Peršokti prie turinio


Pixelis

Užsiregistravo 2007 Bal 14
Neprisijungęs Lankėsi 2020 Lie 20 05:59
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:paprastų langų perdarymas į elektrinius

2020 liepos 19 - 15:40

Taip, turimam 308tam senai šituo navarotu naudojuos. Bet bent jau man, nors galinukus lyg ir sureguliavau, uždaro tiek, kiek laikai nuspaudęs- atleisi mygtuką, ir gali neuždaryti iki galo.

Šiaip suveikia viskas teisingai. Laikyti nereikia. Šiek tiek ilgiau palaikau ir paleidus užsidaro visi 4 tvarkingai. 


Temoje:paprastų langų perdarymas į elektrinius

2020 liepos 18 - 18:16

P 308 palaikius nuspaustą centrinio pultelio mygtuką langų automatinis uždarymas veikia. Galiu reziumuoti, kad daugelis savininkų šito net nežino. Citroen Jumpy funkcija neveikia. Visu pirma pratestuosiu pultelį ir jei jis duoda daugiau nei vieną signalą bandysiu ieškoti kas galėtu programiškai pabandyti aktyvuoti automatiškai uždaromų langų funkciją.


Temoje:paprastų langų perdarymas į elektrinius

2020 liepos 17 - 18:11

Taip.  Aš taip ir supratau, kai man buvo paaiškinta dėl pulto dažnio skleidimo. Vienas impulsas arba daugiau. Mano Citroen Jumpy ši funkcija neveikia. Maža to, jei "prašau ilgu paspaudimu užsirakinti ir nuleisti langus" bei vėl atrakinus pulteliu, o vėliau neatlikus jokio mechaninio veiksmo su durimis ji pati užsirakina. Bet tai ne esmė, bet turėsiu ateityje omenyje, o ar skleidžia daugiau nei vieną impulsą išsiaiškinsiu. O kas Liečia P308 rytoj išbandysiu gyvai. Ačiū už info ;)


Temoje:paprastų langų perdarymas į elektrinius

2020 liepos 17 - 06:45

Viska Tadas teisingai surase. Viskas valdoma BSI. Pas jus greiciausiai stovi JCI BSI, jis gali tureti sita funkcija, bet viskas priklauso nuo FLASH versijos(kad butu pasirinkimas comfort windows), taipogi proklauso nuo paciu pulteliu. Jei juos testuojant su testeriu ir nuspaudziant bei laikant ilgiau mygtukus isduodamas tik vienas impulsas, o ne 4-7 impulsai per sek., tada iskart pamirstam sita reikala.

Ačiū, supratau. Kontaktus galima būtų? Nepabandžius nesužinosiu įmanoma tokia funkcija ar ne...


Temoje:paprastų langų perdarymas į elektrinius

2020 liepos 17 - 04:52

Kiek pamenu, tai nelabai.

Pas 807 irgi šitas gal tik pas pirmokus, kur raktelis dar ovalo formos ir spidometrai burbuliniai.

Bet galiu ir klysti, galėčiau tik pasižiūrėjęs BSI nustatymus pasakyti užtikrintai. Laimonas gal mintinai atsimena.

Gaila. O šiaip kas duoda impulsą visų langų uždarymui? yra koks ten centrinio blokas? gal anas keičiamas? Šitame esu visiškai žalias ir Galiu nusišnekėti, bet kažkokia galimybė šitam "išpindėjimui" pasiekti galbūt yra ;) ?