Peršokti prie turinio


zukisandrius

Užsiregistravo 2011 Rgp 04
Neprisijungęs Lankėsi 2012 Bal 08 14:23
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2012 vasario 27 - 11:43

ecirkuliacinis voztuvas kur jisai randasi ir kaip atrodo? buvau pries pusmeti pas spakena jis nieko nerado blogo deegnostika darydamas.. sake forsunkes pakeisti reikia bandyti tai pakeiciau ir jas is draugo pasiskolines tai vistiek viskas tas pats..

Temoje:Kietųjų dalelių filtras (FAP)

2012 vasario 27 - 10:36

siauluose reiktu gero meistro gal kas rekumenduoti gali? nes peugeot 607 2,2 hdi 2001m uzkniso :) duodi daug gazo ir uzgesta uzsikuri ir vel duodi daug gazo isgesta. pakeistas pagrindinis surblis, auksto slegio reguliatorius, bake siurbliukas, filtrai.. plius pradejo sunkiai kurtis reikia ilgai pasukti.. bet uzsikurus ir vazinejant moterisku rezimu gali vazuoti belekur ir belekiek bet tik va isejus ant lenkimo ar kur tik daugiau gazo paspaudus uzgesta.. galvoju kad cia bus tas Fab ar koks katalizatorius uzsikises nes jau nebezinau nei ka bekeisti.. laukiu patarimu ka daryti nes jau pusantu metu vazineju su ta beda ir niekas nieko nepadaro.. :pug:

Temoje:Kuro slėgio reguliatorius

2011 lapkričio 01 - 08:22

deja jis prie variklio

tai pagrindinis siurblis kur slegio reguliatorus dedasi..pakeiciau ir ji bet idejau deveta tai nieko nepasikeite...

Temoje:Kuro slėgio reguliatorius

2011 spalio 28 - 16:58

auskto segio tai tas kur bake stovi? visiskai nauja idejau ir rezultatas tas pats..

Temoje:Kuro slėgio reguliatorius

2011 spalio 28 - 08:55

na o manajam tai daryk ka nori pusantru metu vazuoju su ta gesimo beda ir jau susitaikiau su ta mintim kad yra kaip yra svarbu daug gazo nespaudi ir negesta... pakeista viskas kas imanoma visi dacikiukai siurbliukai reguliatoriai ir niekas niekur neranda bedos servizai jau atsibodo.. zodziu vazineju ekonomiskai neduodant gazo tik viena beda iseinant ant lenkimo..