Peršokti prie turinio


xnarux

Užsiregistravo 2007 Spa 04
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Vas 05 23:54
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:peugeot 306 1.9 td dingsta saliara

2010 kovo 01 - 19:46

imho, taip ir turi buti - taip veikia nuorintojas ar kas ten toks - tokia nedidele plastmasine apvali dezute tarp siurblio ir variklio, trys slangeles i ja pasijungia.
o sita - abratkes slangeles tarp purkstuku nesuskilineje?

ta prasme gryztamo slangute? nu kaip ir neskilineja :dntknw: o tokios dezutes kaip ir neesu dar aptikes ir nelabai issivaizduoju kaip ji atrodo ryt paziuresiu. o dar iskilo man toks klausimas. snekejau su bicu telefonu tai taip ir nesusinekejom. jis turejo mazda dyzeli, sake jam tokia pat situacija buvo irgi vargdavo pumpuodavo tai sako buvo dinama kazkokia parejus. ar pas mane toks daiktas yra ir kokia jo paskirtis. man pagal pavadinima kazko su elektra asocijuojasi, :blush: ar cia ta dezute apie kure tu kalbi?

Temoje:peugeot 306 1.9 td dingsta saliara

2010 kovo 01 - 17:01

senden vargau vel pries savo pugo visur perejau kaip ir visur kaip ir sandaru, bet atsijungiau gryztama, tai pumpuojant toks veiksmas vyksta saliara tiesiai eina i baka per gryztama. itariu kad taip but neturetu, paciam siurbly kazkas turi uzdaryt. buvau net voztuva ant gryztamo idejas bet kaip ir galvojau is jo jokios naudos :huh:

Temoje:peugeot 306 1.9 td dingsta saliara

2010 vasario 23 - 16:43

tai gal toki varijanta prie bako griztama atjunkt, ir uzkimsus bandyt pumpuot, kaip nerijus sako gal pasirodys kur nesandaru. bet jei kur lestu klanai kieme butu, be to kura sanaudos didesnes. o jei ora trauktu kur turetu mataras su pertrukciais dirbt, ar as klystu?

Temoje:peugeot 306 1.9 td dingsta saliara

2010 vasario 23 - 15:11

kuro sanaudos normalios, slangutes visas perejau chamutus pervarziau kaikuriuos pakeiciau, maniau kad pro pacia griuse oro patraukia nes fbrycni chmutai buvo laisvi griuse plaukiojo tai uzdejau naujus gerai suvarziau. nuseda dazniausiai per koki 10 / 15 min, bet jei jau nuseda vienam paciam pasikurt nera sansu turi kas nors pumpuot. galvoju voztuva dar ant gryztamo det, bet kaip as isivaizduoju man jis jokios naudos neduos, nebent deciau kur nors po masina zemiausem taske. gal paciam siurbly koks voztuvas yra? siurblys lucas. buvau pas viena meistrioka nuvaziaves (pas mum isaukstintas dyzelistas) tai ir tas peciais trauko nezino kur bedos ieskot. :(

Temoje:peugeot 306 1.9 td dingsta saliara

2010 vasario 23 - 11:11

pasidziaugiau ,kad baigesi bedos ir sekancia diena vel prasidejo viskas is naujo, maniau tas voztuvas parejo pakeiciau, ne velnio vistiek tas pasts :wacko: nebezinau kur ieskot ligos. uzpumpuoju nespeju i masina isest ir vel dingsta, bet taip ne visada kaip uzbanguoja :( kame reples gali but?