Peršokti prie turinio


ROBUTUKAS

Užsiregistravo 2011 Lie 12
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Bal 05 11:12
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:salto variklio darbas 1.6 tdi cr

2015 kovo 14 - 09:15

sveiki. vakar pasiemiau  paske is vw centro, problema rasta, variklis kazka ytraukes buvo, gali buti kad buves hidro smugis...2 ir 3 cilindre lenkti svaistikliai.kapitaliny daryt nelabai kyla noras, nes nera cia motoristu geru...teks vaziuot ieskot kito variklio.


Temoje:Katik po sankabos keitimo.

2015 kovo 13 - 08:33

Negaliu pasakyt, nes sudrebet sudreba auto, bet ar smagratis negaliu pasakyt ;)

drebet gali ir del pavaru dezes, jeigu pirminio veleno per didelis laisvumas pajudant is vietos  kol neissicentruoja sankabos diskas bus drebejimas...kazkada keiciau sankaba, tai po to dar ir deze teko persirinkti.


Temoje:salto variklio darbas 1.6 tdi cr

2015 kovo 11 - 13:22

sudejo visus naujus purkstukus ir nieko gero vistiek dumina...kels variklio galva ir ziures giliau kur problema, nes 2 ir 3 cilindruose per maza kompresija...


Temoje:salto variklio darbas 1.6 tdi cr

2015 kovo 06 - 14:45

kodel cia taip vw kompensuoja visa purkstuko kaina?masina negarantine kaip suprantu

net nzn, masina tai ne garantine, as manau kad gali buti gamyklinis brokas tie purkstukai, ryt dar uzsukskiu y VW centra pasnekesiu, bet problema iki galo nesspresta, nes uzkurus masina tikrai neturetu but jokiu dumu kad ir tiesioginis duslintuvas butu net, ir turetu variklis be jokiu kalatojimosi dirbti..


Temoje:salto variklio darbas 1.6 tdi cr

2015 kovo 06 - 09:35

vakar pasiemiau masina is VW centro, buvo atlikta diagnostika ir diagnozuota kad 3cilindro purkstukui kazkas negerai, po diagnostikos buvau pats nulekes pakalbet su mechanikais, nes turejau apsisprest ka toliau noriu daryti - tvarkau masina pas juos, ar pasiimu...kadangi VW atsovybe 100% compensuoja keiciamo naujo purkstuko kaina ir reikejo tik sumoketi uz atlikta darba, tai auto palikau remontuoti Volkswagenui. Po atlikto remonto masina uzvedus jau dumu kamuoliais nera ir variklis dirba graziau, bet apie puse minutes yra dar sioks toks pasipurtymas, gal dar koks nors purkstukas durniuoja...