Peršokti prie turinio


juozavas

Užsiregistravo 2011 Rgs 06
Neprisijungęs Lankėsi 2014 Lap 19 22:10
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Parduodu automobilio parkavimo sistemas

2012 balandžio 08 - 19:37

Parduodamos visiškai naujos, nenaudotos parkavimosi sistemos. Kaina po 70Lt.Į komplektą įeina 4 parkavimosi jutikliai, led ekranas, grąžtas, valdymo blokas, maitinimo laidas, instrukcija. Turime su sidabriniais ir juodais jutikliais.

Parkavimosi sistemose yra pavojaus perspėjimas - Bi-Bi-Bi 4 skirtingo ilgumo signalai (kuo arčiau kliūties, tuo vientisesnis garsas). Parkavimosi sistema - pagalba saugiam ir patogiam vairavimui. Parkavimąsi nedidelėje erdvėje palengvina jutikliai, kurie montuojami galiniame bamperyje. Ekranas suteikia garso ir vaizdo informaciją apie kliūtį, esančią automobilio gale. Taip pat ekrane rodomas atstumas iki kliūties.Naudodami šią sistemą, net ir patyrę vairuotojai gali be jokio nerimo parkuotis mažai apšviestose ir mažose ertmėse. Parkavimosi sistema remiasi modernia ultragarso signalo atstumo nustatymo technologija. Daugiau info i pm.

Gal parduodi sistemas, kuriose jutikliai ne įgręžiami į bamperį, bet montuojami už jo, ir kliūtį mato kiaurai per bamperį?

Temoje:Kaip ten su ta Lenkija

2012 balandžio 07 - 12:24

Nu jo, teko praeitą savaitę pro lenkus pralėkt, kuras ~10ct brangiau negu pas mus, vokiečiuose ~20ct negu pas mus. Pas lenkus kursas pakilo, kurui akcizus padidino, tai mažėja ta nauda pas juos važiuot, nebent kiekiai labai dideli.

Temoje:juozavas Peugeot 309 Graffic

2012 kovo 23 - 09:39

Pežuką rankom poliravau, bet jau noriu įsigyt mašinėlę. Bamperiai pereiti su kažkokiu lenkišku juodintoju puškiamu, šiaip padangom skirtas:) Ratai, deja, nebus gražūs. Jei laikysiu ilgiau mašiniuką šitą tai tikrai reiks ratlankių paieškot. Bet čia smulkmenos, svarbu techniškai viskas kaip turi būt.

Temoje:juozavas Peugeot 309 Graffic

2012 kovo 22 - 15:13

Praeitą savaitgalį šiek tiek pažaidžiau su poliravimu, pežukas buvo kaip bandomasis triušis, bet viskas gavosi gerai, dabar ieškausi elektrinę poliravimo mašinėlę įsigyti. Vienas šonas pežuko buvo matinis nuo kažkokios chemijos, kuria buvo bandoma nuvalyti lipnios juostos likučius, tai su pigiausia sonax pasta vėl atsirado spindesys, beveik be priekaištų :good:

čia prieš
Posted Image

ir po :
Posted Image

Posted Image

purvas su vandeniu susirenka į atskirus lašus ir gerai nubėga
Posted Image

Posted Image

Temoje:Kaip ten su ta Lenkija

2012 kovo 13 - 21:40

Dėkui už info, bet aš klausiau dėl statybinių medžiagų, gal kas žino kaip situacija su jomis?