Peršokti prie turinio


tom

Užsiregistravo 2011 Rgp 19
Neprisijungęs Lankėsi 2015 Sau 06 09:33
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Oro dozatoriai

2014 rugpjūčio 22 - 16:58

Sveikas ARMONDS,
kazkur skaiciau seniai, kad atstoinika ant alsuoklio statei.. Nepasiteisino jis, kad vis dar lasa pro dozatorius? Pas mane ta pati problema, tai idmomu pasidare, kaip ja geriau spresti..  :mellow:

pasidariau atstoinika ,tai kazkur ant puses maziau betraukia tepaliuka bet vistiek truputi traukia,,o pats geriausias sprendimas tuos oro dozatorius panaikinti visai,jeigu EGR ir FAP isprogramuoti,,,as jau nebenoriu kazko bedaryti nes keisiu jau greit masina i nauja

Aisku.. reiks ir man kazka galvoti, nes jau nemazai ten aplaseje ir apsitaske tepalais aplink tuos dozatoirius. Pas mane tik FAP'as ismestas o EGR dar stovi..

Temoje:Oro dozatoriai

2014 rugpjūčio 06 - 13:43

cia rasot kad tepaliukas varva ,ir jis butinai is turbo,,deja as taip maniau kad is turbo,,bet po bandimo pasirodo kad is varyklio alsuoklio trauke,,o ant dozatoriu apacios esu pakises nupjauta ,,coca colos,, bambali ,tai ir nepatenka tepaliukas ant starterio

Sveikas ARMONDS,
kazkur skaiciau seniai, kad atstoinika ant alsuoklio statei.. Nepasiteisino jis, kad vis dar lasa pro dozatorius? Pas mane ta pati problema, tai idmomu pasidare, kaip ja geriau spresti.. :mellow:

Temoje:Padeka uz gera darba

2013 gruodžio 10 - 14:56

ACIU sakau RG Service/Cheinikui uz greita ir kokybiska darba!!! :clap: