Peršokti prie turinio


Ernastas

Užsiregistravo 2012 Sau 23
Neprisijungęs Lankėsi 2013 Geg 22 07:22
-----

Mano parašyti pranešimai

Temoje:Peugeot 406 2.0 HDi Dingineja Trauka

2013 sausio 06 - 19:07

Sveiki , tik mūsų mašinos ne visai sveikos. Taip pas mano liūtą ta trauka jau seniai šlubuoja ,prieš metus sutvarkė tas klaidas kompe . Pravažiavo 20 t km ir vėl tas pat . Aš elektrikas automačikas, pas mano liūtą dega katilizatoriaus lemputė,o jį pardavėjas išpjovė ir paliko su degančia lempele. Tai katilizatoriaus daviklis , kuris duoda signalą į kompą ,ir jam susuka smegenėles . Galit pjaut katilizatorių, bet nepalikit degančios lemputės. Išpjaunant turit palikt daviklį ir neturėsit jokių propblemų.

Temoje:Sildomu sedyniu tvarkymas

2012 vasario 27 - 01:14

Pagal mane tai tuos tenus galima būtų pakeisti į kūnui šildyti elektrinius kilimėlius, kurių turi būt pirkti vaistinėse. Aš išbandysiu ,kaip senas indžinierius-elektrikas, manajaitaip pat sėdynė odinės ir nešyla ,kad ardyt reik turėt kąįdėt.

Temoje:Variklis gęsta bevažiuojant.

2012 vasario 06 - 22:11

Manajam irgi kažkas panašaus buvo ,po oro filtro keitimo .Ttaško meistrai su skuduriu valydami užkišo oro kiekio daviklio angą .Jąišvaliau ir dabar no problam Čia tavajam bus kuro filtras ir naudok kurą iš degalinių ,o ne iš šiūkšlyno, čia pakol ne vėlu,ba turėsi problemų ir su kuro siurbliu ,ir su purkštukais.

Temoje:Susitikimai Panevėžyje!

2012 vasario 06 - 20:03

Aš tai noriu sudalyvaut ,tik ar susitikimo laikas nepasikeitęs? Man bus pirmas kartas, gal šio senio ir nenorėsit .Na aš apie mašinas šiek tiek nutuokiu ir remontuoju pats.