Peršokti prie turinio


nerijus__(nerka)

Užsiregistravo 2011 Kov 13
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Bal 17 12:45
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Perku P406 CD grotuvo panele

2012 kovo 28 - 22:43

jeigu šnekat apie tą dalį kur tarpus kur įdėjus paprasta maga atsiranda, tai visai paimčiau už 20 i6 kauno

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 26 - 18:49

Sorry, kad klausiu, neužmačiau, niekur iš kur esi, iš Kauno gal ?

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 24 - 16:50

rasta bėda, atjungus vieną purkštuką užsiveda, jį pajungus nebesiveda, tai manau, problemos kaip ir aiškios, kad purkštukas pisa prota, nes jį atjungus ant triejų važiuoja be problemų, tai bandysiu keisti aną :)

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 23 - 22:58

beje pirmas neužsivedimas buvo tuomet, kai ant mašinos buvo virinta, gal kempas galėjo ką pasvilinti ar čia tik sutapimas (keičiausi žiemines gumas į pavasarines aleksoto turguje, ir nusuko du varžtus, tai gretimame garaže privirino varžtų gaikas, ir išsuko)

Temoje:2.0 hdi bendros problemos

2012 kovo 23 - 22:52

Sveiki, pasikeičiau pežo 406 variklį ir turbiną, užsivedė, pradėjo šokinėti apsukos, šiek tiek pragazavus viskas lyg ir susinormalizuodavomo, bet kurį laiką padirbus ant laisvų sūkių vėl pradėdavo šokinėti, purtytis ir variklis užgesdavo. Kadangi traukė gan normaliai tai išvažiavau į studijas Kaune, pasivažinėjus kelias dienas viena karta pradėjo nebesikurti, pabandžiau keletą kartų, po to atjungiau akumą, pajungiau ir užsivedė. Po kelių dienų vėl pradėjo nebesivesti, nei ant akumo, nei tempiant. 66kw, kuro sistema siemenso, bake siurblio nėra. Keičiant variklį keičiau ir velenėlio skriemulį, nes ant nupirkto variklio buvo visiškai kitoks, tai uždėjau buvusį, ta daviklį (čia šneku apie tą kur šalia tepalo įpilimo angos) uždėjau grubiai sakant iš akies, negalvodamas, kad jis labai daug ką duodą. Dabar paskaitinėjęs forumus susidariau įspūdį, kad tai gana reikšmingas dalykas. Ar iš esmė jis gali įtakoti variklio užsivedimą, ir kaip jį reiktų tinkamai pastatyti? Kita bėda tame, kad jau nuo pat užvedimo ramybės nedavė mintis, kad galbūt nedirba vienas purkštukas, nes variklis dirbo ne itin tolygiai, paspaudus gazą kartais pasijausdavo toks pristabdymas, o tik po to trauka. Ties 130-140 žemesniu bėgiu aukštesniais sūkiais variklis pradėdavo "kosyti". Daromos diagnostikos neužvestiems varikliams, tempiant, ar sukant starteriu? Gal patartumėt kokį diagnostiką Kaune?