki 1000 svaru savaitei. Nes skrydis tik po 10 menesiu spalio 7d. Zodziu mazai truko :)

Super :clap: Tikiuosi kelione nusiseks ir bus idomiu nuotykiu, geru ispudziu ir aisku gero poilsio.
Beje iki Sicilijos as irgi dar nesu nusigavusi, kolkas pieciausia kur buvau tai Kapri ir Salento. Taigi manes irgi laukia si dalis Italijos.

Temoje:Italija ( venecija)

2012 lapkričio 30 - 11:57

Brangi, nebrangi, bet jei paciam organizuotis tai ta pati tavo minima Ispanija iseina gerokai pigiau ;)
Beje per savo gyvenimeli teko aplankyti apie 40 saliu, ir paskutines 30 per paskutinius 5-7 metus (ir grynai turistiniais sumetimais, ne siaip pralekiant su auto ar praskrendant :) ), todel turiu su kuo lyginti :beer:

Na as su Kulinaru tikrai nesigincysiu, mano keliavimo bagaze nera 40 aplankytu saliu, taigi jam del kainu palyginimo aisku geriau tada sekasi.

Na o del kainu palyginimo pacioje Italijoje ir vietu palyginimo ir t.t., jau kaip ir minejau galesiu jei kam reiks papasakoti. Juk jei jau gyvenau, gyvenu sioje salyje, tai kazkiek info turiu :)

P.S. neitiketinu nuotykiu, neisdildomu ispudziu ir gero poilsio visiems keliaujanties!!!!!

Temoje:Italija ( venecija)

2012 lapkričio 29 - 21:29

gerai kad neantkitos vasaros parasei :lol: senai jau gryze. reikejo anksciau parasyti :) nu ir po salas su masina blaskytis turbut nelabai. radom patys ten visko nieko daug ir neplanave. o cia kas snekat kad italija brangi salis nu tai nzn. man tai viena is geriausiu saliu. klimatas, jura,nebrangu, zmones normalus (netaip kaip kokioj turkijoj). su mielu noru vel vaziuociau. bet kitiem metam galvoje arba iki ispanijos arba iki graikijos davaziuoti :)

o as apskritai bendrai visiems rasiau (nesvarbu, kad jumis paklauset), ne vien tik jums, visiems klubieciams skirta informacija, o kam idomu tie ir dar daugiau pasidomes! :)