Peršokti prie turinio


marsule

Užsiregistravo 2011 Lie 16
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Sau 12 19:33
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Sporto klubas

2011 liepos 18 - 22:57

blin nu ir kainos :unsure:
ziurejausi siaures sporto klube, ten lyg ir normaliausiai. bo kaina 120 ir kas menesi leidzhiasi zemyn iki 80 litu. kazhkaip mano manymu daugoka i menesi atsegti 120 ir daugiau uzh shtangos pakilnojima. nu kiekgi ten einama? realiai 12 kartu i menesi. 1 kartas apie 10 litu isheina priklausomai nuo klubo. Nu ziuresiu kur ce eiti. Bo nereia man nei tu saunu nei pirchiu ar begimo takeliu(kai realiai gali begioti lauke ar krepshinio saleje :) )

sporto klube viskas ir prasideda nuo kardio treniruokliu ( begimo takelis, dviratis, slides), tai reikalinga apsilimui 10-15min. O kainos tai tikrai nera zemos, yra ir pigiu pvz aleksotosportoklubas.lt kaina 70lt, kada nori tada eini. Dar yra kronas.lt kalnieciuose kaina 60lt. bet jose nesilankiau, tai nieko apie juos pasakyti negaliu :)

Temoje:Sporto klubas

2011 liepos 18 - 07:32

Sweiki kolegos, kad galite parekomenduoti kur pasportuoti nuo rugsejo menesiuko?
  Parekomenduokite koki kluba ir kainas imeskite jei nesunku. Parashykit ekaip inventorius, senas, naujas? ir zmoniu tirshta ar normaliai?

Jei ieskai Kaune, tai galiu parekomenduoti sporto kluba "IDĖJA" idejasportas.lt Pernai rudenio pabaigoje atradau ji, man labai patiko, ir treneriu bendravimas ir siaip sportuojantys zmones. Lankiau iki vasaros, rudeni grisiu vel. Sporto klubo iranga nauja, yra platus treniruokliu asortimentas, sudaro asmenine treniruociu programa po menesio sportavimo.

Sekmes paieskose! :good:


p.s kainos prasideda nuo 80lt. (o vienas kartas kainuoja 15lt)
pernai buvo toks dalykas, kad pirma karta gali nueiti nemokamai :wh:

Temoje:Naujoku prisistatymas

2011 liepos 16 - 18:22

Sveiki klubo nariai, esu naujoke. Mano vardas Vykintė,man 20 metu, esu is Kauno (vasara is Jonavos), kitaip tariant studijuoju Kaune:)

Pries pora savaiciu nusipirkau 206 dyzeliuka, dvieju duru, kaip ir norejau. Ieskodama informacijos uztikau si kluba. Cia randu labai daug naudingos informacijos, tad Aciu Jums, kad dalinates ja. Siaip Peugeot man nera naujiena, seimoje turejome 307 sw, o dabar tevai vazineja su 407 sw.  :ax:

Sveikinu prisijungus!Galėtum nepasididžiuoti ir užsukti į meetus Kaune :good:

Aciu uz kvietima :) kadanors tikrai atvyksiu :shy:

Temoje:Naujoku prisistatymas

2011 liepos 16 - 17:06

Sveiki klubo nariai, esu naujoke. Mano vardas Vykintė,man 20 metu, esu is Kauno (vasara is Jonavos), kitaip tariant studijuoju Kaune:) Pries pora savaiciu nusipirkau 206 dyzeliuka, dvieju duru, kaip ir norejau. Ieskodama informacijos uztikau si kluba. Cia randu labai daug naudingos informacijos, tad Aciu Jums, kad dalinates ja. Siaip Peugeot man nera naujiena, seimoje turejome 307 sw, o dabar tevai vazineja su 407 sw. :ax: