Peršokti prie turinio


Rakish

Užsiregistravo 2011 Lie 13
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Lie 06 17:24
-----

Mano sukurtos temos

Neatsirakina durys

2012 kovo 04 - 16:05

Sveiki, gryzau namo is miesto, palikau prekes masinoj, uzrakinau. Nuejau trumpam i kioska sale, gryzau paimt is masinos daiktu ir nereaguoja i rakta. Na pamaigiau pamaigiau, nieko, nei uzraskint nei atrakint jokio veiksmo. Nuejau pasiemiau atsargini rakta - visiskai tas pats. Nebezinau nei ka daryt :( Durys uzrakintos, visas meginau traukt, nei vienos neatsidaro. Spynele vairuotojo pusej irgi visa uzkirmijus,niekad nenaudota atrodo, vos rakta ikisau, bet net nezinau i kuria pusia megint ji sukt - pagal ar preis laikrodzio rodykle?

Neuzdaro bagazine

2012 vasario 02 - 14:31

Sveiki, siand. ryte spustelejus saltukui pradzioje atsidare tik vienos durys - bagazines :wh: Veliau pasilus masinai visos durys taip pat atitirpo ir darinejasi, taciau tas pacios bagazines durys vieninteles nebeuzsidaro. Pats fiksatorius juda - su raktu pastumus uzsifiksuoja (uzgesta ir bagazines lempute) ir paspaudus bagazines atidarymo mygtuka ji "atsauna" atgal, bet norint istikruju uzdaryti tiesiog neuzsidaro. Kai sitaip atidarius sonines dureles irgi nenorejo uzsidaryti uzteko normaliai iki galo atstumti fiksatoriu ir viskas ok, bet su bagazines durim kazkaip atrodo viskas ok,bet neuzsidaro. Gal kas patartu kame cia reikalas?

Naujas akumuliatorius

2012 sausio 27 - 09:19

Sveiki, gal kas parekomenduotu kur Vilniuje optimaliausia kaina butu galima nusipirkti akuma Pugui, nes deja esamo gyvybe si ryta galutinai isbleso :( PS. gal kas zino kokio max. ismatavimu akumuliatoriu galima ideti i Peugeot 307?

Stipriai rasoja langai

2011 lapkričio 18 - 11:03

Sveiki, problema tokia,kad labai greitai aptraukia langus. Jeigu pasidarau,kad pustu ora i priekini stikla - tai pro ji ir matau, jeigu nori soninius,kad pustu,tai priekini greitai aptraukia. Galinis langas kaip visada is vidaus atrodo kaip "po lietaus":/ Gal kas patartu nuo ko pradet ieskot kur cia gali buti problema? atrodo, kad dregme masinoj kaupias ir tik pavaziavus siek tiek pradarytu langu (kol dar pliusas lauke bent koks) ispucia laukant, bet jei vaziuojant uzdarytais langais tai nekazka...

Pypsejimas spustelejus gazo

2011 spalio 26 - 09:43

Sveiki, pastebejau toki keista dalyka: pirmu arba antru begiu spustelejus gerai gazo kazkur is panelis girdisi toks "pyyyp... pyyyp" pora kartu. Neuzsidega jokia ispejamoji lempute, nei ant ekrano nerodo jokio klaidos pranesimo, bet vistiek kazkaip nemaloniai tokie pypsejimai nenuteikia, ypac puge... Vasara irgi kartais pasitaikydavo, bet retai, gal karta per men. ar net reciau,o dabar praktsikai bet kada jeigu tik spustelsiu gerokai gazo. Jeigu spaudziu ramiai, tai nebuna jokio "pypsejimo". Gal kas esat su tuo susidure? Cia kazkoks gedimas ar siaip koks perspejimas?